Aöf Paçayı Kurtarma Sınavlarına Kimler Katılıyor.
-
genel muhasebe sadece 3 soru daha yapmamanın cezasını çekiyoruz :)
-
ya arkadaş aradı abi bu sınavda ara sınavda sorulan soralrın aynısından 5 - 10 aten çıkıcakmış. soruları aynısına bakın dediler. doğruluk payı ne acaba?
ha bide soruları netten bulamıyorum sorular ama cevap anahtarı yok..
-
sorulara bakmaktan kafayı yemiş durumdayım kurtarın beni :))) sabahlıcam bu gece son zamanlara bırakmanın cezası.. :S herkese başarılar.. dua edin mezun olayım kusucam artık bu ne..:)
-
2 soru yüzünden finallerde veremediğim muhasebe denetimi ve mali analizi yarın vermeye çalışacağım ve vereceğim inş 15 soru yani 50 alırsam geçiyorum ve mzeun oluyorum sonra ver elini nizamiye.Ha bi de işin diğer yönü var tek dersi veremeyip salak gibi bütün bi yılı tek ders için heba etmek onu düşünmek bile istemiyorum ...Bana gönderilen sınav giriş kağıdımda okul cumhuriyet lisesi yazıyor aof buronun internet sitesinde mimar sinan meslek lisesi yazıyor iyiki bakmışım şimdiye dek böle bişey gelmemişti başıma yarın sabah büroya gidip bir de bununla uğraşacağım...Edit:isterseniz sizde bi bakın ne me lazım yanlış manlış çıkmasın sizinde bu saatten sonra.....
-
sn müritler biraz geç oldu ama kusura bakmayın
geçmiş soruları siteden alıp pdf yapmanın yolu var onlara çalışın diyecektim.
14:30 dakine girecekler için geç değil deneyebilir hala 1-2 ders için :)
-
Temel Bil.Tek.
Osmanlıca
Eski Türk Edebiyatı
-
Sınavdan geldim süperdi diyebilirim yada en azindan cok iyiydi maliyet muhasebesi yine dün gece bahsettigim gibi şükür gecmis yıl sorularinin birebir aynılarini sordular inş gectim 51 almam yeterli zaten..
fakat arkdslar saglam duyum ve arastirmalarima ve teorime göre İs ve Sosyal Güv Huku + Finansal yönetim soru sistemini ve sorularini komple yenilemişler eski yıllardan cıkmıyor finaldede o yuzden caktim zaten :( yarin finansalda ne yapcam bilmiorum tek dersden uzamaaz ins okulum..
bu arada is ve sosyal bugun girenler varsa dogrumu hic aynısı cıkmadimi gecmis yillarin cok kazık sormuslar?
-
Evet maalesef iş ve sosyal güvenlik gerçekten kazıktı çok değiştirmişler sınavı..
-
maliyet bana yine zor geldi yaa bu ne biçim bi ders anlamadım.. :D:D sınavdan çıktım otobüste bi sapık denk geldi bide o sinirimi bozdu eve zor attım kendimi hala kendime gelemedim.. :))
-
çıkmış sorulara baktımda pek ümitli değilim