folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

Aponun Can Dostları Kim Bilin Bakalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

ha farzedin ki mhp şehitler üzerinden siyaset yapıp oy topluyor.

ee şimdi akp de pkk kanı üzerinden oy toplamaya çalışıyor. 

ikiside şerefsizce evet. 

ama hangisi daha şerefsizce.

kürt sorunu varmış da pkk bitecekmişte akan kan duracakmışta. peh peh. ülke bölünecekse akan kan durmasın. aksın.

hem bu ülkede kürt sorunu mu var. genelkurmay başkanı, başbakan bile oldular. daha ne hakkı. azınlık olmayan ülkede zorla azınlık yaratıyorlar.

illa bişeylermi yapmak istiyorsun.

doğu da ekonomik sorun var diyip adam akıllı yatırım yaparsın.

en baştada toprak reformu yaparsın.

neymiş pkklının annesiyle şehit annesi aynıymış.

siktir pok. 

bir sezen aksunun lafı bile günlerce ülkeyi meşgul edıyor. hanımefendı açılımı(bide açılım kavramı çıktı başımıza) desteklıyormuş. neyi destekliyosun. ortada bişey varmı. açıklanmış bir plan. yol haritası vs. yok. 

devlet bahçeliyi zerre sevmem. hitabet yeteneği yok.

yaptığı yanlış. açıklamalarına sessiz kalmak mümkün değil ama iki dk sessiz dur be adam. bi açıklasınlar ne halt edeceklerse sen  sonra es gürle.

sende karavana sallıyorsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Hemen hemen birçok Kürt Açılımı vb. konularda gündeme gelen apo denen terörist başını Mhp ve Devlet BAHÇELİ kurtardı şeklinde kendini bilmezce akılsızca tutarsızca ve anlamsızca çamur atan birçok mürid var.

Durduk yere böyle bir konu açmazdım ama bu kadar ileri derecede iftiraya uğrayan Devlet Bey ve onunla birlikte aynı iftiraya maruz kalan Ülkücü Camia'ya haksızlık yapıldığı ve  kasıtlı bir şekilde karalama kampanyası başlatıldığını görünce açmak zorunda hisettim kendimi.

Birkaç mürid de 2. mesajda ekleyeceğim haberlerden bir kısmını bu konularda paylaşmış ancak tam manasıyla açıklanamadığı için havada kalmış ve gerçekğin tam olarak anlaşılamamış olduğunu gördüm.

Kimse bana Mhp yi neden savunuyorsun demesin!

Ben gerçekleri savunuyorum.

bu memlekette   kime inanacagımızı  bilemiyoz  malesef  herkes kendi  dogrularını  savunuyor

benim  inandıgım  tek  dogrum var 
    bu ülke ne o  köpegin asılmasıyla düzelecek  ne de  onun bunun şunun  başa geçmesiyle  düzelecek
    bu ülke ben seni seversem sende  beni seversen düzelecek

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hmm..

olmuş bazılarına

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

svs bunu yazdı:

iyide kardesim  söledigin fikirleri  savunanların bir kanıtı  olmadıgı  gbi  sende  savundugun fikirlere bir  gösterge  yapmamıssın sadece  fikirlerini sölemissin  ortaya  soyut  bişeyler  koysaydın  konuyu  hangi  yönüyle tartısacagımızı  bilirdik 

gercekleri  savunuyorum diyosun 
    aramızda  bunu  demeyecek kimse  yok  :D
    gercekler neler ve bu gerceklere  bizi  nasıl ikna  edeceksin :D

Bkz: İkinci mesaj

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kkkcakmak bunu yazdı:

Hoca bebek katili dionda ben  okdar medyayı haberi takip ediyorum hiç görmedim bir bebeğin öldüğnü? hayır yanlış anlamayınız lütfen.... ama büyüklerin sözü  vardır "yiğidi öldür hakkını yeme"

Hoca sen ne yazdığını farkındamısın?  sen kimi savunuyorsun burada birde yanlış anlamayın diyorsun yiğidi öldür hakkını yemeymiş ne hakkı var  renginimi belli ediyorsun burada

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

TrKomando89 bunu yazdı:

kkkcakmak bunu yazdı:

Hoca bebek katili dionda ben  okdar medyayı haberi takip ediyorum hiç görmedim bir bebeğin öldüğnü? hayır yanlış anlamayınız lütfen.... ama büyüklerin sözü  vardır "yiğidi öldür hakkını yeme"

http://www.nuveforum.net/939-siyaset-gundem/43870-pkknin-gercek-yuzu/

O öldürülen bebekler jitem tarafından öldürülmüş olmasın apo mapo her ne skimse öldürürken yanındamıydın.Batıdaki yandaş medya yalancıdır abd kucağana oturur riyakardır kahpedir.Jitem örgütün tırmanmasına sebep olmuştur sivil öldürmüştür kadın yaşlı demeden sıkmıştır.Yani poşuyu şalvarı keleşi burmak onları giymek sorun mesele değil.mesele satılık basınlara inanmanız ona göre galyana gelmeniz daha tırmandırıyor her şeyi.

Hayat nerde gördün bir kürt iki sürt bi dürt degildir arkadaslar her bi ayrımcılık her bir öteki muhabbeti insanları bölmekden öteye gitmez yapılması gereken bizim sadace bekle ve gör mantıgı ile sonuca odaklanmamız hic kimse kimsenin hakkını yiyemez.Gerek etnik kültür gerek hak ve hukuk. Herkes kendinden sorumludur herkes de biliyor öle ya da bole o itolu yapdıklarını bu rejımde veye baska rejımde odeyecekdır.Apo zamanının mitdir derin devletidir perinçeğin kankasıdır.Devrim davasında ölen bellidir kalan bellidir.Apo 78de kürdirstan işçi partisini kurduğu vakit faydalı sosyal doktorinler üzerine seçimle aktivizimle iyi işler yapabilirdi ama devlete ajanlık gölgelik daha sonrada hainlik yaptı abdnin kucağına kendini bıraktı.Bu yolda en kıymetli mücadeleciler 68lilerdir.Diyarbakır milletvekili Aysel Tuğluk partisini eleştirmiştir keza kendisini sevmeyenler olabilir ama gerçek bi devrimcidir.Partim sadece ezilen kürtlerimi savunuyor peki diğer halklar ezilmiyormu partim neden onları savunuyor diğer halkların hakkını savunmuyor diye bi açıklama yapmıştır.Emine ayna veya Leyla Zana stalin hayranı sadece kürt milliyetini doktorinleştiren diğer halkları ezilmiyormuş onlar güllük gülistanmış şeklinde lanse eden 2 etnik faşisttir.

Kürtlerin ağıtı halayı türküleri bizim için bir ayrımcılık nedeni değil kültürel bir zenginlik olmalı keza milliyetçi kürtlerde bunun barış için olması gerektiğine inanmalı ve bunu uygulamalı.Buraya idamlı ölümlü çözümlerin daha doğrusu çözümsüzlüklerin yerine yapıcı hümanist ve sevecen çözümler üzerine tartışınız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ulan iyiki bi jitem nanesi çıktı akp çıkardı tu kaka yaptı pkk her suçunu jitemin üstüne atarak aklandı neredeyse açılımda da amaç bumu dağdan inen herkes her suçıu jiteme atsın aklansın
    hayırdır razorback jitem vururken sen yanındamıydında böyle açıklamalar yapıyorsun

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:

lan bu yiğit dediğin apo orrospu çocuğu ise ve sende hakkını yeme diyorsan sende orospu çocuğusun!

inşalllah yanlış anlamışımdır.

eğer doğru anladıysam bir orospu çocuğuna orospu çocuğu dediğim hatta pardon 2. bir orospu çocuğuna da orospu çocuğu dediğimden çifte ban verin.

@Razor

evet bölücü olan jitem bebek katili jitem şu anda dağda olan teröristlerde jitem. Apo denen orospu çocuğuda orospu çocuğu değil mübarek bir insan. Türkiye bölünmesin diye götünü yırtıyor.

İşte hep bizi kandırmışlar bak bak....@ 

@ats30

okuma özürlü bir mürid daha yeter lan!

konuda vermek istediğim düşünce bu zaten. yok sen hala niye imzalamış niye kurtarmış diyorsun. 

+

Yanlış anlaşılmasın. Türkiye Cumhuriyeti'nin Diyarbakır ilinin adı ne zaman Amed oldu? 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

Razorback

Kürtlerin ağıtı halayı türküleri bizim için bir ayrımcılık nedeni değil kültürel bir zenginlik olmalı keza milliyetçi kürtlerde bunun barış için olması gerektiğine inanmalı ve bunu uygulamalı.Buraya idamlı ölümlü çözümlerin daha doğrusu çözümsüzlüklerin yerine yapıcı hümanist ve sevecen çözümler üzerine tartışınız.

bu bahsettiğin yapıcı,hümanist ve sevecen yaklaşımların karşılığını alamayacağız galiba...neden derseniz bu akşam sırrı sakığın konuşmasını dinledim de adam resmen anayasanın ve dil olayına takmış ve bu bizim hakkımız diye yırtınıyo...

sölemek istediğim bişey var ana yasa muhabbetine kafa yormadım ama o konuda da deniz baykalın bir lafı çuk diye yerine oturuyor anayasadaki o TÜRK' lük kelimesi tarihin ürünüdür 1000 yıllık geçmişi vardır....gibisinden konuştu haribden de yerinde konuştu amıcam

birde şu dil olayını gelecek olursak eğer bir milleti bölmekve feth etmek istersen ilk önce dilini değiştirirsin...şimdi bişi örnekleme yapım:

diyelim bu yasaların hepsi onaylandı uygulamaya kondu vs. okullarda kürtçe öğreniliyo vs. bundan 10 sene sonra ne oalcak biliyormusunuz bir kürtle aynı mahellede oturan bir türk bir laz bir çerkez vs. bir vatandaşımız onun herhangi bir hareketinden rahatsız olduğunda ona derdini nasıl anlatacak? veya slm sabah olayları nasıl olacak? işte insanlarımızı böyle böyle birbirinden koparacaklar bu sefer ne olacak birbirini anlamayan 2 millet yaratmış olacaklar sonrası mı ee bizi anlamıyosunuz siz şöylesiniz siz böylesiniz dicekler buralar bizim hakkımız bu topraklar bizim dicekler hay di bakalım kürdistanı kurmaya çalışacaklar....ben şu açılımın aslını astarını bi iyice araştırım öğrenim bi makale şeklinde size anlatıcam sezdiğim kadarı ile de bu kurdistana giden yollardan biri bu adım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

O öldürülen bebekler jitem tarafından öldürülmüş olmasın apo mapo her ne skimse öldürürken yanındamıydın.Batıdaki yandaş medya yalancıdır abd kucağana oturur riyakardır kahpedir.Jitem örgütün tırmanmasına sebep olmuştur sivil öldürmüştür kadın yaşlı demeden sıkmıştır.Yani poşuyu şalvarı keleşi burmak onları giymek sorun mesele değil.mesele satılık basınlara inanmanız ona göre galyana gelmeniz daha tırmandırıyor her şeyi.

hee Ztn pkk diye bir şey yok.Hepsini jitem yaptı,devlet kendi kendini, parasını,insanını,vaktini ziyan ediyor,yıpratıyor.

Jitem ne jandarma isthibarat ve terrörle mücadele, bu kurumun varlığını devlet  resmen kabul etmemiştir,gayrı resmidir. (Soner yalçın,komploterosi vs kaynak nerde ?)

Kabul ettigin takdide  ucu TSK'ya dokunuyor ,Bir lafınızın nereye gittiğini düşünün.

Nullum crimen sine lege
Toplam Hit: 14854 Toplam Mesaj: 72