Aöf Paçayı Kurtarma Sınavlarına Kimler Katılıyor.
-
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------
ya arkadaş aradı abi bu sınavda ara sınavda sorulan soralrın aynısından 5 - 10 aten çıkıcakmış. soruları aynısına bakın dediler. doğruluk payı ne acaba?
ha bide soruları netten bulamıyorum sorular ama cevap anahtarı yok..
-----------------------------aöf e-poralda var indirmesi zor biraz ama online bakabilirsin
-
ticaret hukukundan 16 soruyu çözmek için çıkıyorum yarışa :-D
aöf , ben ve tsk arasında geçecek yarışı ben kazanmak istiyorum :-)
dualar edildi sorular çözüldü kurban kesecem sözü verildi daha napılsın amk bilmiyorum :X
-
gumusservi bunu yazdı:
maliyet bana yine zor geldi yaa bu ne biçim bi ders anlamadım.. :D:D sınavdan çıktım otobüste bi sapık denk geldi bide o sinirimi bozdu eve zor attım kendimi hala kendime gelemedim.. :))
dün o kadar dedim inan birebir 13tane ayni soru cıktı maliyetten bende kafayi yicem bu dersten ama bukez gectim sanirim.. sorulari birebir ayni sormuslar onceki 5yilla ile ..sapığa gelince AÖF sapığıdır:P
-
Addict bunu yazdı:
ticaret hukukundan 16 soruyu çözmek için çıkıyorum yarışa :-D
aöf , ben ve tsk arasında geçecek yarışı ben kazanmak istiyorum :-)
-----------------------------sende adak adadın :D bende dedim bu sene bi bitsin inş kuzu kescem hayır dagitcam arkdslara yedircem dedim :D
dualar edildi sorular çözüldü kurban kesecem sözü verildi daha napılsın amk bilmiyorum :X
-
Benimde yarın var, idare hukukundan bi kere olsun daha calısmadım :( nasipse akşama calısacam :)
-
9 tane banko
21 sorudanda 7 si tutsa geçiyorum
-
sanırım bu sefer geçtim en azından öyle umut ediyorum yoksa babuş tsk bünyesinden artık :-D
-
iktisat+muhasebeden girdim ben kol gibi geldi sorular :D
edit: iktisada giriş , genel muhasebe
-
Bende idare hukukundan gireceğim... Bana ne tavsiye ediyorsunuz? Nereler bakayım...?
-
ablamda iktisattan gircek tek dersi war