folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Apartman Yönetimi, Gayrımenkul Yönetimi İle Uğraşanlar Var Mı?

Apartman Yönetimi, Gayrımenkul Yönetimi İle Uğraşanlar Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Tandığım bir site yöneticisi var 400 500 daire var yönettiği, lazım olursa ona kullandırtayım.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

@SaNaL_AjaN

Belli ki bu yazılımı yazan arkadaş bu işi yapmıyormuş. Çok hızlı şekilde çok karışık hale gelir bu. 500 daire için tek tek blok, bina vs girmeye gerek yok bence. Daire adına  B1/D3 gibi tanımlayıcı birşey yazmak yetiyor bende. Bu inputları eklemek kolay ama nekadar az input olursa okadar pratik olur.

Apsilon hiç kullanamdım bu arada. Genelde diğerlerinden esinlenmemek için rakiplere hiç bakmadna ürünü bitirir ondan sonra bakarım.

Benim bombayı free çıkardığımda hepsini patlatıcam insala apsilon falan kapatıcak dükkanı

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benzer bir ürün üzerinde çalışıyoruz, 5 tl ye DesignFlow'unu satarım :D

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

@SaNaL_AjaN

Belli ki bu yazılımı yazan arkadaş bu işi yapmıyormuş. Çok hızlı şekilde çok karışık hale gelir bu. 500 daire için tek tek blok, bina vs girmeye gerek yok bence. Daire adına  B1/D3 gibi tanımlayıcı birşey yazmak yetiyor bende. Bu inputları eklemek kolay ama nekadar az input olursa okadar pratik olur.

Apsilon hiç kullanamdım bu arada. Genelde diğerlerinden esinlenmemek için rakiplere hiç bakmadna ürünü bitirir ondan sonra bakarım.

Benim bombayı free çıkardığımda hepsini patlatıcam insala apsilon falan kapatıcak dükkanı

Bu tarz programları ben çok fazla kullanmıyorum.Bizim ofiste ki arkadaşlar yoğun olarak kullanıyorlar ama genel olarak memnunlar.Apsiyonun online ödeme kolaylığı çok güzel.Aidat ödendği an sisteme otomatik düşüyor sadece onaylamak kalıyor.Küçük bir yazılım ile de iş görülebilir elbette ama büyük firmalar için blok isimleri çok önemli olabiliyor.Hattta bazı büyük siteler blok blok ayrı yönetim firmalarına verebiliyor. A blok kendisi yönetirken B blok dışarıdan xx bir firmaya verebiliyor.Bu programın en güzel yanı çalışılan firmaları kaydederek işlem yapılan firmayı seçmek ve yapılan işi yazmak kalıyor.Geri kalan iletişim bilgileri kayıtlı oldugu için otomatik olarak giriliyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuRNN
    BuRNN's avatar
    Erkek

Zenginlik başa bela be Holy...

Toplam Hit: 4768 Toplam Mesaj: 36
kira takip apartman yönetimi