AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?
-
siyahbereli bunu yazdı
Beyler 4 yanlış 1 doğruyu götürür sitemine geçmişler.
bu durumda bilemediklerimizi boş bırakırsak boş bıraktığımız soru yanlışmı kabul edilecek ? anlayan varasa uplasın
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.
Hayır. Normal sınavlardaki gibi. Boş boştur. Yanlış 4 yanıt puan hesabında 1 doğru yanıtın karşılığı kadar düşüyor.
İyiden iyiye tecilcilerle, boş gezen tayfayı temizlemeye niyetlendiler. Her geçen gün standartları artırıyorlar. Diğer dönem istenen geçme ortalaması da 50 civarına çekilebilir. Bunun bolca dedikodusu yapılıyor. 35'e çıkması bile sıkı bir elek vazifesi gördü. Atem totem yapanlar da bu 4 yanlış meselesiyle elenecek.
Austen tarafından 19/Eki/16 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Austen bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Beyler 4 yanlış 1 doğruyu götürür sitemine geçmişler.
bu durumda bilemediklerimizi boş bırakırsak boş bıraktığımız soru yanlışmı kabul edilecek ? anlayan varasa uplasın
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.
Hayır. Normal sınavlardaki gibi. Boş boştur. Yanlış 4 yanıt puan hesabında 1 doğru yanıtın karşılığı kadar düşüyor.
İyiden iyiye tecilcilerle, boş gezen tayfayı temizlemeye niyetlendiler. Her geçen gün standartları artırıyorlar. Diğer dönem istenen geçme ortalaması da 50 civarına çekilebilir. Bunun bolca dedikodusu yapılıyor. 35'e çıkması bile sıkı bir elek vazifesi gördü. Atem totem yapanlar da bu 4 yanlış meselesiyle elenecek.
cevap olayında 20 sorunun 10 tanesini doğru yap 10 tanesini boş bırak 50 alırsın diyosun doğrumu? toplam soru sayısına felan bölme yoktur yani
siyahbereli tarafından 19/Eki/16 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdıAusten bunu yazdı
cevap olayında 20 sorunun 10 tanesini doğru yap 10 tanesini boş bırak 50 alırsın diyosun doğrumu? toplam soru sayısına felan bölme yoktur yani
Teknik olarak 10 net doğru yaparsan onun kadar puan alırsın.
-
Austen bunu yazdısiyahbereli bunu yazdıAusten bunu yazdı
Teknik olarak 10 net doğru yaparsan onun kadar puan alırsın.
tamam kaptan. eyvallah
-
Aytekinet bunu yazdı
Ben murat yayınlarının konu anlatımlı ve aöf kitaplarının arkasındaki konuları okuyarak ve testleri çözerek bitirdim işletme bölümü basit bölüm gerçi fikir olsun yinede
he birisi yazsında söveyim diye bekliyordum
murat yayınları kadar oç yayın yok
başımdan geçeni anlatayım aöf den işletme tamamlıyorum muhasebeden geçişim büte kaldım ve son 3 dersim tabi ders felan çalıştım ama murat yayınlarının çıkmış soruları vardır meşhur yaladım yuttum felan
neyse sınavdn 2 saat önce felan gittim okula baktım kim kafa çalışıyo yanaşacam bi gözlüklü birini gördüm vızır vızır çalışıyo gittim yanaştım naber hacı nasıl gidiyo felan derken elemanda dershaneye gidiyormuş elinde notlar felan var çıkmış sorlar birde aöf nin verdiği kitap
10 sorudan en az 4 tanesinin cevabı murat yayınlarında yanlış olduğunu gördüm ağzım açık kaldı devam ettim baktım harbiden adamlar bildiğin cevapları yanlış yazmışlar
neyse sonra elemanın kaynaklarından 2 saat içinde bastım 20-30 aldığım maliyet muhasebesinden 80 üstü puanla çıktım tam hatırlamıyorum :)
işin ticaretini yapan bazı soysuz ve şerefsiz yayınlr öğrenci kalsın diye çaba gösteriyor yeni basım diye 2. sene kitap satmaya çalışıyor
başımdan geçen olaydır bu
açacaksın aöf yayınını bakacaksın arkadaş yada e öğrenme var
benim de zamanım yok ama 1 haftada kpss için tarihde bir sürü ünite geçtim fırsatı yaratacaksın tahribata takılmayacaksın çok
-
çıkmış sorulara çalışıyorum kitaba bakmıyorum :/
-
@DJ_Alper
Öğrencilerimizin Açıköğretim bürolarından teslim aldıkları güncellenmiş kitaplar ve
https://ekampus.anadolu.edu.tr adresi dışında herhangi bir kaynaktan yararlanmamalarını önemle hatırlatırız. Kurum dışı kaynakların güncel olmayacağı ve mağduriyetlere neden olacağının bilinmesi gerekmektedir. Mevzuyu anlamış olmalılar ki uyarı geçip kampüs meselesi üzerinde ciddi şekilde durmaya başladılar. Murat yayınlarını bir tek konu tekrarı olsun diye sorularını çözmek için kullanıyorum. Çokça yanlış çıktığı meselesine de katılıyorum. Konuya hakim olmayıp ezberden sadece yanıtlarla yürüyenleri yanıltacak incelikte yanlışlar çıkabiliyor. Neredeyse her bölüm sorusunun içerisinde 1-2 tane çıkıyor. Ama hakkını da yememek lazım. Konuyu okuyan birisi için hatırlatıcı detayda soru soruyorlar. Normalde kitap arkası 10 soruyla kaba taslak bir şeyler yapıyorsan çözümlü sorular vs. derken konu daha iyi akılda kalıyor.
Austen tarafından 19/Eki/16 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıAytekinet bunu yazdı
Ben murat yayınlarının konu anlatımlı ve aöf kitaplarının arkasındaki konuları okuyarak ve testleri çözerek bitirdim işletme bölümü basit bölüm gerçi fikir olsun yinede
he birisi yazsında söveyim diye bekliyordum
murat yayınları kadar oç yayın yok
başımdan geçeni anlatayım aöf den işletme tamamlıyorum muhasebeden geçişim büte kaldım ve son 3 dersim tabi ders felan çalıştım ama murat yayınlarının çıkmış soruları vardır meşhur yaladım yuttum felan
neyse sınavdn 2 saat önce felan gittim okula baktım kim kafa çalışıyo yanaşacam bi gözlüklü birini gördüm vızır vızır çalışıyo gittim yanaştım naber hacı nasıl gidiyo felan derken elemanda dershaneye gidiyormuş elinde notlar felan var çıkmış sorlar birde aöf nin verdiği kitap
10 sorudan en az 4 tanesinin cevabı murat yayınlarında yanlış olduğunu gördüm ağzım açık kaldı devam ettim baktım harbiden adamlar bildiğin cevapları yanlış yazmışlar
neyse sonra elemanın kaynaklarından 2 saat içinde bastım 20-30 aldığım maliyet muhasebesinden 80 üstü puanla çıktım tam hatırlamıyorum :)
işin ticaretini yapan bazı soysuz ve şerefsiz yayınlr öğrenci kalsın diye çaba gösteriyor yeni basım diye 2. sene kitap satmaya çalışıyor
başımdan geçen olaydır bu
açacaksın aöf yayınını bakacaksın arkadaş yada e öğrenme var
benim de zamanım yok ama 1 haftada kpss için tarihde bir sürü ünite geçtim fırsatı yaratacaksın tahribata takılmayacaksın çok
yayın ismi vermeyim demiştim ama :) dediklerine aynen katılıyorum. çok berbat bir kitap.
Maliyeden çaktığımda almıştım. Millet öyle övüyordu ki sanırsın kitabın içinde hayatının sırrını keşfedeksin :) Para tuzağı sadece
Üniversitenin verdiği kitaplar örgün birçok bölümde, hukuk gibi bölümlerde dahil açıköğretim kitabı okutuluyor. bir kitabın yazar kadrosunda 10 profesör var.
İsteyen diğer kitabı alsın kazıklansın
futurist tarafından 19/Eki/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Çıkmış soruları ezberle 70'den aşağı almazsın hocam. Ben sadece çıkmışları ezberleyip 100 aldığımı biliyorum. Bazen matematik sorularındaki sayıları bile değiştirmiyo adamlar o derece.
SENAR1ST tarafından 19/Eki/16 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
NetBABA bunu yazdı
4 yılda 4 yıllık kamu yön. bitirmiş bir arkadaşın olarak kitabı 1 kere oku ve ünite sorularını çöz. Dahada garantisi soru bankası al çöz.Ben bu ikisini e yaptım ve gecikmesiz bitirim.
kamu yönetimi 3. sınıftayım bi boka yarıyormu bizim bu bölüm?