Apple İphone 6 64 GB Sıfır Satılık. ( Zorludan Alındı )
-
Arkadaşlar 2014 Kasımda Apple.com.tr den satın aldıgım Gümüş 64 GB iphone 6'ım bugun zorluda sıfırı ile değişti , jelatini üstünde kutulu olarak gönderilecektir.
16 gb alacağınıza sıfır 64 gb alın depolama sıkıntısı yaşamyın.
Tabiki kutusuz verdikleri için bendeki kutusu ile vereceğim şarj aleti ve kulaklığı yoktur kasım 2016 ya kadar garantisi devam etmektedir.
Cihazı satma sebebim plus istiyorum , yine aynı renk plus olarak yoluma devam edeceğim.
Apple.com.tr fiyatı 64 gb 6 için 3,099 TL dir TBT FİYATI 2.300 TL ! dir unutmayın jelatini üstünde sıfır cihaz ilk siz siminizi takacaksınız. TBT içi pazarlık sünnettir lütfen pm atınız.
fotolar aşağıdadır NOT ilk 3 gün istanbul içi elden teslim alabilirsiniz , kendim bodrumdayım cihaz şuan zorluda değişim olduğu için kuzenimde 3 gün istanbul içi anlaşamazsak bana gönderecek.
Geçen yıl aynı donemler yine sıfır apple 5s satmıştım ve sorunsuz bir alışveriş yaşamıştık , istanbul içi elden nakit veya sanalpazar kredi kartı ile satış mümkündür.
bu geçen seneki satışım (5s sıfır ) ve yine TBT içi tablet satışım olmuştu güven probemi yaşayan varsa referans verebilirim.
İphone 6s plus ile takas düşünen yine pm atsın.
http://www.tahribat.com/forum/sifir-5s-gold-satilik-1250-tl-213450

PanxeR tarafından 02/May/16 20:12 tarihinde düzenlenmiştir
-
6 plus ile takas düşünür müsün hocam?
Garanti bitiş tarihi: 28 Mayıs 2017
Renk: Uzay Grisi
Hafıza: 16 GB
İstanbul içi elden takas edebiliriz.
Yazilimci tarafından 02/May/16 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle hayırlı satışlar kardeşim. valla ben mart ayında vodafone çıkışlı 16lık gold iphone 6s e 2500 dedim kimse yanaşmadı burdan. işin zor kolay gele
-
iphone 6s - 64gb arıyorum sıfır elinde olan varsa fiyatıda çok abartmazsa talibim... Hayırlı satışlar hocam up olsun..
-
Tbt fiyatı 2.300 TL olarak revize edilmiştir
-
Apaçi mode on :
Telefonun jelatinden yansıman güzel çıkmış karşim yakıyon hanyyy XD
-
mkyb bunu yazdı
Apaçi mode on :
Fotoyu çeken kuzeni her halde kendisi bodrumda ya :)
-
mkyb bunu yazdı
Apaçi mode on :
hacı hiç dinlemion beni bide tanıon :) kuzenim o
-
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Apaçi mode on :
hacı hiç dinlemion beni bide tanıon :) kuzenim o
Biliyorum la maksat gülüp eğlenmek. :) Severim ben böyle trollemeleri.
-
Apple cihazı niye değiştirdi
-
leadertay bunu yazdı
Apple cihazı niye değiştirdi
"hocam randevu al git götür işin en kolayı bu , bugun daha değişti benim ayfon kasa açıklıgından dolayı"
http://www.tahribat.com/forum/macbook-pro-retina-soyulma-218381
:)))
apple iphone iphone satılık apple sahibinden satılık iphone 6 iphone 6 64 gb