folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım



Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

     

    Hemen hemen birçok Kürt Açılımı vb. konularda gündeme gelen apo denen terörist başını Mhp ve Devlet BAHÇELİ kurtardı şeklinde kendini bilmezce akılsızca tutarsızca ve anlamsızca çamur atan birçok mürid var.

    Durduk yere böyle bir konu açmazdım ama bu kadar ileri derecede iftiraya uğrayan Devlet Bey ve onunla birlikte aynı iftiraya maruz kalan Ülkücü Camia'ya haksızlık yapıldığı ve  kasıtlı bir şekilde karalama kampanyası başlatıldığını görünce açmak zorunda hisettim kendimi.

    Birkaç mürid de 2. mesajda ekleyeceğim haberlerden bir kısmını bu konularda paylaşmış ancak tam manasıyla açıklanamadığı için havada kalmış ve gerçekğin tam olarak anlaşılamamış olduğunu gördüm.

    Kimse bana Mhp yi neden savunuyorsun demesin!

    Ben gerçekleri savunuyorum.

     


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek
    Zeka Özürlü AKP’lilere Apo Belgesi
    24 Ağustos 2009 - 13:37

    Bu aralar bazı AKP'liler Apo'nun düşüncelerini harfiyen uyguladıkları Kürt açılımından gündemi değiştirmek için konuyu MHP'nin koalisyon dönemindeki idam konusuna getirmeye çalışıyorlar.


    ETİKHABER/ÖZEL

    Bildiğiniz gibi terör örgütü elebaşı, bebek katili Apo'nun bugüne kadarki birçok sözü AKP'nin Kürt Açılımında harfiyen uygulanmış ve uygulanmaya da devam etmektedir. AKP'nin bu ihanet adımlarının karşısında da bir tek MHP Lideri Bahçeli çok net ve sert bir şekilde karşı duruş sergileyerek, AKP'nin gerçek yüzünü ve planını kamuoyuna göstermektedir.

    Bahçeli'nin bu duruşu karşısında çaresiz kalan AKP'liler her zaman yaptıkları gibi, yalan ve iftiraya başvurma, hakaret etme gibi yöntemlerle konuyu başka noktaya çekmeye çalışmaktadır.

    Aşağıda Apo'nun idamı konusunda AKP'lilerin dilinde sakız olan belgeyi göreceksiniz. Bu belgede yazılanları anlamak için normal okuma yazma bilecek kadar zeka kapasitesinde bulunmanız yetecektir. Bu kadar basit bir belgeyi anlayamayan birinin de zeka özürlü olduğuna kanaat getirebilirsiniz.

    Ancak, gördüğüz gibi bu belgeyi anlayamayacak kadar zeka özürlü insanlar TBMM çatısı altında bile bulunuyor. Ve hatta bu insanların bazıları bunu anlasa bile hiç yüzü kızarmadan Türk milletini kandırmaya çalışacak kadar haysiyet ve şereften de yoksun bulunmaktadır.

    Ama biz EtikHaber olarak, bu zeka özürlüler için bahsi geçen belgeyi ve ne anlattığını birkez daha anlatacağız.

    ÖZÜRLÜLER İÇİN BİR KEZ DAHA BU BELGE NEDİR? 

    Uydurma ve saptırmalara karşı EtikHaber olayın gerçek yüzünü açıklıyor.

    12 Ocak 2000 tarihli, Bülent Ecevit, Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz tarafından gerçekleştirilen ve 7 saat 15 dakika süren görüşme sonucunda açıklanan karar metnidir.

    Bu toplantıda Bülent Ecevit ve Mesut Yılmaz yaklaşık 7,5 saat boyunca idamın kalkması ve Türkiye'nin daha önceden yargı yetkisini kabul ettiği AİHM'in vereceği karara uyulması konusunda Devlet Bahçeli'yi ikna etmeye çalışmışlar ama başaramamışlardır.

    Yapılan görüşme sonucunda şu karar metni çıkmıştır.

    "Koalisyonu oluşturan DSP, MHP ve ANAP'ın genel başkanları, bugün (12 Ocak) Başbakanlık'ta yaptıkları toplantıda, AİHM'in teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkındaki kesinleşmiş idam cezasının infazının bir süre ertelenmesine ilişkin ihtiyati tedbir kararını ayrıntıları ile değerlendirmişlerdir.

    Bilindiği gibi Türkiye'nin de yargı yetkisini kabul etmiş olduğu AİHM'in Türk yargısınca verilmiş kararları değiştirmesi hiçbir şekilde söz konusu değildir. Anayasamızdan ve uluslararası taahhütlerimizden kaynaklanan süreç tamamlandığında, dosya gereği için ivedilikle TBMM'ye gönderilecektir'

    Genel Başkanlar, hukuka saygı içinde aldıkları bu kararın, terör örgütü ve yandaşı çevrelerce milleti ve devleti ile Türkiye'nin yüksek menfaatleri aleyhine kullanılmak istendiğinin değerlendirilmesi halinde, erteleme süreci kesilerek infaz sürecine derhal geçilmesi konusunda görüş birliğine varmışlardır."

    BELGE NE ANLAMA GELİYOR

    Yukarıdaki metni okurken, mutlaka hatırlanması gereken şu notu tekrar hatırlamak gerekmektedir: Bilindiği gibi yukarıdaki toplantıdan daha önce Türk yargısı Apo'yu yargılamış ve idam kararını vermişti.

    Bu bilgiler ışığında yukarıdaki karar metnini tarafsız bir gözle okuduğumuzda şu sonuçlar çıkmaktadır.

    Metnin ilk paragrafı toplantının düzenlenme amacını belirtmiştir. Toplantı sonucu ile alakası bulunmamaktadır.

    Metnin ikinci paragrafında ise: AİHM'in Türk yargısının verdiği kararı değiştiremeyeceği özellikle belirtilmiş ve 57. Hükümet öncesi yapılan anlaşmalarla yargı yetkisi kabul edilen AİHM'in verdiği karar ne olursa olsun Türk Mahkemeleri tarafından verilen idam kararının ivedilikle meclise getirileceği söylenmektedir.

    Son paragrafta ise, AİHM kararının beklendiği bu süreçte PKK'nın herhangi bir terör eyleminde bulunması halinde ise AİHM karar sürecide beklenmeden idamın meclise getirileceği belirtilmiştir.

    DEVLET BAHÇELİ'NİN BAŞARISI

    Görüldüğü gibi Apo'nun idam edilmesi konusunda kesin kararlı olan Devlet Bahçeli, her ne şart altında olursa olsun Apo'nun idam dosyasının TBMM'ye getirilmesini sağlamıştır.

    BU BELGENİN DAYANAĞI OLAN AİHM KARARINDA KİMLERİN İMZASI VAR

    1997 yılında Refah-Yol hükümeti, İnsan Hakları Sözleşmesinin 11 no'lu protokolü imzalayarak, kabul etmiş ve 1997 yılında kabul edilen bu protokolle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin yargı yetkisini daimi olarak kabul etmiştir. Bu protokolün sonucunda bölücü başı mahkemeye başvuru hakkı elde etmiştir. Bu protokolün altında mevcut Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ve AKP'den ayrılarak parti kuran Abdüllatif Şener'in imzası bulunmaktadır. 29 Haziran 1999 tarihinde terörist başının TCK'nın 125. maddesine göre ölüm cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiş, 25 Kasım 1999 tarihinde Yargıtay 9. Ceza Dairesi, terörist başı hakkında verilen idam cezasını oy birliği ile onanmış ve bu süreçten sonra terörist başı 25 Kasım 1999'da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurmuştur. AİHM' nin 30 Kasım 1999'da 46221/99 başvuru numaralı ihtiyati tedbir kararı da şu şekilde olmuştur:

    Mahkeme 30 Kasım 1999 tarihi itibariyle başvuruyu incelemeye aldığını ve mahkeme iç tüzüğünün 39'uncu maddesi gereğince aşağıda belirtilen ihtiyati tedbire karar verilmiştir.

    "İnsan Hakları Mahkemesi, sözleşme hükümlerine başvuranın şikâyetinin kabul edilebilirliğini ve esasını etkin bir biçimde sonuçlandırana kadar, idam cezasının infaz edilmemesi için gerekli bütün adımları atmasını ister."

    APO'YU KİMLER İDAMDAN KURTARDI

    Yukarıdaki süreç devam ederken 1 Ağustos 2002'deki olağanüstü toplantılarda idam cezası, yasalarımızdan çıkarıldı.

    İdamın yasalarımızdan çıkarılmasında kimlerin hangi yönde oy kullandığını hatırlarsak şu sonuç ortaya çıkacaktır.

    MHP: İdam Cezası uygulansın

    AKP, DSP, ANAP, YTP, DYP, SP: İdam Cezası Uygulanmasın

    Yukarıda da görüleceği MHP'nin idamın uygulanmasını sağlamak için verdiği mücadelede diğer bütün partilerin birleşimi ile idam cezası yasalarımızdan kaldırılmıştır. Hatta o günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli diğer partileri kastederek bu durumu şöyle değerlendirmişti: "Gökkuşağı Koalisyonu".

    Sonuç olarak Apo'yu idamdan Gökkuşağı Koalisyonu kurtarmıştır. Kimdir bu Gökkuşağı Koalisyonu üyeleri tekrar hatırlayalım: AKP, YTP, DSP, ANAP, DYP, Saadet Partisi...

    Apo'yu Kimler İdamdan Kurtardı ?

    (TAM LISTE) Bilgilendirme amaçlıdır.


    TBMM zabıtlarından Meclis'teki 550 milletvekilinin Öcal'ın asılması ile ilgili ne yönde oy kullandığını isim isim açıklıyoruz.

    AKP'nin de TBMM'de 53 milletvekili ile yer aldığı, o zaman milletvekili olmayan Erdoğan'ın genel başkanları sıfatıyla misafir locasından izlediği AKP Grubu "EVET" oyu kullandı. Böylece 1 Ağustos 2002'deki olağanüstü toplantılarda idam cezası, yasalarımızdan çıkarıldı.

    SADECE MHP grubu 117 milletvekili ile buna "RET" oyu verdi. Ancak diğer partiler ittifak yapıp idam cezasını kaldırarak Öcalan'ı da kurtardılar. MHP lideri Bahçeli'nin, "Gökkuşağı Koalisyonu" adını verdiği DSP, ANAP, DYP, SP, AKP ve YTP'li milletvekilleri, ittifak halinde idam cezasını kaldırdılar. O gün Apo asılmasın diyen AKP milletvekilleri dışında yine o gün Apo asılmasın diyen ama AKP'de olmayan birçok milletvekili de şu an AKP'nin milletvekili olarak TBMM'de bulunmaktadır.

    Öcalan'ı kurtaranlar

    Kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın idamıyla ilgili olarak TBMM'ye gelen dosyaya hangi milletvekilleri "ret" oyu vererek karşı çıktı, hangileri "kabul" oyu vererek Öcalan'ı idamdan kurtardı. Bunları, Meclis tutanaklarından alınan belgelerle yayınlıyoruz

    Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde MHP dışındaki tüm siyasi parti milletvekillerinden çoğu Bebek katili Öcalan'ı asılmaktan kurtaran yasaya kabul oyu verdiler. Demokratik bir Meclis'te yapılan oylama sonucunda da ret oylarının yetersiz kalması idam yasasının kaldırılmasına neden oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, MHP'ye "Apo'yu asamadınız" suçlamalarına verilecek en güzel yanıt Meclis tutanaklarından alınan bu belgelerdir. O dönemde milletvekili olmayan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis locasından AKP'li 53 milletvekiline talimat verip, kabul oyu kullandırarak Öcalan'ı asılmaktan kurtarmaya fiili olarak önayak oldu. İşte tarihi oylamada kullanılan oylar ve renkleri:

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan AKP milletvekilleri

    Dengir Mir Fırat 
    Sait Açba 
    Mahmut Göksu 
    Mehmet Özyol 
    Akif Gülle 
    Ismail Özgün 
    Mahfuz Güler 
    Zeki Ergezen 
    Ismail Alptekin 
    Faruk Çelik 
    Mehmet Altan 
    Ertuğrul Yalçınbayır 
    Osman Aslan 
    Nurettin Aktaş 
    Tevhit Karakaya 
    Ali Er 
    Abdülkadir Aksu 
    Mustafa Baş 
    Ali Coşkun 
    Hüseyin Kansu 
    Mehmet Ali Şahin 
    Nevzat Yalçıntaş
    Abdullah Gül (Şu anki Cumhurbaşkanı) 
    Salih Kapusuz 
    Mehmet Vecdi Gönül 
    Osman Pepe 
    Remzi Çetin 
    Özkan Öksüz 
    Avni Doğan 
    Ali Sezal 
    Sabahattin Yıldız 
    Eyüp Fatsa 
    Musa Uzunkaya 
    Ahmet Nurettin Aydın 
    Abdüllatif Şener 
    M.Ergün Dağcıoğlu 
    Yahya Akman 
    Zülfikar Izol 
    Maliki Ejder Arvas 
    Hüseyin Çelik 
    Ilyas Arslan 
    Mehmet Çiçek 
    Ramazan Toprak 
    Kemal Albayrak 
    Abdullah Veli Seyda 
    Şükrü Ünal

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Bağımsızlar

    Cemil Çiçek 
    Numan Gültekin 
    Mehmet Ağar 
    Mail Büyükerman 
    Mustafa Yılmaz 
    Rıdvan Budak 
    Zafer Güler 
    Mustafa Düz 
    M.Ali Irtemçelik 
    Ihsan Çabuk 
    H.Fehmi Konyalı

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Saadet Partisi milletvekilleri

    Rıza Ulucak 
    Latif Öztek 
    A. Cemil Tunç 
    Fahrettin Kukaracı 
    Sacit Günbay 
    Ahmet Sünnetçioğlu 
    Hüseyin Karagöz 
    Ali Oğuz 
    Osman Yumakoğulları 
    Bahri Zengin 
    A. Sever Aydın 
    Fethullah Erbaş 
    Oğuzhan Asiltürk 
    Yaşar Canbay 
    M. Niyazi Yanmaz 
    Musa Demirci 
    Temel Karamollaoğlu 
    Mehmet Bekaroğlu 
    Mustafa Kamalak 
    Hüsamettin Korkutata

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan DSP milletvekilleri

    Tayyibe Gülek 
    Melda Bayer 
    M.Zeki Sezer 
    Uluç Gürkan 
    Ayşe Gürocak 
    Aydın Tümen 
    Hikmet Uluğbay 
    Mustafa Ural 
    Ertuğrul Kumcuoğlu 
    Sebahat Vardar 
    Hasan Macit 
    Ali Rahmi Beyreli 
    Hayati Korkmaz 
    Orhan Ocak 
    Sadık Kırbaş 
    Hasan Erçelebi 
    Mehmet Kocabatmaz 
    Ali Ahmet 
    Ertürk Şadan Şimşek 
    Necati Albay 
    Hasan Akgün 
    Fadlı Ağaoğlu 
    Ziya Aktaş 
    Nami Çağan 
    Yücel Erdener 
    Ahmet Güzel 
    Osman Kılıç 
    Necdet Saruhan 
    Sulhiye Serbest
    Masum Türker 
    Erdoğan Toprak 
    Güler Aslan 
    Saffet Başaran 
    Mehmet Çümen 
    Şükrü Sina Gürel 
    Hasan Metin 
    Atilla Mutman 
    Rahmi Sezgin 
    Necdet Tekin 
    Fikret Tecer 
    Ahmet Arkan 
    M.Emrehan Halıcı 
    Emin Kara 
    Ismail Bozdağ 
    Nazif Topaloğlu 
    Ş.Ramis Savaş 
    M.Cengiz Güleç 
    Fevzi Aytekin 
    B.Fırat Dayanıklı 
    Hikmet Sami Türk 
    Ömer Üstünkol 
    Fikret Ünlü 
    Hasan Suna 
    Erol Karan

    Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan DYP milletvekilleri

    Tansu Çiller 
    Sevgi Esen 
    M. Halit Dağlı 
    M.Nedim Bilgiç 
    Mahmut Bozkurt 
    Ismet Attila 
    Musa Konyar 
    Ahmet Iyimaya 
    Yıldırım Akbulut 
    S.Arıkan Bedük 
    Mehmet Baysarı 
    Salih Çelen 
    Hasan Ekinci 
    Ali Rıza Gönül 
    A. Oktay Güner 
    Ilyas Yılmazyıldız 
    Necati Yöndar 
    Yahya Çevik 
    Necmi Hoşver 
    Mustafa Örs 
    Teoman Özalp 
    Oğuz Tezmen 
    Nevfel Şahin 
    A. Mehmet Çay 
    M.Kemal Aykurt 
    Mehmet Gözlükaya 
    Nurettin Atik 
    M. Salim Ensarioğlu 
    Salih Sümer 
    Ayvaz Gökdemir 
    Mehmet Sadri Yıldırım 
    Burhan Kara 
    Rasim Zaimoğlu 
    Hakkı Töre 
    Mehmet Dönen 
    Ramazan Gül 
    Turhan Güven 
    Hayri Kozakçıoğlu 
    Nurhan Tekinel 
    Hasan Ufuk Söylemez 
    Süha Tanık 
    Yıldırım Ulupınar 
    Mehmet Gölhan 
    M.Ali Yavuz 
    Ismail Karakuyu 
    Rıza Akçalı 
    Metin Kocabaş 
    Mehmet Sağlam 
    Metin Musaoğlu 
    Veysi Şahin 
    Ibrahim Yazıcı 
    Mümtaz Yavuz 
    Nevzat Arcan 
    Kemal Kabataş 
    Erdoğan Sezgin 
    Takiddin Yarayan 
    Kadir Bozkurt 
    Nihan Ilgün 
    Enis Sülün 
    Ali Şevki Erek 
    Eyüp Aşık 
    Ali Naci Tuncer 
    Necmettin Cevheri 
    Hacı Filiz 
    Faris Özdemir 
    Saffet Kaya 
    Mustafa Eren

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Yeni Türkiye Partisi (YTP) milletvekilleri

    İsmail Cem 
    İbrahim Y. Bildik 
    Ali Tekin 
    İsmet Vursavuş 
    Gaffar Yakın 
    Gönül Saray Alphan 
    Oğuz Aygün 
    Esvet Özdoğu 
    Ahmet S. Sayın 
    Metin Şahin 
    Halit Dikmen 
    Tamer Kanber 
    M. Güven Karahan 
    Mustafa Karslıoğlu 
    Abdulsamet Turgut 
    Mahmut Erdir 
    Ali Ilıksoy 
    Evliya Parlak 
    Ali Günay 
    Edip Özgenç 
    Akif Serin 
    İstemihan Talay 
    Erol Al 
    Perihan Yılmaz Doğan 
    Bülent Ersin Gök 
    H.Hüsamettin Özhan 
    Bahri Sipahi 
    Cahit Savaş 
    Yazıcı Burhan Bıçakçıoğlu 
    Salih Dayıoğlu 
    Hakan Tartan 
    Kemal Vatan 
    Çetin Bilgir 
    M.Hadi Dilekçi 
    Nural Karagöz 
    Halil Çalık 
    M.Turhan İmamoğlu 
    Hasan Gülay 
    M.Cihan Yazar 
    M. Kemal Tuğmaner 
    Tunay Dikmen 
    Zeki Eker 
    Eyüp Doğanlar 
    Tarık Cengiz 
    Şenel Kapıcı 
    Metin Bostancıoğlu 
    Ahmet Zamantılı 
    Hasan Özgöbek 
    Mehmet Y. Ünal 
    Hasan Gemici 
    C. Tufan Yazıcıoğlu 
    Faruk Demir

    İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan ANAP milletvekilleri

    Mesut Yılmaz 
    Mehmet Ali Bilici 
    Musa Öztürk 
    Halil Ibrahim Özsoy 
    Yaşar Eryılmaz 
    Celal Esin 
    Nejat Arseven 
    Birkan Erdal 
    Yücel Seçkiner 
    Cengiz Aydoğan 
    Cengiz Altınkaya 
    Yüksel Yalova 
    Edip Safder Gaydalı 
    Kenan Sönmez 
    Beyhan Aslan 
    Nurettin Dilek 
    Abdülbaki Erdoğmuş 
    Seyit Haşim 
    Hamimi Sebğatullah Seydaoğlu 
    Evren Bulut 
    I. Yaşar Dedelek 
    Mustafa Taşar 
    Mecit Pürüzbeyoğlu 
    Hakkı Oğuz 
    Aykut Levent Mıstıkoğlu 
    Erkan Mumcu 
    R. Kazım Yücelen 
    Bülent Akarcalı 
    Ahat Andican 
    Aydın Ayaydın 
    Şamil Ayrım 
    Mehmet F. Fırat 
    Ediz Hun 
    Yılmaz Karakoyunlu 
    Cavit Kavak 
    Emre Kocaoğlu 
    Nesrin Nas 
    Sühan Özkan 
    Şadan Tuzcu 
    Işın Çelebi 
    Sümer Oral 
    Işılay Saygın 
    Rıfat Serdaroğlu 
    Ilhan Aküzüm 
    Murat Başesgioğlu 
    Cemal Özbilen 
    Sefer Ekşi 
    Mehmet Keçeciler 
    Miraç Akdoğan 
    Ahmet Tevfik Özal 
    Ekrem Pakdemirli 
    Ali Doğan 
    Süleyman Çelebi 
    Ömer Ertaş 
    Hasan Özyer 
    Erkan Kemaloğlu 
    Şükrü Yürür 
    Sefer Koçak 
    Ahmet Kabil 
    Mesut Ahmet Yılmaz 
    Ersin Taranoğlu 
    Mehmet Çakar 
    Yaşar Topçu 
    Ali Kemal Başaran 
    Eyüp Cenap Gülpınar 
    Kamran Inan 
    Lütfullah Kayalar 
    Ataullah Hamidi 
    Burhan Isen 
    M. Salih Yıldırım 
    Zeki Çakan 
    Ali Güner 
    Yaşar Okuyan


    İdamın kaldırılmasına "ret" oyu kullanan tek parti olan MHP'nin milletvekilleri

    Devlet Bahçeli 
    M. Metanet Çulhaoğlu 
    Ali Halaman 
    A. Fatin Özdemir 
    Recai Yıldırım
    Hasari Güler 
    Abdülkadir Akcan 
    Mehmet Telek 
    Nidai Seven 
    Adnan Uçaş 
    Mehmet Arslan 
    Koray Aydın 
    Şefkat Çetin 
    Sedat Çevik 
    Ali Işıklar 
    Abdurrahman Küçük 
    Hayrettin Özdemir 
    Mustafa Cihan Paçacı 
    Şevket Bülent Yahnici 
    Osman Müderrisoglu 
    Tunca Toskay 
    Nesrin Ünal 
    Bekir Ongun 
    Orhan Bıçakçıoğlu 
    Ali Uzunırmak 
    Aydın Gökmen 
    Hüseyin Kalkan 
    Hüseyin Arabacı 
    Ibrahim Halil Oral 
    Ersoy Özcan 
    Süleyman Coşkuner 
    Burhan Orhan 
    Orhan Şen 
    Hakkı Duran 
    Irfan Keleş 
    Salih Erbeyin 
    Ali Keskin 
    Mustafa Gül 
    Mihrali Aksu 
    Mücahit Himoğlu 
    Ismail Köse 
    Cezmi Polat 
    Mehmet Ay 
    Ali Özdemir 
    Mehmet Hanifi Tiryaki 
    Mustafa Yaman 
    Bedri Yaşar 
    Süleyman Turan Çirkin 
    Mehmet Şandır 
    Mehmet Nuri Tarhan 
    Osman Gazi Aksoy 
    Mustafa Zorlu 
    Yalçın Kaya 
    Hidayet Kılınç 
    Enis Öksüz 
    Cahit Tekelioğlu 
    Ahmet Çakar 
    Mehmet Gül 
    Nazif Okumuş 
    Esat Öz 
    Bozkurt Yaşar Öztürk 
    Mehmet Pak 
    Mustafa Verkaya 
    Yusuf Kırkpınar 
    Ahmet Kenan Tanrıkulu 
    Oktay Vural 
    Arslan Aydar 
    Mehmet Serdaroğlu 
    Sabahattin Çakmakoğlu 
    Hasan Basri Üstünbaş 
    Ramazan Mirzaoğlu 
    Meral Akşener 
    Cumali Durmuş 
    Kemal Köse 
    Faruk Bal 
    Ali Gebeş 
    Mustafa Sait Gönen 
    Hasan Kaya 
    Basri Coşkun 
    Namık Hakan Durhan 
    Hüseyin Akgül 
    Ali Serdengeçti 
    Mehmet Kaya 
    Nevzat Taner 
    Metin Ergun 
    Ismail Çevik 
    Mükremin Taşkın 
    Mükerrem Levent 
    Cemal Enginyurt 
    Yener Yıldırım 
    Osman Fevzi Zihnioğlu 
    Ahmet Aydın 
    Vedat Çınaroğlu 
    Hüsnü Yusuf Gökalp 
    Lütfü Ceylan 
    Reşat Doğru 
    Nail Çelebi 
    Muzaffer Çakmaklı 
    Armağan Yılmaz 
    Ayhan Çevik 
    Ahmet Erol Ersoy 
    Mesut Türker 
    Şuayip Üşenmez 
    Ismail Hakkı Cerrahoğlu 
    Kürşat Eser 
    Sadi Somuncuoğlu 
    Şaban Kardeş 
    Hasan Çalış 
    Osman Durmuş 
    Abbas Bozyel 
    Ilhami Yılmaz 
    Mehmet Nacar 
    Birol Büyüköztürk 
    Mehmet Kundakçı 
    Müjdat Karayerli 
    Bekir Aksoy


    EtikHaber


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    ben buna kapak derim.

    halkin arastirmadigini bildigi icin kulaktan dolma bilgilerle dolma, sarma yapan insanlara kapak olmus.

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Suçluların iadesi kapsamında sürekli avrupayla sıkıntı içindeydik. Sizde idam var,Suçluyu iade etmiyorum deme hakları vardı,Buda ülkenin egemenliğini zedeleyici bir

    unsur.Bizdeki idam sade kağıt üstünde,yıllardır kullanılmıyor lafını ab ye söylemekden politakacıların dilinde tüy bitmişti. Bu şerefsiz öldürülse kahraman olacaktı,kürtler

    icin adeta bir che gueavara gibi olmanın yanında Türkiyenin imajı ve egemenlik hakları zedelenecekti.

     

    Bence idamın kaldırılmasında imzası bulunan milletvekilleri dogrusunu yapmıştır.


    Nullum crimen sine lege
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ekim/2008
    Erkek
    mhp sonuna kadar haklı.

    Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    helal olsun kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar için cok güzel bir belge olmuş.

     

    iznin olursa bunu yanlış düşünen diğer kişiler için kullanmak istiyorum.


    insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    apo nun asilmasina imza atmamak vatan hainligiyse,

    su an asmak icin yasa cikartmayip beslemek daha buyuk bir vatan hainligi olmuyor mu ?

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Ekim/2007
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    ben buna kapak derim.

    halkin arastirmadigini bildigi icin kulaktan dolma bilgilerle dolma, sarma yapan insanlara kapak olmus.

     


    -----------------------------
    kesinlikle sana katılıyorum..bu kapağın daha ötesinde birşeyy..Devlet Bahçeliyi şimdinin ülkücüleride sevmez..sokakta eşkiyalık yapan ülkücü yetmelerini temizlediği için..İdama ret verdiğini zaten biliyodum ama bu kadar ayrıntılı görmemiştim..arkadasa teşekkür ediyorm

    Sabreden Zafere Ulaşır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    Aynen kapak oljmuş

    Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek
    tabi sende haklısın. apo denen serefsiz tayyibin zamanında yakalandı ya o yüzden tayyibe ip atıyo bahçeli dayı. tayyibi savunduğum falan yok o da aaddiii bi şerefsiz kimse inkar edemezde yani şimdi her bquda tayyibin üstüne atmayın be moruk. yakalanında basta mhp wardı idamda vardı o zaman yakalanır yakalanmaz niye asmadılar bunu açıklayabilirmisin rica etsem
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    apo nun asilmasina imza atmamak vatan hainligiyse,

    su an asmak icin yasa cikartmayip beslemek daha buyuk bir vatan hainligi olmuyor mu ?

     


    -----------------------------

    apoyu sadece oy için bile asarlar ama bildikleri bazı şeyler olsa gerek,

    Apo denen itin bir dönem yalandan öldü haberi çıktığında(basına pek yansımayan şehit ailesine verilen bir bilgiydi.) doğuda çok karakol basılmıştı.Bu yalan haberde bile 7 şehit verilmişti ki birisi benim mahallemden abimdi..

    Şimdi siz bir apo denen iti asarsanız pkk eline geçen kurşunu askere sıkar.Doğuda güçleri yettiğince karakolu basarlar.Benim askerimin ölmesindense apo denen şerefsiz imralıda hergün ölsün.O sözde devletinde özgür olmaya çalışırken biz elinden özgürlüğünü aldık.

    Bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorum.


    -----------------------------

    tabi ki bi yönden sende haklısın

    hükümet apodan yararlanmak istiyo

    ama bana kalırsa aponun sadece 2 dostu olabilir: biri idam sehpası bir diğeri idam ipidir.

    aslında zamanında hemen asılmalıydı. çok beklediler.

    bu arada güzel bi araştırma


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 12631 Toplam Mesaj: 72