Apple İphone 6 64 GB Sıfır Satılık. ( Zorludan Alındı )
-
leadertay bunu yazdı
Apple cihazı niye değiştirdi
ekranda kasa açıklıgı oluştu izmir apple yetkili servisi başarıya gitti onlar kullanıcı hatası dedi tabiki değil kasayı nasl açayim öyle ?
zorluya götürdü kuzenim saolasun 15dk da sıfırını verdiler garanti kapsamında.
-
Neden satılıyor?
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Neden satılıyor?
Cihazı satma sebebim plus istiyorum , yine aynı renk plus olarak yoluma devam edeceğim.
-
PanxeR bunu yazdıleadertay bunu yazdı
ekranda kasa açıklıgı oluştu izmir apple yetkili servisi başarıya gitti onlar kullanıcı hatası dedi tabiki değil kasayı nasl açayim öyle ?
zorluya götürdü kuzenim saolasun 15dk da sıfırını verdiler garanti kapsamında.
sıfır diye yanlış bilgi vermeyin, Tamirden gelmiş tamir edilmiş SWAP cihaz. sıfır falan değil yani. anakartı başkasının kamerası başkasının pili kullanılmış yine başkasının sadece kasası sıfır. velhasıl kelam, elalemin çükü ile gerdeğe girilmez.
-
SkynetX bunu yazdıleadertay bunu yazdı
"hocam randevu al git götür işin en kolayı bu , bugun daha değişti benim ayfon kasa açıklıgından dolayı"
http://www.tahribat.com/forum/macbook-pro-retina-soyulma-218381
:)))
o kadar kolay olmuyor sıkıntı var ise oluyor ama yoksa olmuyor. zamanın da elimde 5 vardı power tuşu sıkıntılı seriden adam çalışıyor diye bişey yapmadı. bozuk olsa bile ben şimdi getirmem ki senin yerinde olsam dedi apple da ki vatandaş süre 3 yıla çıktı bu cihazlar da o sıkıntıdan garanti dedi 3.yılın sonlarına doğru getirir sıfır cihazı alır giderim dedi. :)
ha bide 2. ip5 im de o seriye giriyordu ama sıknıtısı yoktu canavar gibiydi. garantisi de devam ediyordu onun içinde sorun yok dediler ama piliniz de sıkıntı gördüm dedi tuttu pil değiştirdi bedava. neye niyet neye kısmet oldu :)
-
Swap cihaz aynen sifir diye yaslanmayalim kimseye
apple iphone iphone satılık apple sahibinden satılık iphone 6 iphone 6 64 gb