folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

underzero bunu yazdı:

apo nun asilmasina imza atmamak vatan hainligiyse,

su an asmak icin yasa cikartmayip beslemek daha buyuk bir vatan hainligi olmuyor mu ?

apoyu sadece oy için bile asarlar ama bildikleri bazı şeyler olsa gerek,

Apo denen itin bir dönem yalandan öldü haberi çıktığında(basına pek yansımayan şehit ailesine verilen bir bilgiydi.) doğuda çok karakol basılmıştı.Bu yalan haberde bile 7 şehit verilmişti ki birisi benim mahallemden abimdi..

Şimdi siz bir apo denen iti asarsanız pkk eline geçen kurşunu askere sıkar.Doğuda güçleri yettiğince karakolu basarlar.Benim askerimin ölmesindense apo denen şerefsiz imralıda hergün ölsün.O sözde devletinde özgür olmaya çalışırken biz elinden özgürlüğünü aldık.

Bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorum.

apo yakalandığından beri kaç şehit verdi türkiye? zaten pkk yine devam ediyor eylemlerine..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=XbDbN2LT15U

burda mhp nin kurucusu alparslan türkeş'in fetullah gülen için ne dediğini izlein ve görün...adam resmen biz aynı yolda yürüyoruz diyor :) tıpkı okuduğum okuldaki fetocular ve ocakçıların dayanışması gibi...

şunu kafanıza sokun işime geldiği yere kadar seninleyim anlayışı kimseye bişi kazandırmaz,işinize geldiği yere kadar akp ye destek oluyorsunuz işinize gelmediğinde karşı çıkıyorsunuz...

şu aponun asılmama durumuna gelincede siz bunu milliyetçi bir camiyaya bağlı bir haber sitesinden kaynak göstererek yazıyorsunuz ama sizin başınız bunu çıkıp tayyip ibnesine söleyemiyor varmı böyle bişi :) 

tmm ii güzel düşünmüşler astıkları zaman büyük lider ilan edicekler daha da coşucaklar vs. diye ii güzelde peki seçim zamanı meydanlarda bahçeli bey niye elinde iple dolaşıyodu onuda sorgulamak lasım? verseler asıcaklarmı sanki :) yanına bile yaklaşamıyorsunuz hehe :) 

siz siyasetin derdine düşmüşsünüz memleket meselelerinin değil ben kimseyi savunmuyorum önceden çok savundum ama savunduğum kişilerin tekmesini yemek kadar koyanı yok bi gün sizde yerseniz anlarsınız...

ülkücü camia ülkücamia dediğiniz camia 3 kuruşa talim evini geçindirmeye çalışan esnaftan haraç kesiyo çay bahçesi ihalesi dalgasına eski ocak başkanlarını vuruyorlar yetiştirdikleri ocak terbiyesi verdikleri çocuklar torbacılık yaparken öldürülüyor ve pangallıklarda cesetleri bulunuyo yani savuncağınız değerlerin içi dolu olması lasım arkadaşlar şu dönemde içi dolu olan bir ideoloji gösterin bana varmı veya bir akımın bir ayaklanmanın bir kalkınamanın başına geçebilecek gibi bir ideolojiye mensup bir lider gösterin bakalım :) benim derdim kimseyi savunmak değil sade gelişen güncel olayları kendine yontanlara gıcık kapıyorum çalışmıyorsunzu çabalamıyorsunuz gövde gösterileri yapanlar işi götürmeye çalışıyorlar....

kendinize gelin eğer bir memleketiniz olsun istiyorsanız bu memleketin her karış toprağında emeğinizin oması lasım boş sözler ile boş siyasetler ile konuşarak ancak günü kurtarır ama yarına nerden tekme yiyeceğinizi bilmeden uyanacağız...boşverin milliyetçiliği koministliği sqğcılığı solculuğu herkes kendine göre milliyetçi sizlerin içinde kavga dövüş olaylarına çok yaktın karakterli insanlarsınız geçmişte yaşadınız bir çok sorun sizi bu tarz düşünce akımlarının içine itiyor....

http://www.kanal1.com.tr/sondakika,Vurulan-eski-Tekirdag-Ulku-Ocaklari-Baskani-Bilal-Albayrak-hayatini-kaybetti,70887.html

bilal reisi vuran eleman benim arkadaşımdı bende bilal reis zamanında ocağa başlamıştım çok mert bi insandı ama yamuklarıda vardı vurulmasının sebebi çay bahçesi ihalesi...alın size ülkücü gençlik....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

apo nun asilmasina imza atmamak vatan hainligiyse,

su an asmak icin yasa cikartmayip beslemek daha buyuk bir vatan hainligi olmuyor mu ?

Modern Ceza Hukukunda 

Devlet intikam almaz, Kısas ilkesi yoktur.(Göze göz dişe diş).Cezanın caydırıcı olmasının yanında ıslah edici olmasıda gerekir. Bir insanı 10 saniye icinde öldürmekmi

yoksa ömrünün sonuna kadar özgürlügünden alı koymak mı...   

Sonunu düşünmeden idam etmek,onu bunu asmak,ancak bu ülkeye zarar verir.Bizim ve milyonların egosunu tatmin eder ama uluslarası düzeyde sonuçları zedeleyici

olacaktır. Kuru kuruya miliyetçilik yapıp,Kurtlar Vadisi kafasıyla haraket etmek ne derece dogrudur?

(ABD bazı eyaletleri ve benzeri yerde uygulanan uygulamalar ilkçağdan günümüze gelen geri kafalı uygulamalarda tasvip edilemez)

Nitekim idam cezasının uygulanmaya yeniden akftif olarak başlanması, adli hatalarda geri dönülemez hasarlara yol açacaktır. Ülkemizde sıkla yapılan adli hatlarıda

göz önüne alırsak sonuçlar daha iyi ortaya çıkacaktır. 

İdamın kaldırılması Avrupa İnsan Hakları sözleşmesine taraf olan ülkeler tarafından benimsenmis ve bu uyum çercevisinde kaldırılmıştır.

(Barbar Türkler,insan haklarını çiğneyen adli hatalarla insanların hayatlarıyla oynanması,avrupaya giden suçlunun bizdeki idam cezası yüzünden TC iade edilmemesi,ülkemize iran gözüyle bakılması,Türkiyenin Aihm kararlarıyla milyonlarca euro tazminat mahkum edilmesi...

aynen bu statlarda yunanlılara sövmeye benziyor,o an çok güzel, belkide hakketiler ama ya sonuçları ? ülkemizin tazminata mahkum edilmesi,itibarının zedelenmesi mi daha milliyetci bir yaklasimdir yoksa faşizan uygulamayla o anki aldımız tatmin duygusu mu

Nullum crimen sine lege
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    ben bu konuda bahçeli neden cevap vermiyo onu merak ediyorum.

Ses Etme Hallederiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Allahina kadar Mhp..

CcCMHPCcC

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ricin yazın gayet gusel olmus ben bi kaç bişe daha sormak istiyorum aponun asılması bize ne kazandıracak??? ve ne kaybettirecek suanda bu herifi asmak turkiyenin en az 20 sene onceye gitmesi demektir tabi kimse bunu dusunmez oldurelim asalım demek kolay sonucları goz onunde bulundurmak lazım once; Bu srefsizi oldurduk astık kestik varsayalım doguda pkk daha fazla cosucak cossun tsk var mgk var varda o orospucocukları bizden daha iyi biliyor o araziyi hangi deliğe pusu kurulur daha iyi biliolar o serefsiz avukatlarıyla dısardaki vekiline ben oldugumde tas ustunde tas bırakmayıon die yazmamamısmıdır solememişmidir bukadar basit dusunmeyin idamına koyim o ucak havada dusurulemezmiydi herkez otmesini bilio madem yontmayın abi kendinize zeytinyagı gibi su ustune cıkmayın bu devlet hepimizin bu sorun hepimizin ne yaptınız suana kadar bukadar otuyosunuz. birde su yazıdaki isimleri nerden biliolar o oylama acıkmı yapıldı???

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ayrıca çatışmalı ortam geri gelirse geri dönüşü olmayan bir yola gireriz,terörü dağda bitirim dersin ama ingiltere gibi bir ülke bile İRA nın şehirlerde ki bombalı eylemlerine karşı koyamadı.. yapmayın etmeyin,bakın bu mesela makul ölçülerde çözülebilir,kimse ülke bölünsün parçalansın demiyor zaten daha iyi cozumu olan koysun ortaya bide buzamana kadar nerdelerdi sayın bahcelimin sayın baykalımın akılları ??? neden bi cozum bulamadılar??? akp soleyşnce neden muhalefet oluolar???

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    devlet beyiniz apo elindeyken ve yetkisi varken başbakan yardımcısıyken terörü bitirmek için ne yapmış onu söyleyin bana apoyu nasıl kullandı kaç teröristi indirdi dağdan kaç şehit ölümünü durdurdu hiçbiri yapmadı devlet bahçelide yapmadı savunup dumayın diğerlerinin yapmamasına pek birşey diyemesiniz ama devlet bahçeli şehitler ve pkk üzerinden siyaset bir adam bayrak ve milliyetçilik üzerinden siyaset yapan bir adam o yüzden bunu onun yapması gerekirdi bırakın bu mhp yandaşı haber sitelerinden kopyala yapıştır yapmayı etikhabermiş tabi kendilerine göre yorumlayacaklar akp dekendine göre yorumluyor sizi haksız çıkartıyor ne iş akp li değilim ama devlet bahçeliye laf söyleyen herkes neden akılsız oluyor zorunuza gittiğini bu kadar belli edip avukatlığa savunmayın bu ülkeye mhp nin ne yararı olmuş Alah aşkına zamanında abd nin kuklası olup ülke içinde terör yaratanlar bunlar kimlerin hangi dış mihrapların kontrgerillarıydınız zamanında şimdi  bu saaten sonra olsun mhp terörü bitirmek için ne girişimde bulundu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=XbDbN2LT15U

burda mhp nin kurucusu alparslan türkeş'in fetullah gülen için ne dediğini izlein ve görün...adam resmen biz aynı yolda yürüyoruz diyor :) tıpkı okuduğum okuldaki fetocular ve ocakçıların dayanışması gibi...

şunu kafanıza sokun işime geldiği yere kadar seninleyim anlayışı kimseye bişi kazandırmaz,işinize geldiği yere kadar akp ye destek oluyorsunuz işinize gelmediğinde karşı çıkıyorsunuz...

şu aponun asılmama durumuna gelincede siz bunu milliyetçi bir camiyaya bağlı bir haber sitesinden kaynak göstererek yazıyorsunuz ama sizin başınız bunu çıkıp tayyip ibnesine söleyemiyor varmı böyle bişi :) 

tmm ii güzel düşünmüşler astıkları zaman büyük lider ilan edicekler daha da coşucaklar vs. diye ii güzelde peki seçim zamanı meydanlarda bahçeli bey niye elinde iple dolaşıyodu onuda sorgulamak lasım? verseler asıcaklarmı sanki :) yanına bile yaklaşamıyorsunuz hehe :) 

siz siyasetin derdine düşmüşsünüz memleket meselelerinin değil ben kimseyi savunmuyorum önceden çok savundum ama savunduğum kişilerin tekmesini yemek kadar koyanı yok bi gün sizde yerseniz anlarsınız...

ülkücü camia ülkücamia dediğiniz camia 3 kuruşa talim evini geçindirmeye çalışan esnaftan haraç kesiyo çay bahçesi ihalesi dalgasına eski ocak başkanlarını vuruyorlar yetiştirdikleri ocak terbiyesi verdikleri çocuklar torbacılık yaparken öldürülüyor ve pangallıklarda cesetleri bulunuyo yani savuncağınız değerlerin içi dolu olması lasım arkadaşlar şu dönemde içi dolu olan bir ideoloji gösterin bana varmı veya bir akımın bir ayaklanmanın bir kalkınamanın başına geçebilecek gibi bir ideolojiye mensup bir lider gösterin bakalım :) benim derdim kimseyi savunmak değil sade gelişen güncel olayları kendine yontanlara gıcık kapıyorum çalışmıyorsunzu çabalamıyorsunuz gövde gösterileri yapanlar işi götürmeye çalışıyorlar....

kendinize gelin eğer bir memleketiniz olsun istiyorsanız bu memleketin her karış toprağında emeğinizin oması lasım boş sözler ile boş siyasetler ile konuşarak ancak günü kurtarır ama yarına nerden tekme yiyeceğinizi bilmeden uyanacağız...boşverin milliyetçiliği koministliği sqğcılığı solculuğu herkes kendine göre milliyetçi sizlerin içinde kavga dövüş olaylarına çok yaktın karakterli insanlarsınız geçmişte yaşadınız bir çok sorun sizi bu tarz düşünce akımlarının içine itiyor....

http://www.kanal1.com.tr/sondakika,Vurulan-eski-Tekirdag-Ulku-Ocaklari-Baskani-Bilal-Albayrak-hayatini-kaybetti,70887.html

bilal reisi vuran eleman benim arkadaşımdı bende bilal reis zamanında ocağa başlamıştım çok mert bi insandı ama yamuklarıda vardı vurulmasının sebebi çay bahçesi ihalesi...alın size ülkücü gençlik....

sen  boş degılsın hoca normalde  bu kadar  buyuk yazıyı  alıntı yapmam ama  arkdasların dıkkatını  cekmek amacıyla  yaptım  

bu konuların  tum cıplaklıgıyla  farkında  olan bı ınsanın bıseylerı yanlıs yapma ıhtımalı  nedır dıye merak edıyorum  profılımde  msn  em  var  eklersen  senle  muhappet etmek ısterım  

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

ayhun bunu yazdı:

ricin yazın gayet gusel olmus ben bi kaç bişe daha sormak istiyorum aponun asılması bize ne kazandıracak??? ve ne kaybettirecek suanda bu herifi asmak turkiyenin en az 20 sene onceye gitmesi demektir tabi kimse bunu dusunmez oldurelim asalım demek kolay sonucları goz onunde bulundurmak lazım once; Bu srefsizi oldurduk astık kestik varsayalım doguda pkk daha fazla cosucak cossun tsk var mgk var varda o orospucocukları bizden daha iyi biliyor o araziyi hangi deliğe pusu kurulur daha iyi biliolar o serefsiz avukatlarıyla dısardaki vekiline ben oldugumde tas ustunde tas bırakmayıon die yazmamamısmıdır solememişmidir bukadar basit dusunmeyin idamına koyim o ucak havada dusurulemezmiydi herkez otmesini bilio madem yontmayın abi kendinize zeytinyagı gibi su ustune cıkmayın bu devlet hepimizin bu sorun hepimizin ne yaptınız suana kadar bukadar otuyosunuz. birde su yazıdaki isimleri nerden biliolar o oylama acıkmı yapıldı???

benim pkk ile ilgili çok farklı hani derler ya marjinal düşünceler benimde öyle düşüncelerim var ama bunları şimdilik açıklamak istemiyorum...sadece eşim dostum çevremdeki bu tarz memeleket meselelerine meraklı aklı mantığı yatkın insanlar var onlarla bazı şeyleri oturup tartışıyoruz onlar benim düşüncelerime bişeyler katıyorlar ben onların düşüncelerine bişeyler ekliyorum yani oturup işin inciğini cinciğini çıkartıyoruz....

ocak olaylarına gelince tekrar tekrar söliyorum ben onların içinde yaklaşık 3-4 sene gibi bir süre kaldım bu süre zarfı içinde tekirdağın en kral torbacıları ile de muhabbetim oldu zamanın bombacıları ile de en kral mafyaları ile de takıldım diyorum ya en yakın arkim beraber silah satıp piyasanın a.q koyduğumuz arkim gitti eski başkanını vurdu aslında vurmadı vurdurttular...en yakın dostum pangallıkta ölü bulundu sebep başka bir bölgede hap sattığı için bu elemanda ülkücüydü okulda bize sahip çıkardı ölüm raporunu okuduğumda şok oldum. doğuda kanlısını vurup burada dayısının bilmemnesi ocak başkan yardımcısı diye ülkücü camianın eğitim kurumu olarak gördüğü ocakta öğrencilerin arasında kaılıyodu...ben çok  şeyler gördüm...

lisede ocak ayağına herekse kafa tutuyodum şünki o ortam insanı öle bi pohpohluyoki sormayın dedim ya kendinizi polat alemdar zannedersiniz...hele meslek lisesiyse ve 150 hocandan yaklaşık 100 tanesi ülkücü cemaatçi karması bir görüşe sahipse siz her türlü kapılar açılıyo...

ama bizim dönemimizde  ocaklarda bize böyle öğretmediler belki bize bunları öğretenler çok ta iyi insanlar değillerdi kimseye boyun eğmemizi kimseden çekinmemizi öğrettiler ayrıca ve ayrıca ben bilal başkanımın hiç bir zaman takiyecilik yaptığını görmedim....

ama tamda benim liseye 2 ye geçtiğimde felan geç bi başkan geçti başa kendisi üni öğrencisiydi başladılar mafyacılık oynamaya ona buna saldırıyolar ondan bundan bişiler kopartmaya bakıyolar vs. 

benim bu başkan ile aramızda geçen konuşmayı bizzat aktarım size:

reis: olum biz seni okutacağız üniversite harcına kadar vereceğiz

ben : tmm başkan sağolasın eyv. 

resi: biz seni yetiştireceğiz sen yeterki bize ters yapma dediğimizin dışına çıkma heee amacımıza ulaşmak için önüne biri çıktığında sen bize bu dedinmi  gerisi bizim işimiz ...

alın size ülkücü gençlikğin başındaki il başkanı 

yaf daha bi dünya muhabbet var anlat anlat bitmez tekirdağ çok karışıyo istanbulun ve çorlunun sanayi bölgesi olmasından dolayı yavaş yavaş piyasası çok feci taklaya geliyo...

lisedeyken tarikatçılara kafa tuttum çünki yaptıkları ve izleri yollar yanlıştı ben savundukları şey yanlış demiyorum dikkat edin...adamlar bizzat fetonun dediği gibi amaca ulaşmak için her yol mubahtır muhabbetini bizzat uyguluyolar ve ortada vicdan diye bişi yok alın size dindar insanlar...

beni elde etmeyi çok istediler çünki bana sölediklerine göre çok operasyonel düşünen biriymişim.her yoldan yaklaşmayı denediler ocakbaşkanlarıyla denediler yemedi okul müdürleri ile felan denediler yemedi kendimi kimseye ezdirmedim ama çok ta sivrildim bizden sorumlu müdür yardımcısı ile de aramda aynı şu muhabbet geçti:

olum biz senle aynı yolda yürüyoruz niye böyle yapıyorsun

bende eyv. hocam dedim iki gün sonra baktım ne ocakçı tanıyorlar ne bilmem neci sadece kedi egemenliklerini kurmak isitiyolar kendilerinden olmazsan senide eziyolar millete kötülüyolar bu böyle olmıcak dedim bende kaldığım yerden devam ettim

bana bunları söleyen mudur yardımcım benle baş edemeyince ailemi çağırmış ve sizin oğlunuz çeteci okulda çete kurmuş onu yönetiyo gibisinden ibareler ile beni kötülemiş.....

alın size dindar bir eğitimci a.q o.ç 

nese

öyleböyle ben ve 6 arkadaşım bizim tayfa diyim sınıfta kaldık ama öyle böyle değil okullar kapandı bize karneleri verdiler siz geçtiniz dediler alttan sınavlarımız vardı onarla gittik onlardan geçeceksiniz dediler sene başı okullar açılacak ilk gün gittik okula tören yapılıyo sıraya girdik o.ç damladı nereye len diye dedik hoca sıraya hehe siz sınıfta kaldınız dedi :D her kavga ettiğimizde ertesi gün eve devamsızlık kağıdı yollayan adam sınıfta kadınız böle böle bir durum var diye arayıp haber veremezmiydi? o notlar sisteme girilmeden hocalar ile durum çözülmezmiydi....ama neden yapılmadı çünki biz bu yapılanmaya karşı çıktık 

uzun lafın kısası benim kızdığım nokta neresi biliyormusunz 

ben şu kendini bağımsız asi güçlü olarak gösteren ülkücülere kızıyorum aslında cemaatler olmadan onlar bir hiç bunu untmasınlar yani bomboş bir fikir peşinde gidip tarikatçıların askerliğini yapıyorlar bunlara şahit oldum...

bu son dönemdeki kürt açılımını ben şahsen ne olup olmadan kabullenmiyorum ve desteklemiyorum ancak size bişi sormak istiyorum MHP nin buna karşı çıkmasının sebebi ne olabilir hiç düşündünüzmü?

şöyle bi bakış açısı ile yaklaşın:

mhp hangi dönemler esip gürlüyor şehit cenazelerinde bazı milli unsurların satılması rencide edilmesinde yurt içinde bu tarz faliyetleri kim yapıyor pkk peki bu benim savunmadığım açılım kabul edilir geçerse ne oalcak pkk lılar ve dtp liler hepsi aynı bok neyse bunlar istediklerini alacaklar ve sesleri kesilecek peki mhp ne yapacak bu dönemden sonra esip gürleyecekmi ? ben hiç sanmıyorum eper bahsedilen tarzda bir açılımsa mhp nin işi bitecektir bir daha pkk üzerinden şehitlerimiz üzerinden siyaset yapamıcaklar buda onların pasifize olmaları demektir....birazda kuyruk acıları var anlıcanız :D

kalın sağlıcakla biraz ara verebilirim üni kayıtları ile uğraşıyorum sakın kaçtı cvp vermiyo vs. gibisinden düşünmeyin herkesin yapacağı yoruma bir cvp vardır elbet....hadi eyv...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 14852 Toplam Mesaj: 72