folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Ben bu olayı etik açıdan merak ediyorum. Bir gece sonuçlar sadece belli kesime hitap eden platformda yayınlanıyor bizler bir kaç saatte olsa mağdur bırakıldık. Teorik olarak buda bir hata oluyor. Bunun karşılığında bir özür bir hata bildirisi bu saçmalığa bir açıklama yapıldı mı onu sordum.

Yoksa her zamanki gibi burası Türkiye kafası mı işledi. Bu karışıklığın sebebi neymiş, aöf apple ile çalışıyorr diye oradan önce yayınlama hakkına sahip mi ?

Düşünsen ösym böyle bir hata yapsa açıklama yapmaz mı şöyle bir hata oldu diye. Tek merak ettiğim bu işin gerçek sebebi ve bu komikliği yapmanın nedeni ?

ne olaylar oluyo da özür dilenmiyor bunda mı dilenecek.çok bekleriz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Ben bu olayı etik açıdan merak ediyorum. Bir gece sonuçlar sadece belli kesime hitap eden platformda yayınlanıyor bizler bir kaç saatte olsa mağdur bırakıldık. Teorik olarak buda bir hata oluyor. Bunun karşılığında bir özür bir hata bildirisi bu saçmalığa bir açıklama yapıldı mı onu sordum.

Yoksa her zamanki gibi burası Türkiye kafası mı işledi. Bu karışıklığın sebebi neymiş, aöf apple ile çalışıyorr diye oradan önce yayınlama hakkına sahip mi ?

Düşünsen ösym böyle bir hata yapsa açıklama yapmaz mı şöyle bir hata oldu diye. Tek merak ettiğim bu işin gerçek sebebi ve bu komikliği yapmanın nedeni ?

Usta doğru diyonda bu çok saçma yahu. Biri adam gibi çıkıp bir eşek yanlışlıkla yapmış herkeste özür dileriz demeliydsi :( 

Hiç bir açıklama yokmu yani biri veritabanında iosa basıyor sonucu saatler sonra beyfendiler kaldırıyor öylemi ??

Birazdan arayıp soracağım bunun nedenini! Saksımıyız lan biz :S

zeybekustasi tarafından 20/Mar/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Anadolu çok uzun seneler önce yine Mac kullanıyordu. 

2 milyon civarı öğrencisi var. Apple 'ın Anadolu'yu sevmesi normal. Farklı programlar vs.. geliştiriliyor Apple ile birlikte.

--

Umudum, Anadolu üniversitesi öğrencilerinin; İstanbul'daki Apple Store'dan ucuza alışveriş yapmasıdır. Öğrenciler yurtdışında 500 liraya yakın daha ucuz ödüyor (MacBooklarda). iPhone'ları bilmiyorum ama %12'lik indirimlerden bahsediyor. Üniversite ve anlaşmaya göre değişiklik gösteriyor.

Umarım ; Anadolu Üniversitesiyle bağlantı vardır.  (edit : anlaşma)

Tam süper olur.

Ayro tarafından 20/Mar/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Usta doğru diyonda bu çok saçma yahu. Biri adam gibi çıkıp bir eşek yanlışlıkla yapmış herkeste özür dileriz demeliydsi :( 

Hiç bir açıklama yokmu yani biri veritabanında iosa basıyor sonucu saatler sonra beyfendiler kaldırıyor öylemi ??

Birazdan arayıp soracağım bunun nedenini! Saksımıyız lan biz :S

siktiret usta isyan edeceksen harçlara isyan et sonuçları 1 gün sonra öğrensen de olur :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Birkaç makale okudum herkes "nedeni bilinmeyen bir şekilde ios ta yayınlandı" demiş köşe yazarları bile.

Cidden taktım kafaya niye olmuş bu öğreneceğim. Böyle bir anlaşmaları vardıysa bile neden haberimiz olmamış 2. sınıf vatandaş muamelesi görmüşüz öğreneceğim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

2 milyon civarı öğrencisi var. Apple 'ın Anadolu'yu sevmesi normal. Farklı programlar vs.. geliştiriliyor Apple ile birlikte.

--

Umudum, Anadolu üniversitesi öğrencilerinin; İstanbul'daki Apple Store'dan ucuza alışveriş yapmasıdır. Öğrenciler yurtdışında 500 liraya yakın daha ucuz ödüyor (MacBooklarda). iPhone'ları bilmiyorum ama %12'lik indirimlerden bahsediyor. Üniversite ve anlaşmaya göre değişiklik gösteriyor.

Tam süper olur.

açıköğretimlilere de bu indirimi verirse apple batar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

Tam süper olur.

Muhtemelen açıköğretimde dahildir. Apple sadece 600 dolarlık iPhone'dan para kazanmıyor hocam. iTunes var, programlar var. Üstelik iPod ve iPhone ; Apple kalitesinin mini bir reklamı. Yani Mac satışlarını arttırdı.

PC satışlarının büyüme hızı geçen senelere göre eksilere düşerken yada %2 lerde olurken ; MacOs %30'lara varan büyüme hızıyla karşı karşıya. Adamlar reklamı yeni ürünlerine yapıyor. Yani sadece iPhone reklamı demek ; aslında sadece iPhone reklamı demek değil.

Apple Retail Store'un açılmasını dört gözle bekliyorum. iPhone'nun fiyatının düşeceğini düşünüyorum.

Çünkü devlet resmen sikiyor.

---

zeybekustası :

Hocam üniversiteden yetkiler ile konuşamadım henüz ; kapsamı bilmiyorum ama 2011'de sanırım söylemiştim üniversiteye geliyor diye. Millet benimle iddalaşmıştı. Gelmez saçmalıyorsun vs.. diye. Apple 'ın özellikle Türkiye ile ilgili bütün hareketlerini takip ediyorum malum (:

Sadece Mac satmıyor bu adamlar. Apple , eğtiim misyonunu üstlendi. Bir sürü uygulama şu bu geliştirdi. Muhtemelen yeni bir sisteme geçiyor üniversite ve Apple ile alakalı olarak, yanlışlıkla açıldı. Yada yanlışlıkla açıldığı gösterilirmiş gibi yapıldı.

Apple Anadolu Üniversitesi ile ; 50-60 üniversiteyi bağlasa bile ulaşamayacağı sayıya ulaşacak. Bu yüzden fazla yatırım yapıyor. Ve eminim anlaşmalarında sadece uygun fiyata Mac'ler yoktur.

Ve Apple şirketinin yapısını biraz biliyorsam ; bu konuda kimse birşey bilmiyordur emin ol.

Ayro tarafından 20/Mar/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

Tam süper olur.

Muhtemelen açıköğretimde dahildir. Apple sadece 600 dolarlık iPhone'dan para kazanmıyor hocam. iTunes var, programlar var. Üstelik iPod ve iPhone ; Apple kalitesinin mini bir reklamı. Yani Mac satışlarını arttırdı.

PC satışlarının büyüme hızı geçen senelere göre eksilere düşerken yada %2 lerde olurken ; MacOs %30'lara varan büyüme hızıyla karşı karşıya. Adamlar reklamı yeni ürünlerine yapıyor. Yani sadece iPhone reklamı demek ; aslında sadece iPhone reklamı demek değil.

Apple Retail Store'un açılmasını dört gözle bekliyorum. iPhone'nun fiyatının düşeceğini düşünüyorum.

Çünkü devlet resmen sikiyor.

---

zeybekustası :

Hocam üniversiteden yetkiler ile konuşamadım henüz ; kapsamı bilmiyorum ama 2011'de sanırım söylemiştim üniversiteye geliyor diye. Millet benimle iddalaşmıştı. Gelmez saçmalıyorsun vs.. diye. Apple 'ın özellikle Türkiye ile ilgili bütün hareketlerini takip ediyorum malum (:

Sadece Mac satmıyor bu adamlar. Apple , eğtiim misyonunu üstlendi. Bir sürü uygulama şu bu geliştirdi. Muhtemelen yeni bir sisteme geçiyor üniversite ve Apple ile alakalı olarak, yanlışlıkla açıldı. Yada yanlışlıkla açıldığı gösterilirmiş gibi yapıldı.

Apple Anadolu Üniversitesi ile ; 50-60 üniversiteyi bağlasa bile ulaşamayacağı sayıya ulaşacak. Bu yüzden fazla yatırım yapıyor. Ve eminim anlaşmalarında sadece uygun fiyata Mac'ler yoktur.

Ve Apple şirketinin yapısını biraz biliyorsam ; bu konuda kimse birşey bilmiyordur emin ol.

demek ki sağlam rant döndü anadoluda. dediğin anlaşma olursa daha da fazlası döner.peki bişey sorcam sana

"Apple 'ın özellikle Türkiye ile ilgili bütün hareketlerini takip ediyorum malum (:" yazdın,

peki neden takip ediyorsun ver parayı al ürünü kullan, niye takıntı haline getirdin onu anlamadım.

bir diğer soruda mac booklarda oyun durumları nasıldır? her oyunun mac versiyonu çıkıyor mu piyasaya?

counter,age of gibi klasik oyunları oynayabilir miyiz sıkıntısız? ve performansları nasıldır oyun konusunda?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Aöf kim yav aöf neyki apple ile anlaşma yapıyor ? La ben böyle bir saçma iş görmedim.

Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 23