Aponun Heykelini Dikeceklermiş!!!
-
tosun bunu yazdı
Dünya barışını sağlamak adına yapılıyorsa kabulümdür !
Hatta benim memlekete toplanıp gelmelerini canı gönülden isterim,beraber tikeriz heykeli.Provasyondan başka bir şey değil yapmaya çalıştıkları, hem kala kala o mu kaldı ki heykeli dikilecek. Şarlatanlık yapıyorlar.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıtosun bunu yazdı
Dünya barışını sağlamak adına yapılıyorsa kabulümdür !
Hatta benim memlekete toplanıp gelmelerini canı gönülden isterim,beraber tikeriz heykeli.Provasyondan başka bir şey değil yapmaya çalıştıkları, hem kala kala o mu kaldı ki heykeli dikilecek. Şarlatanlık yapıyorlar.
Bravo Hocam, Bu Provakatörlerin Ekmeğine Yağ sürmeyelim, Tüm Kürtler Lütfen Duyarlı Olalım..
Taşkınlık Çıkartmayalım.. Bazılarınız Belki Beni Hayin Kürt Olarak Görebilir Ama Hayinlikten Çok Uzak Bir İnsanım.. Aponun Gerçeklerini Duyduklarınızdan Değilde Onunla Temas Kuranlardan, Yazarlardan Bir Öğrenin Derim.
O Deli Değilse Ben Hiç Bir Şey Bilmiyorum.. Siyaset Bilgiside Olabilir Ama Akıllı Deliler Dünyayı Hep Berbat Etmiştir, Tarih Bunların Örnekleri İle Doludur....
Canı Tatlı Deyyusun Tekidir... Canını Kurtarmak İçin Milyonlarca Kürdü, Hiç Düşünmeden Yakabilecek Kişiliğe Sahiptir... Ne Önderi Ne Hali... Onun Gerçek Yüzünü Biliyorum. Sizde Bilin Öğrenin... Türkiyede Geçmişte Üzücü Hadiseler Yaşanmıştır... Bunlar Düzeltilebilecek Şeylerdir.. Ateş Dahada Büyümeden Hepimizi Tüm Türkiyeyi İçinde Yaşayan Yavrucaklar ile Çaresizler İle Birlikte Yakmadan Sağ Duyulu Olalım.. Ülkemiz Böylede Güzel Her Şeye Rağmen.
ShockMan tarafından 13/Kas/12 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Dikilecek olan heykel böyle birsey olur herhalde.

-
iyide kenan evrenin yetişkin kürtleri öldürmesiyle
aponun bebek öldürmesi bir değil ki
belki o bebekler ilerde önemli yerlere gelecekti diye düşünülür hukukta
ben kesinlikle terör suçlarına idamın gelmesinden yanayım
e dağa kandırılıp çıkan çocuklar için ne olacak derseniz
kurunun yanında yaşta yanar arkadaş
çıkmasaymış
bak TC ırkçılık yapıp istediğim şehire kürt vatandaşı almamda demiyor
zaten batıdaki şehirlerede gitme özgürlükleri var
en iyisi ankaradan sonrasını haritadan silip o bölgeyi denizlerle doldurmak böylece şu dağlardan kurtulur türkiye -
c0der bunu yazdı
iyide kenan evrenin yetişkin kürtleri öldürmesiyle
aponun bebek öldürmesi bir değil ki
belki o bebekler ilerde önemli yerlere gelecekti diye düşünülür hukukta
ben kesinlikle terör suçlarına idamın gelmesinden yanayım
e dağa kandırılıp çıkan çocuklar için ne olacak derseniz
kurunun yanında yaşta yanar arkadaş
çıkmasaymış
bak TC ırkçılık yapıp istediğim şehire kürt vatandaşı almamda demiyor
zaten batıdaki şehirlerede gitme özgürlükleri var
en iyisi ankaradan sonrasını haritadan silip o bölgeyi denizlerle doldurmak böylece şu dağlardan kurtulur türkiyeKenan Evreninde Allah Bin Türlü Belasını Versin... Hocam Ölümler Acı Ve Elem Verir.. Hiç Bir Şeyi Çözmez.. Yanan Ateşe Bir Su Dökmek Olsun Derdimiz... Varsa Yoksa Gerçek Olan Budur Başkada Gerçek Tanımıyorum Ben....
@THT2005 Hocam Be Yahu Dükkanda Evde Ailesi İle Olanlarda Tahribata Giriyor... Rica Etsem Şu Resmi Link İçine Saklarmısın.. Ayıp Kaçıyorda..
ShockMan tarafından 13/Kas/12 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ONEMINUTE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Diksinler nereye dikeceklerse orda toplanalım
başkan bunların amacı kışkırtmaktan başka bişey değil,istedikleri iç savaş,kime neye hizmet ettikleri belli.bence bu ne biliyomusun,zamanında azınlık bi azınlık aradılar,baktılar arapları kandıramıyoruz,arnavutu,bulgarları vs...kürtleri buldular kandıra bilicekleri, sizin için senin için dediler hurra bi de lider buldular a.qo denilen köpeği...ve ülkeyi bölme faaliyetleri,iç savaş atakları.Türk-Kürt ayrımı başladı bence böyle...
Madem öyle iç savaş istedikleri taa kaç senedir bu sürüyor ozaman başarmışlar , amaçlarına ulaşmışlar.Bu arada kışkırtmak diyosun hocam ama adamlar apo piçinin heykelini dikerken bizde öküzün trene baktığı gibi bakamayız hiç kusura bakmasınlar.
tolgaStain tarafından 13/Kas/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : Kaynak ? -
Adamlar resmen taşşak geçiyorlar dikemeyeceklerini bildikleri halde sırf laf olsun millet galyana gelsin diye icat çıkarıyorlar.
Ben bir kürt olarak götümle gülüyorum bunlara sizde öyle yapın tartışmaya değecek insanlar değiller bunlar.
esinti tarafından 13/Kas/12 17:40 tarihinde düzenlenmiştir -
kan çıkar.
-
Amd-x bunu yazdı
kan çıkar.
O Değilde O Heykeli Kime Diktirecekler Onu Merak Ettim.. :)
Yapacak Deyyus Her Halde Canını Hiçe Saymayıda Hesaba Katacak Deyyustur. Hakikaten Enteresan Bir Durum.
ShockMan tarafından 13/Kas/12 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bunları sürekli gazeteye televizyona çıkaran medyayı..
ne desem boş..