folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Apple Hayranlığım Oluşuyor

Apple Hayranlığım Oluşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Doğrudur Mac, Linux benzer olabilir ama Linux her türlü yine bana göre önde. En basiti, herşey beleş. Özgürsün. Ama Mac öyle değil. Herşeyi birşeyi olacak o olmazsa olmaz. İlla para verip almış olacaksın. Linux, belki oyun bakımından kıt olabilir ama bana göre en iyi. Ha biz bilgisayar denen şeyi tanıdığımızda ilk Windows yerine Linux'ü ya da Mac'i tanımış olsaydık daha da farklı olabilirdi ama Mac gibi herşeyi satın al onu al bunu al diyen sistem bana göre değil. Mac'in en büyük silahı Photoshop'dur ki zaten onun yüzünden sisteme de pek laf etmiyorum. Mac, Photoshop. Win, Paint! Haha! Fark bu diğerlerini söylemek bile saçma. :) Ama diğer türlü firma, yazılım vs. konusunda kimse Micronun eline su dökemez bu da bir gerçek. Adamların oyun piyasasında iki büyük kozları var. Pc ve Xbox. Diğerleri kim? Sony, Nintendo vs. Diğerlerini kat üstüne Apple'ı da kat yine de yetişemezler. Bunu başarmış olmaları bile kalitelerini gösterir.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

linux u bastan baslayıp anlayan ugrasan adam zaten ömrü boyunca bırakamaz

yıl 2023 lan kernel 4 cıkmıs ahahhaahaaa

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Mac teki masaüstümden ufak bir kesit :) Çoğunluğunu steam e ve indirimlerine borçluyum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

masaüstünü çekiyorum resmini fakat nereye atıyor onu bulamadım resimlerde falan görememiştim sanki, programda getirmiyor önüme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

apple'ı sevmiyorum

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    tasarımlarına hastayım bu elmanın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

macos ıyıdır lınux la kıyaslanamaz.

lınux ta hersey ucretsızde vs vs demeyın wındowsta neye para verıyorz?
    pc bıle alırken ısletım sıstemı korsan yukluyoruz.oyunlara para vermıyoruz.

web yazılımlarında herzaman lınux o ı tercıh ederım sorunsuzdur. 

mac hepsındende daha kurumsaldır. Mac wındowstan ıyı demeyın bosuna. Sıstem kasmaz onlarca program cok hızlı olarak kullanılır.Candır canandır.

ama su konu baslıgı olmamıs zumsuk

ılk basta bıze ne aq dıye yazdım
    bence konu baslıgını kaldır.

Bu arada iatkos u yukledıgın makınanın sıstem ozellıklerını yazarmısın ben bır kac defa denedım wm ıle de denedım olmadı.Yapabılırsem komple mac os a gecerım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

3 ay önce macbook pro aldım. çok memnunum. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. sorusu olanlarada bilgidiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. tek sıkıntı güncel oyunları bulamamam. bu konuda bilgisi olanda bana yardımcı olsun bari 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ve son bomba : günlerdir kendi kendimin beynini apple ile yıkıyordum (steve jobs sunumlarıyla) ki sunumları (ingilizceniz varsa) izlemenizi öneririm.Bir sunum için gerekli taktikleri biliyor adam.

Son bomba ya gelirsek ;

şu online kısmında gördüğünüz ( http://www.tahribat.com/Online-Uyeler ) webkit var ya , google + apple iş birliği ile yapılmış bir olaymış.VAy arkadaş dedim ; adamlar burda bile atraksiyon yaratmış ki google'ında büyük emeği vardır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

macos ıyıdır lınux la kıyaslanamaz.

lınux ta hersey ucretsızde vs vs demeyın wındowsta neye para verıyorz?
    pc bıle alırken ısletım sıstemı korsan yukluyoruz.oyunlara para vermıyoruz.

web yazılımlarında herzaman lınux o ı tercıh ederım sorunsuzdur. 

mac hepsındende daha kurumsaldır. Mac wındowstan ıyı demeyın bosuna. Sıstem kasmaz onlarca program cok hızlı olarak kullanılır.Candır canandır.

ama su konu baslıgı olmamıs zumsuk

ılk basta bıze ne aq dıye yazdım
    bence konu baslıgını kaldır.

Bu arada iatkos u yukledıgın makınanın sıstem ozellıklerını yazarmısın ben bır kac defa denedım wm ıle de denedım olmadı.Yapabılırsem komple mac os a gecerım

-----------------------------

:)

buyur hocam :http://www.tahribat.com/Forum-Mac-Os-Kullananlar-Bilgi-Gerekiyor-141865/4/#1659034

Toplam Hit: 6986 Toplam Mesaj: 52