folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım



Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
    apo asılmadı neye hizmet edildi bilmiyorum. bide şimdi açılım cıktı ne açılımı. kürtlerin hakkı yokmu meclise girmedilermi. eminimki bi çok türkten daha cok hakka sahipler. bu işin sonu nereye varıcak. bi kaç yıl sonra kıbrıs açılmı ermeni açılımı arap açılımı bilmem ne açılımı yaparlarsa hiç şaşırmam. teröristin neyine açılım yapılcak . niye bitmedi veya bitirilmedi bu terör mevzusu oda ayrı konu....

    le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    Selamlar

    Yazılan yorumlara cevap vereceğim ama anlıntı yapamıyorum zaman kaybetmemek için

    Aklımda kalan şeylere cevap vereceğim

    *

    Bir mürid Merhum Başbuğ'umun Fülen cemaati ile samimi olduğunu söylemiş. Doğruları konuşalım lütfen.

    Bahsettiğin videoyu daha öncede izlemiştim.

    Türkeş orada Türk adını dünyaya duyurması Türk gençlerine ilim irfan öğretmesi ve Yabancı ülkelerde Türkçe'yi öğretilmesini desteklediğini anlatmak istiyor.Buraya kadar zaten kötü birşey var mı sence?

    Her Türk evladı ister bunu.Ama bunun dışında amerikan uşaklığı dini kullanarak siyasi ve maddi çıkar elde etme vs. gibi yönlerini Başbuğ'un destekleyeceğini hayal edebiliyormusun?

    O dönemde bu tür olaylar zaten gizliden gizliye yapılıyor(muş).

    Ayrıca dediğin gibi Eski Ülkü ocaklarındaki eski lanet kadro temizlendi kurunun yanında yaşta yandı o ayrı konu ama dediğin gibi sevmezler pek eski ocakçılar.Çünkü öyle bir dönem olmuş ki birçok pis işin bir ucundanda olsa kendilerini ülkücü diye adlandıran gruplar çıkmış.Bunu üzülerek kabul ediyorum.Çok büyük bir leke bu gerçek Ülkücülerin imajını büyük ölçüde zedeledi ve halkta halen Ülkücülere karşı kırılması zor bir önyargı var. Bunun konumuzla alakası yok ama bahsettiğin için cevap verme gereği duydum.

    Haberleri izle gerek Bahçeli gerekse Mhp'li vekiller sözcüler vs. buna benzer bir kelime kuruyorlar

    "bizim tek başımıza iktidara geldiğimiz zaman yapacağımızı sizde biliyorsunuz imralıdaki canide biliyor.Siz bu yönde bir adım atın. sizi destekliyeceğiz" Yani apo denen iti kurtaran ortada. 

    Ben hala tam okumadığını düşünüyorum paylaştığım araştırmayı

    Bak orda bahçelinin imzasının bulunduğu belgede  hiç kurtuluşu yok er yada geç asılacak diyor.O belgenin o şekilde olmasını sağlayanda bahçeli. 

    Ama Mhp'nin var gücüyle "kalkmasın" dediği idam cezası listedede gördüğünüz gibi akp çekirdek kadrosu denebilecek kişilerinde oylarıyla kalkıyor. Şimdide ordan

    sanki "biz apoyu asacaktık vallaha bahçeli astırmadı" diyor. 

     

    *

     Çatışma ortamından bahsedilmiş

    Bahçeli başa geçtiğinde bilenler bilir artık amacından sapmış ülkücülüğe zarar veren ocakları kapamış Partisine ve Milliyetçi camiaya zarar verecek kişileri uzaklaştırmıştır. Birçok örneği var.

    Aynı şekilde verdiği demeçlerde  Ülkücü gençliği artık sokaklarda değil elinde kalem kitap karşısında bilgisayarlar kendini geliştiren iyi eğitimli kişiler olarak görmek istediğini söylemiştir.Nitekimde bu yönde çok keskin adımlar atılmıştır. Siz sanıyormusunuz ki Adana'nın göbeğinde terörist yandaşları eylem yapacak ne yazıkki bir Polisimizi şehit edecek ve Ülkücü gençlik bunu görmezden gelecek. 

    Düşünün 80 leri. Böyle bir olay o zaman olsa ne olurdu?

    İsteselerdi gereken şekilde karşılık verebilecek güçtelerdi. Ama bunun provakasyon olduğunu ülkemize ve milletimize daha büyük zararlar verebilecek seviyeye taşabileceğini biliyorlardı.Bu yüzden bağırlarına taş basarak fiili bir tepki vermediler. 

     * 

    Sanırsam ceo yazmıştı yakalandığında neden idam etmedi diye

    kardeşim kendimi papağan gibi hissetmeye başladım sürekli aynı sorulara aynı cevapları veriyorum.Zaten konudada bunu açıklamıştım bence sen onu okumadın.Bir daha oku sonra bana aynı soruyu sormayacaksın.

     *

    musty28

    Bahçeli bu konuda 2002 yılında katıldığı bir programda cevap verdi. Bu günlerdede aynı şekilde yanılmıyorsam Cihan paçacı yada mehmet şandır yanıt verdi Mhp sözcüsü olarak.

     *

    sayın ricin

    geçmiş defterleri açıp sürekli ülkücülükten sapmış kişileri örnek göstererek ülkücüler şöyle ülkücüler böyle diyerek koca bir camiayı karalıyamazsın. 

    Her grubun milletin iyisi kötüsü vardır. Haklısın özellikler 90 lı yıllarda ülkü ocakları ciddi bir bozulmaya uğradı.Bunu kimse inkar edemez.

    Bende kendimi bir Ülkücü olarak görüyorum ve bunları üzülerek kabul ediyorum. Ardında ocakların kapatılması ve amacından sapmış kişilerin uzaklaştırılması dönemi giriyor. Şu anda bu şekilde itham edebileceğin Ülkücü sayısının fazla olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

    Benim bulunduğum ocakların kimisinin başkanı öğretmen kimisi avukat mühendis vs. gibi eğitim seviyesinin yanında ahlaken ve kültür olarak kendini geliştirmiş kişilerdir. Bu yaptığın karalama gerçek ülkücülere yapılan bir haksızlıktır. Kul hakkına girer.

     


    << Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2007
    Erkek

    hehe benim bahsettiğim dönem 90 lı dönemler değil hacım bundan 2 sene öncesi ayrıca yaşanmış olaylar da aynı zaman denk geliyor bknz bilal başkanın silahlı saldırıya uğraması yaptıranları hiç araştırdınmı abicim hangi dönem olursa olsun için içine menfaat girdimi hangi ideoloji olursao lsun karışıyo abicim birbirlerine düşüyo...ben de ocakta çok iyi adamlar tanıdım elektroniği olan merakımı bilem bir başkanımız vardı sağolsun beni her gördüğünde çıkarır para verirdi malzeme al kendine kendini geliştir diye adam öyle tşklı bi adamdı şarşıda bi ıslık çalsın tık kitleniyodu piayasa ama ne oldu hepsi taklaya geldi :)

     

    boşverin abicim sizinde canınız yansın sizin bizden çok sesiniz çıkar merak etmeyin ama afedersiniz sorgusuz sualsiz çipli robotlar gibi verilen emirleri yerine geitirsenzi bişi olmaz karşınızda da kimse durmaz :) anlatmayın bana abicim anlatmayın....


    üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek

    aynı zamanda :

    İdam cezasının kaldırılmasına ilişkin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6 nolu protokolünü KİM İMZALADI?


    AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN idam cezasının kaldırılması yönünde 6 nolu protokolü de imzalamıştır. Bununla kalmamış savaş zamanında bile idam cezasının verilmesini engelleyen 13 nolu protokolü imzalamıştır.


    AKP, Anayasa’ya MHP zamanında konan terör, savaş ve çok yakın savaş suçlarına idam cezası verilmesi hükmünü kaldırdı.



    :| milletimiz cahil

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    Hoca bebek katili dionda ben  okdar medyayı haberi takip ediyorum hiç görmedim bir bebeğin öldüğnü? hayır yanlış anlamayınız lütfen.... ama büyüklerin sözü  vardır "yiğidi öldür hakkını yeme"


    Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    Kapak olmuş

    İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2003
    Erkek

    kkkcakmak bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hoca bebek katili dionda ben  okdar medyayı haberi takip ediyorum hiç görmedim bir bebeğin öldüğnü? hayır yanlış anlamayınız lütfen.... ama büyüklerin sözü  vardır "yiğidi öldür hakkını yeme"


    -----------------------------

    http://www.nuveforum.net/939-siyaset-gundem/43870-pkknin-gercek-yuzu/

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek

    Bu ip olayı amma uzadı ha.

    Hani akp mhp ye şehitler üzerinden siyaset yapıyorsun dıyor ya. seçim zamanı tayyıp amca çıktı meydanee siz apoyu asmadınız falan demeye başladı (bu şehitler üzerinden siyaset olmuyor tabi)

    bahçelide ip attı al sen as o zaman dedı. 

    bu kadar basit. "biz asmadık o zaman al ipi sen as"

    ikide bir ipi ağzına alıp gem vurulmuş gibi sağ sol yapmaya gerek yok

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    şehitler üzerinden siyaset yapıyor diyen kim aQp liler değil mi..seçimlerde gördük.

    o zaman o şehitin kanını akıtmayacaktın. geçen senelerde hatırlayın 1 ayda 70e yakın askerimiz şehit olmuş artık çalıştığım fabrika bile buna dur deyip işçisiyle yemekhanede şehitler için bir anma bir fatihayı hor görmemiş. lakin askere operasyon için emir vermeyenler utansın. askere emiri 3 ay sonra abdye gidip bushla karşı karşıya oturup ekranlara anlaştık nokta atış operasyonu için felan filan açıklamalar yapanlar utansın.. şehidi korumak her türk vatandaşın vazifesidir. korumayanlar utansın.  


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    Hojalar ben akp mhp ya da chp hiçbirini savunmuyorum.Burda şu noktalar dikkatimi çekti.

    Her ne açıklama yapılırsa yapılsın teröristbaşının asılmasını engelleyen belgede bahçelinin imzası olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Her ne kadar tai-yeap bahçeliye siz neden asmadınız diyeceğine elinde yasa değişikliği hakkı varken asmaması kabul edilemez.

    Her ne kadar ByKal Demokratik açılıma karşı çıksada herkes bilir ki kürt açılımını yılları öncesinden başlatan bykal ın kendisidir.

    Tüm bunların ışığında güvenilir siyasetçi bulmanın ne kadar gülünç bir durum olduğu ortadadır.Herkes kendi bildiğini diğerlerine dayatmaya kalkarsa işin içinden çıkılamaz hale geleceğimiz ortadadır.Ben bu durumda bir çıkar yol bulamadım kimseye de öğüt verecek durumda değilim :) Kelin ilacı meselesi.

Toplam Hit: 12679 Toplam Mesaj: 72