folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Geçen günlerde aöf sonuçları ios için yayınlanmıştı bunun sonucu bir açıklama yapıldı mı google de bulamadım sebebi belli oldu mu ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

sebebi belli.anadolu üniversitesi apple ile çalışıyor.hocaların hepsinde mac ve macbook var,eski windows makineleri de yavaş yavaş mac yapıyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

sebebi belli.anadolu üniversitesi apple ile çalışıyor.hocaların hepsinde mac ve macbook var,eski windows makineleri de yavaş yavaş mac yapıyorlar.

kaynak ??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Eğer öyleyse gerçekten güzel bir uygulama. Çünkü üniversitelerdeki hocaların büyük bir çoğunluğunun bilgisayar kullanım ve bakımından bihaber. Ben kendi mezun olduğum üniversitemdeki hocalarımın bilgisayarlarını hatırlıyorum da, evlere şenlikti :) Onları ancak Mac paklar :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Anadolu Üniversitesi yani benim okuğudum üniversite tamamen apple fanboy hocaların hepsinde mac var fakat çoğunda windows kurulu ve bildiğiniz gibi lisanslı şuana kadar macos kullanan görmedim hepsi windowsa çevirtmiş.

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

kaynak ??

orda okuyan öğrenciler kaynak hacı. Önceki konuya da yazdım apple ile anlaşmaları var

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Microsoft'a rüşvet soruşturması açmışlar. Birisi adamları ayıktırsın da Apple'a da açsınlar.

http://www.tahribat.com/Haber-Microsoft-A-Rusvet-Sorusturmasi-7896/

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

kaynak ??

orda okuyan öğrenciler kaynak hacı. Önceki konuya da yazdım apple ile anlaşmaları var

Onların anlaşması var diye önce orada yayınlanıyor öylemi nerede adalet nerede eşitlik. yok diye apple ım sonucu geç öğrenmek zorundamıyım şaka mı bu ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

kaynak ??

kaynak benim usta :) bu arada maclere windows yükleniyor muydu ya hiç haberim yoktu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ben bu olayı etik açıdan merak ediyorum. Bir gece sonuçlar sadece belli kesime hitap eden platformda yayınlanıyor bizler bir kaç saatte olsa mağdur bırakıldık. Teorik olarak buda bir hata oluyor. Bunun karşılığında bir özür bir hata bildirisi bu saçmalığa bir açıklama yapıldı mı onu sordum.

Yoksa her zamanki gibi burası Türkiye kafası mı işledi. Bu karışıklığın sebebi neymiş, aöf apple ile çalışıyorr diye oradan önce yayınlama hakkına sahip mi ?

Düşünsen ösym böyle bir hata yapsa açıklama yapmaz mı şöyle bir hata oldu diye. Tek merak ettiğim bu işin gerçek sebebi ve bu komikliği yapmanın nedeni ?

zeybekustasi tarafından 20/Mar/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Aöf öğrencilerinin iphone kullanmasını istiyor destekliyor demekki,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 23