folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aponun Heykelini Dikeceklermiş!!!

Aponun Heykelini Dikeceklermiş!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Farkında mısınız yaklaşık 8 yıldır 2 ileri 1 geri gide gide düşmanların ülkeyi işgal edip dayatsalar uygulayamacakları şeyleri rahatça gerçekleştiriyorlar.

Filistin Lübnan muhabbeti yüzünden İsrail ile papaz olduk, Yunanlar durumdan faydalandı ege ve akdenizdeki avantajlarımızı yitirmekle kalmadık ülkemizin batı ve güneyinin güvenliği tamamen tehlike altına girdi.

Arap baharı sırasında kurulu düzenler devrilirken Türk şirketlerinin bölgedeki yatırımlarıda devrildi.

Irak merkezi hükümetiyle kanlı bıçaklı olduk, İran ve Rusya ile Suriye yüzünden hasım olduk. Ayrılan bölgelerle ticaret ilişkilerimiz yüzünden Gürcistan gitti. Bulgaristan kendini zor çeviriyor, Ermenistan ile zaten düşmandık bişey değişmedi. Geriye bir tek Azeri ve Kıbrıslı kardeşlerimiz kaldı ki onlarında durumu belli.

İyi anlaştığımız tek komşumuz Irak'ın kuzeyi, Güney Kürdistan. Hani akpli o.ç.'ları başa gelmeden önce kırmızı çizgimiz, kurmaya yeltenin anasını bile skeriz dediğimiz yer.

O çok sevdikleri müttefik ülke ABD senatosundan Türkiye'ye silah satmak için izin bile alamıyor. Kıbrısı işgal ederken bile bu kadar yalnız değildik. Çok değil 4-5 yıl önce sokakta Kürtçe konuşan dayak yiyordu. Şimdi mahkemelerde anadilde savunmadan, anadilde eğitimden, bölgesel yönetim, başkanlık sisteminden vs bahsediyoruz ve bireysel tepkilerin dışında kimsenin sesi çıkmıyor. Dağdaki çatışmalar, bdplilerin tutuklanması vs. devam ederken bölücülerin 30 yılda silahla yapamadıkları, 100 yıl daha geçse yapamayacakları şeyleri hükümet gerçekleştiriyor. Akan kan mı duruyor? hayır. Türkiye ileriye gidip birşeyler mi kazanıyor? hayır.  Git gide boka batıyoruz.

aponun heykelini dikebilirler mi? Dikerler. Heykelini dikmekle kalmaz imralıdan bile çıkarırlar. Olmaz demeyin, bu sene olmaz diyin.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Tamam güzel heykel işte ırak sınırına koysunlar bunu.

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

idamı istemeyenler kimdi ?

idam idam idam.

mecliste terörist besleyen tek ülke olarak tarihin kara sayfalarına yazdıranlar utansın...

günde 25 milyar bi piç için ödeyen tek ülkeyiz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Arz ile talep eğrisi reelde yoktur birader. Teorik olarak öğrenirsin birşeyleri ama pazara indiğin zaman işin öyle olmadığını görürsün. Bu da böyle... Şimdi atıp tutabilirsiniz idamdır efendim ne bileyim nasıl dikersiniz diye adamlar dikiyor ki dikecekler de. Ses çıkarabiliyor muyuz? Hayır. E o zaman az bile bize beter olalım amk. Hiç beğenmediğiniz amerika bile sırf petrol için ebesinin nikahından gelip dibimizden petrol kaçırıyor ama biz topraklarımızı da geçtim onurumuz için bi' bok yiyemiyoruz. Şimdi batmasın kimsenin bi' tarafına benim de batmıyor ama olay bu. Teorik olarak herkes Türk bayrağının yanına bayrak dikemez, misak-ı milli'den taviz verilmez der ama dikerler işte ki dikecekler de bu kafayla gidersek. İnsanların çoğu ya geçmişte ya da gelecekte yaşar. Bazıları halen osmanlı kafasında bazıları da ileride başa ben geçcem o zaman ne yarram olursa olsun derdinde. Ancak komik olan şu ki kimse şu anın farkında değil. İşte farkında olmazsanız böyle yaparlar adamı.

Caliber tarafından 13/Kas/12 21:53 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Olu orta sövmeyeyim diyorum ama adamı sövdürmek için zorluyolar . Orospu çocukları .

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

//düzenleme: sinirle yazdığım küfrü sildim...

Bunlara bu kadar yüz veren utansın!

_PesimisT_ tarafından 13/Kas/12 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Arz ile talep eğrisi reelde yoktur birader. Teorik olarak öğrenirsin birşeyleri ama pazara indiğin zaman işin öyle olmadığını görürsün. Bu da böyle... Şimdi atıp tutabilirsiniz idamdır efendim ne bileyim nasıl dikersiniz diye adamlar dikiyor ki dikecekler de. Ses çıkarabiliyor muyuz? Hayır. E o zaman az bile bize beter olalım amk. Hiç beğenmediğiniz amerika bile sırf petrol için ebesinin nikahından gelip dibimizden petrol kaçırıyor ama biz topraklarımızı da geçtim onurumuz için bi' bok yiyemiyoruz. Şimdi batmasın kimsenin bi' tarafına benim de batmıyor ama olay bu. Teorik olarak herkes Türk bayrağının yanına bayrak dikemez, misak-ı milli'den taviz verilmez der ama dikerler işte ki dikecekler de bu kafayla gidersek. İnsanların çoğu ya geçmişte ya da gelecekte yaşar. Bazıları halen osmanlı kafasında bazıları da ileride başa ben geçcem o zaman ne yarram olursa olsun derdinde. Ancak komik olan şu ki kimse şu anın farkında değil. İşte farkında olmazsanız böyle yaparlar adamı.

merak etme 35 bin katilin heykelini dikemezler.

diktiklerini varsayalım ertesi gün yıkılacak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

keşke dikseler de gidip işesek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

zikim onuda heykelinide

Toplam Hit: 6748 Toplam Mesaj: 40