Apple Ios 8.1.3-8.4 Jailbreak Çıktı
-
Andrei bunu yazdıAndrei bunu yazdıumit bunu yazdı
Beyler daha bi kaç aylık taze ayfon 6 plus var. Denemelimiyim sizce :)
aynı soruyu ben de sorayım. 2 gün sonra bende de bi plus olacak, hayatımda iphone kullanmıslıgım yok. jailbreak yapıldıgında ios güncellemesi alınmıyormus sanırım, henüz bir arastırmaya girmedim de.
artılarıyla eksileriyle bir cıkarım yapmak mümkün mü veya genel itibariyle jb daha mı iyidir iphone icin ?
yok mu cevaplayacak ? telefonu yeni aldım ama yanlıs bir sey de yapmak istemiyorum.
yalnis yapicak bisi yok hocam 8.3 ise yap jb kullan baktin hosuna gitmedi yok abi bana gore degil falan dedin bas restoreyi orjinaline donsun yada yedegine yukle olsun bitsin.
guncelleme alamazsin 8.4 cikti diyelim yuklersen orjinal ios unu yuklemis oluorsun jb gider + lari olarak cihazi android gibi olmus dusun istedigin herseyi yukle istemedigin resim tema vs sil telefon acik kaynak senin elinde oluor
-
%20 de kalıyor bende.....
-
hiçbir tweak çalışmıyor minakihhh. Cydia'nın simgesine bakıp teselli oluyorum
-
DrKeworks bunu yazdı
hiçbir tweak çalışmıyor minakihhh. Cydia'nın simgesine bakıp teselli oluyorum
hocam muhtemelen v2.0.0 sürümünü kurduğunuzdan dolayı oluyor telefonunuzu restore edip güncel sürümle jailbreak yaparsanız sıkıntı kalmaz.
@DjBlueMaN hocam sizde yeni sürümüyle deneyin belki olur olmadı itunesun sürümünden kaynaklıdır.
güncel jailbreak sürümü: http://apt.taig.com/installer/en/TaiGJBreak_EN_2120.zip
-
İpad 2 ye kurdum dosya sistemi hazırlanıyor tamamlandığında cydia kapanacak diyor tablet kendini kapatıyor açıyor ondan sonra bi cacık yok
-
DjBlueMaN bunu yazdı
İpad 2 ye kurdum dosya sistemi hazırlanıyor tamamlandığında cydia kapanacak diyor tablet kendini kapatıyor açıyor ondan sonra bi cacık yok
Bir cacık yok dediğin, herhalde telefonun kapanıp açıldıktan sonra uzay gemisine dönülmesini beklemiyordun dimi?
Cydia kendi dosya sistemini hazırladıktan sonra telefona respring atar sonra istediğin gibi jailbreakli telefonuna cydiadan uygulama yükleyebilirsin.
-
torpedo_XL bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Bir cacık yok dediğin, herhalde telefonun kapanıp açıldıktan sonra uzay gemisine dönülmesini beklemiyordun dimi?
Cydia kendi dosya sistemini hazırladıktan sonra telefona respring atar sonra istediğin gibi jailbreakli telefonuna cydiadan uygulama yükleyebilirsin.
Cydia sistemini biliyorum kardeşim,tapletin uzay mekiğine dönüşmesini bekleyecek kadar da teknolojiden uzak biri değilim,cydia dosya sistemi hazırlanıyor diyor respring atıyor.....buraya kadar sıkıntı yok,sıkındı her seferinde cydia simgesine bastığımda bunu yapıyor olması....
-
DjBlueMaN bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Cydia sistemini biliyorum kardeşim,tapletin uzay mekiğine dönüşmesini bekleyecek kadar da teknolojiden uzak biri değilim,cydia dosya sistemi hazırlanıyor diyor respring atıyor.....buraya kadar sıkıntı yok,sıkındı her seferinde cydia simgesine bastığımda bunu yapıyor olması....
Hocam kusura bakma yanlış anlamışım. Öyle bir yazmışsı ki ilk defa jailbreak yapıp mucize bekler gibi olduğun anlaşılıyor :)
Neyse sorununa gelince 2 iphone 1 ipad cihazıma taig jailbreak uyguladım, daha önce senin sorununla hiç karşılaşmadım. Cihazı restore edip son güncellenen jailbreaki yapmanı öneririm.
-
f.lux kurdum birde beyaz kısımları siyah Yaptım Gözlerim bayram etti.
-
Güncel bilgiler ve yararlı adresler ilk mesaja eklendi.