Apple Ios 8.1.3-8.4 Jailbreak Çıktı
-
h2so4 bunu yazdı
Adblock için hangi tweak ı kullanıyorsunuz?
Adblocker yaz rastgele indir birini hocam. Host dosyasına ip engel ekleme mantığıyla çalışıyorlar.
-
DevilKingtr bunu yazdıEkerci bunu yazdı
iphondan hic anlamayarak soruyorum.zaten iphonda benim deil arkın.simdi bu jailbreak işini hallettim.break oldu şu anda.peki bu paralı appleri nasıl nerden indiriyoruz ?
hocam aslında jailbreak paralı app indirme olayı değildir çok farklı bir olgu neyse paralı appleri appcake ile indirebilirsin repo adresi repo.appcake.com
Ayrıca appleyardımın reposundan appvn yi indirebilirsin hocam.
-
yahu bu jb yaptım appcake falan kurdum. ordan yüklediğim olsun cydiadan yüklediğim addblock vs olsun hiç biri açılmıyorum basıyorum hemen kapanıp ana menüye dönüyor. Sinirlerim bozuldu.
-
bankacılık işlermlerinde vs sıkıntı olurmu ?
-
-
umit bunu yazdı
bankacılık işlermlerinde vs sıkıntı olurmu ?
sıkıntı olmaz ama örnek: iş bankası uygulamasında touch id çalışmıyor. uygulama atıyor. bi kaç tweak var jb olduğunu gizleyen ama daha stabil çalışanına rastlamadım
-
ayrıntılı bir jailbreak konusu açacam hocam tahribata düzenleyimde
-
DevilKingtr bunu yazdı
ayrıntılı bir jailbreak konusu açacam hocam tahribata düzenleyimde
ben ilk cikani yuklemistim sonra yukledigimi unutmusum ole kalmis :D cydia falan acilior ama bisi inip calismior sunu bi adam gibi 0 dan nasil edicez bilale anlatir gibi anlati ver :D
-
teşekkürler hocam, bu batterydoctor un reposunu bilen varmı denk gelmedi nette?
Not: Sanırım yokmuş.
arka plandaki programları ekranda bataryanın oraya tıklayınca açılan mönüden direk kapatabiliyorduk. 8.3 için var mı kullanan?
ehlikeyif tarafından 02/Tem/15 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Gün geçmiyor ki yeni bir jailbreak aracı çıkmasın diyerek konuya giriş yapayım.
Mevcut repolarda çalışan ve çalışmayan ayroca kısmen çalışan uygulamalar var.
Jailbreak yaparken dikkat edilmesi gereken bazı konular var.
Bu konuları arkadaş ilk konuda belirtmiş. Bunun haricinde daha detaylı kaynaklar da bazı forumlarda mevcut ( örn : appleturk.com )
Çalışan ve çalışmayan uygulamalara bence bakınız. Bazı uygulamalar sizi tekrar restore yapmaya, veri kayıplarına yol açabilir.