folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?

AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

beyler çıkmış sorulara buradan ulaşılabiliyor bilginize

https://ekampus.anadolu.edu.tr

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Ben sınava 1 ay kala çalışmaya başlıyordum 2 günde bir kitabın 4 ünitesini bitiriyodum 

Ünite sonlarında ki testler önemli sadece bu testlere çalışıp geçtiğim dersler olmuştu

Kitaba şöyle bi göz gezdirdiğinde ana başlıklar önemli olduğunu düşündürten kalın siyah yazılar felan ezberle bunları

Onun dışında hiçbir kaynağa yada çıkmış sorulara bakmadan bitirdik okulu aöf işletme

piiiranha9242 tarafından 04/Eyl/16 16:59 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ne çalışırsam çalışayım

gözümün önünde ne çalışmışım hangi kitaptan kaç ünite görmem lazım

bu yüzden

http://www.tahribat.com/forum/ders-calisirken-planlama-sikintisi-cekenler-icin-b-200071

üstelik aof kitapları zaten kendi kendine çalışanlar için tasarlanmış

gidip çakma kitaplar alıp  ne yapacaksınız.

eğer sıkmayacaksa üniteyi bitirip diğer derse geçmek daha iyi.

sonunda başka kaynak alıp isteyen soru çözsün.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

Şimdi sana okul hayatını bitirecek gercek hayata atılacağın püf noktaları söliyicem hocam..Bende aöf sosyoloji bitirdim dört yıla bitti çok şükür.Yapman gereken netten ve ya kırtasiyeden Egem yayınlarının kalın konu anlatımlı kitabı var onu alıyorsun sonra da hedem mi nokta mı bi yayın var ordada küçük kitapçıklar halinde soru bankaları var genelde her dersin ki ayrı oluyo.Sonra netten çıkmış soruları indiyorsun pc ye kağıda cıkartmana gerek yok para verme birdaha bunlara sınava bir hafta kala çalışıyorsun yapamama ihtimalin sıfır hocam kaydırmazsan tabi ve işin ince noktası sınava girdin mi her şıktan 4 er tane var 4A-4B-4C4D-4E gibi.Ortalama yirmi sorudan en az 9 tane çıkmış soru vardır bunları yaptın mı 45 puan cebde.Şimdi diyelim ki işaretledin emin olduğun soruları geriye kalanlara bir baktın ki ne göresin birtane C işaretlemişim yani üç tane daha dogru C var sen ne yapıyon geri kalan hepsini C işaretliyon 15 puanda burdan geldimi etti sana 60 ve.Ehh sosyolojide can eğrisi ortalama 45 cıvarı 60 puanlada rahat rahat geçersin.Hadi kolay gelsin okulu bititrsen ahber ver nasıl iş bulursun sosyolojiden onu da anlatayım :)

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

Şimdi sana okul hayatını bitirecek gercek hayata atılacağın püf noktaları söliyicem hocam..Bende aöf sosyoloji bitirdim dört yıla bitti çok şükür.Yapman gereken netten ve ya kırtasiyeden Egem yayınlarının kalın konu anlatımlı kitabı var onu alıyorsun sonra da hedem mi nokta mı bi yayın var ordada küçük kitapçıklar halinde soru bankaları var genelde her dersin ki ayrı oluyo.Sonra netten çıkmış soruları indiyorsun pc ye kağıda cıkartmana gerek yok para verme birdaha bunlara sınava bir hafta kala çalışıyorsun yapamama ihtimalin sıfır hocam kaydırmazsan tabi ve işin ince noktası sınava girdin mi her şıktan 4 er tane var 4A-4B-4C4D-4E gibi.Ortalama yirmi sorudan en az 9 tane çıkmış soru vardır bunları yaptın mı 45 puan cebde.Şimdi diyelim ki işaretledin emin olduğun soruları geriye kalanlara bir baktın ki ne göresin birtane C işaretlemişim yani üç tane daha dogru C var sen ne yapıyon geri kalan hepsini C işaretliyon 15 puanda burdan geldimi etti sana 60 ve.Ehh sosyolojide can eğrisi ortalama 45 cıvarı 60 puanlada rahat rahat geçersin.Hadi kolay gelsin okulu bititrsen ahber ver nasıl iş bulursun sosyolojiden onu da anlatayım :)

Hocam teşekkürler zaten işimde gücümde adamım ben iş konusunda sıkıntım yok  

ama dediğin taktik denemeye değer gibib gözüküyor sağolasın

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Tabiki de cikmis sorulara calisacaksin. Bir yontem daha var, o da cikmis sorulari cozmek. Ayrica cikmis sorulari cozmek en etkili yontemdir. Dilersen cikmis sorulara calis o da cok faydali. Birde, cikmis sorulara calisirsan kesinlikle gecersin. Son 2-3 yilin cikmis sorulari. Kimileri ise cikmis sorulara calis diyor. Bana soracak olursan, ki kendimde oyle mezun oldum. Kesinlikle cikmis sorulara calis. 

özetle çıkmış soruları çözün yazıyor burda

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Çıkmış soruların doğru şıklarının üstünden geciyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çıkmış sorulara çalışıyorum. Android bir telefona sahipsen Sınava Doğru uygulaması var. Eski adıyla Aöf Hocası. Onun dışında da Egem adlı yardımcı kaynak alıyorum. Yeterli oluyor. 

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

AÖF İşletmeyi geçen sene bitirmiş biri olarak benim sana önerilerim;

. Çalışmaya sınav zamanından çoook önce başla. 

. Yardımcı kitap almanı öneririm. (Murat,Egem vb)

. Önceki yıllarda çıkmış sorulara kesinlikle bak.

. Önemli olabilecek konuları ajandaya not tut.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Tabiki de cikmis sorulara calisacaksin. Bir yontem daha var, o da cikmis sorulari cozmek. Ayrica cikmis sorulari cozmek en etkili yontemdir. Dilersen cikmis sorulara calis o da cok faydali. Birde, cikmis sorulara calisirsan kesinlikle gecersin. Son 2-3 yilin cikmis sorulari. Kimileri ise cikmis sorulara calis diyor. Bana soracak olursan, ki kendimde oyle mezun oldum. Kesinlikle cikmis sorulara calis. 

çıkmış soruları tam ne yapıcaz?

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 5320 Toplam Mesaj: 45
aöf açıköğretim aöf ders ders çalışma