folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

Aöf Ün Sonuçları İphone Den Yayınlaması ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Aöf kim yav aöf neyki apple ile anlaşma yapıyor ? La ben böyle bir saçma iş görmedim.

abicim sen neyin kafasındasın ya :D Aöf dediğin yaklaşık 4milyon öğrencisi olan bir fakülte ya dünyada bu kadar öğrencisi olan bir sistem var mı ya apple bununla anlaşma yapmayacak da anadoluyla yapmayacak da kimle yapacak ? Ya bazı üniversiteler akbankla anlaşma yapıyorlar bazısı ing bankla bazısı vakıf vs vs birine çıkıp "kardeşim neden hepiniz ziraatle çalışmıyorsunuz ?" diyebilir misin ? Hayır ! Çünkü rektörü finansal bilmem neyse bir hesapla bi bişeyle yapıyorlar anlaşmalarını aldıkları kãrı ona göre hesaplayıp anlaşma yapıyorlar. Bence anadolu buna yapmakta her türlü haklıdır yapsınlar tabiki yapsınlar da o aç hocaları hic olmazsa iki mac iphone vs görür. Hayır benim anlamadığım sen neyin mağduriyetini yaşıyorsun 24 saat sonuçları geç öğrendin de noldu yani ? Konu açmak bile gereksiz.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Gardaş 4 milyon birbirinden habersiz kişi var ortada ???

Bir sınıf yok, eğitim yok, kayıt yap- kitap bas- sınava sok mantık bu.

Hoca yok derslik yok metaryel yok yani maddi hiç bir varlığı olmayan bir fakültenini 4 milyon öğrencisi pratikte hizmet sunamazsın.

Ancak bir şekilde rant sağlarsın. Buda sadece rant olur.

24 saat değil 1 dk geç yayınlanması matematiksel olarak 2. sınıf muamele görmektir. Olaya duygusal yaklaşıyorsun biraz matamatiksel bak. 

İOS ile 24 saat arasında ki fark birinin er birinin geç olmasıdır ister 1 gün ister 1 dakka geçse geçtir.  Dediğin gibi ne var 24 saat beklediysen kısmı olaya duygu katıp razı olmaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 2602 Toplam Mesaj: 23