Apple Hayranlığım Oluşuyor
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
Buradaki tek problem Steve Jobs'un insanları mal ve aptal yerine koyup kandırmaya yönelik hareketler yapması.
-----------------------------haaha :D ona pazarlama diyorlar hocam.
ADam bilnen şeyleri öyle bir kullanmışki siesinde yuh lan bu bildiğim linux değil mi nasıl anlatmış dedim.
-
ayrı konu acmıyım dedım
adam çakma ipad 3 yapmış içinede windows xp koymuş (video devam edıyo daha görmek kısmet olmadı hemen koyayeyım dedım :) )
-
Hepsi farklı kisilere hitap ediyor b unu anladım
-
Mx0TBT bunu yazdı:
Hepsi farklı kisilere hitap ediyor b unu anladım
-----------------------------aynen hocam.HEr yanıyla mükemmel şeyler yok, programlama dilinde de hayatın her alanında da.
Senin işine en fazla ne yarıyorsa onu kullanırsın.FAkat ; hiç windows yada linux kullanmamış yda 2 hafta kullanıp yapamayıp atmış biri için belkide windows veya linux çok daha işine yarayacak ?=
farklı şeyler denemek lazım
-
kendi görüşümü açıklıyorum ;
şuanda bir tasarım şirketinde çalışıyorum 16 yaşında olduğum için bana direk pc vermediler 3 ay çalışcam zaten masraf çıkarmak istemedim boş kalan pc hep oluyor ama genelde 2 tane mac ten biri boş kalıyor gerekirse 3 saaat yapmam hiçbirşey ama oturup mac te uğraşmam amk bir yapayım dedim pc de 10dk mac te 45 dk sürüyor
-
hocam linux bence en iyisi. oyun konusunda eksikliği var ama bu linuxun kabahati değil. linux için oyun yazmayanların kabahati. linux kullanıyorum son derece memnunum. özgürlüğüme düşkünüm herşey elimin altında. mac ile linux karşılaştırılabilir ama windows bunların yanına yaklaşamaz bence.
-
balik_ bunu yazdı:
hocam linux bence en iyisi. oyun konusunda eksikliği var ama bu linuxun kabahati değil. linux için oyun yazmayanların kabahati. linux kullanıyorum son derece memnunum. özgürlüğüme düşkünüm herşey elimin altında. mac ile linux karşılaştırılabilir ama windows bunların yanına yaklaşamaz bence.
-----------------------------hocam bende linuxçuyum fkat mac'in kullanım kolaylığını gör.Gnome = mac.Birbirlerinden kopyalıyorlar.
OYunların O'na yazıldığı, mac gibi sağlam grafik ve şirket desteğinin olduğu , mac gibi kolay ; herşeyin elinin altında sistem + açık kaynak ve özgür yazılım felsefelerini benimsemiş, linux gibi kullanıcı destğeini almış, linux gibi performanslı bir işletim sistemi olsa.
ASlında var oda imkansız :) hepsi bir arada olmuyor maalesef
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende linuxçuyum fkat mac'in kullanım kolaylığını gör.Gnome = mac.Birbirlerinden kopyalıyorlar.
OYunların O'na yazıldığı, mac gibi sağlam grafik ve şirket desteğinin olduğu , mac gibi kolay ; herşeyin elinin altında sistem + açık kaynak ve özgür yazılım felsefelerini benimsemiş, linux gibi kullanıcı destğeini almış, linux gibi performanslı bir işletim sistemi olsa.
ASlında var oda imkansız :) hepsi bir arada olmuyor maalesef
haklısın hocam... birşeyi merak ediyorum. ben son derece özgürlükçüyüm. mac tıpkı linux gibi özelleştirilebilirliği 100% olan bir sistem mi ? yoksa kısıtlayıcı durumlar varmı ? ikincisi mac isletim sistemine program kurarken windowstaki gibi programlara ayrıca para ödüyoruz mu ? yoksa programlar linux depolarındaki gibi tumuyle ucretsiz mi ? -
ingilizce bilen arkadaşlara : http://www.youtube.com/watch?v=TGxEQhdi1AQ
Bu herif ar-ge de deli gibi çalışıyor (çalıştırıyor) sonrasında birşey buluyor ve ona yalnızca kendisi birşeyler ekliyor yada onayından geçiyor.Herşeyi tekelinde topluyor.Eklentiler şunlar bunlar...Vay be
İpad 2 teknolojisi sunumu ama ilginç bir surum.
1 saat 13 dk
----------------
edi ufak video ;
http://www.youtube.com/watch?v=_5Z7eal4uXI
devmı isteyen için var;
bu videodan sonra billygates'e nefretim X10 oldu.konnuşmasını bilmiyor ne yavşak herif bu sinir oldum he
bide koltuğa yamuk yaslanmış.hayallerde yaşayan otistik gibi mq
-
yıllarca microsft, apple, google, yahoo gibi dünya devi markaların tartışma ve savaşlarını önümüze getirdiler.Aslında hepsi sadece bir oyun, oyundu.Bu tartısmalardan hep Amerika kazandı ki yine kazanmaya devam ediyor.Millet de birbirini yiyor.Adamlar işi biliyorlar.