folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Paçayı Kurtarma Sınavlarına Kimler Katılıyor.

Aöf Paçayı Kurtarma Sınavlarına Kimler Katılıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

genel muhasebe sadece 3 soru daha yapmamanın cezasını çekiyoruz :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

ya arkadaş aradı abi bu sınavda ara sınavda sorulan soralrın aynısından 5 - 10 aten çıkıcakmış. soruları  aynısına bakın dediler. doğruluk payı ne acaba?

ha bide soruları netten bulamıyorum sorular ama cevap anahtarı yok..

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

sorulara bakmaktan kafayı yemiş durumdayım kurtarın beni :))) sabahlıcam bu gece son zamanlara bırakmanın cezası.. :S herkese başarılar.. dua edin mezun olayım kusucam artık bu ne..:)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

2 soru yüzünden finallerde veremediğim muhasebe denetimi ve mali analizi yarın vermeye çalışacağım ve vereceğim inş 15 soru yani 50 alırsam geçiyorum ve mzeun oluyorum sonra ver elini nizamiye.Ha bi de işin diğer yönü var tek dersi veremeyip salak gibi bütün bi yılı tek ders için heba etmek onu düşünmek bile istemiyorum ...Bana gönderilen sınav giriş kağıdımda okul cumhuriyet lisesi yazıyor aof buronun internet sitesinde mimar sinan meslek lisesi yazıyor iyiki bakmışım şimdiye dek böle bişey gelmemişti başıma yarın sabah büroya gidip bir de bununla uğraşacağım...Edit:isterseniz sizde bi bakın ne me lazım yanlış manlış çıkmasın sizinde bu saatten sonra.....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sn müritler biraz geç oldu ama kusura bakmayın

geçmiş soruları siteden alıp pdf yapmanın yolu var onlara çalışın diyecektim.

14:30 dakine girecekler için geç değil deneyebilir hala 1-2 ders için :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Temel Bil.Tek.

Osmanlıca

Eski Türk Edebiyatı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

Sınavdan geldim süperdi diyebilirim yada en azindan cok iyiydi maliyet muhasebesi yine dün gece bahsettigim gibi şükür gecmis yıl sorularinin birebir aynılarini sordular inş gectim 51 almam yeterli zaten..

fakat arkdslar saglam duyum ve arastirmalarima ve teorime göre İs ve Sosyal Güv Huku + Finansal yönetim soru sistemini ve sorularini komple yenilemişler eski yıllardan cıkmıyor finaldede o yuzden caktim zaten :( yarin finansalda ne yapcam bilmiorum tek dersden uzamaaz ins okulum..

bu arada is ve sosyal bugun girenler varsa dogrumu hic aynısı cıkmadimi gecmis yillarin cok kazık sormuslar?

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Evet maalesef iş ve sosyal güvenlik gerçekten kazıktı çok değiştirmişler sınavı..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

maliyet bana yine zor geldi yaa bu ne biçim bi ders anlamadım.. :D:D sınavdan çıktım otobüste bi sapık denk geldi bide o sinirimi bozdu eve zor attım kendimi hala kendime gelemedim.. :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

çıkmış sorulara baktımda pek ümitli  değilim 

Toplam Hit: 9576 Toplam Mesaj: 65