Apple'ın Alay Konusu Olması
-
Mustafa bunu yazdı
Bence Microsoft asıl alay konusudur.Şu anda bile kullanılan pencere arayüzünün Apple'dan çalındığı söylenir 80'li yıllarda.Hatta Steve Jobs, Bill Gates'i arayıp telefonda tartışmış.
aga ben de hep apple çalıyor diye biliyorum, bence kaynaklarını kontrol et
-
zenginin malı züürdün çenesi hesabıyız :D yapacak bişi yok adamlar milyarlar götürsün biz hangisini alacağımıza karar verelim.keşke bizimde sağlam bi şirketimizz olsaydı...
konuya gelince apple alacak olan adam pc den ve telefondan anlamayan adamdır.böle insanlar var onlar alsınlar.ama diger kullanıcılar alıorsa salaklıktır
-
Bill gates amcada linux kullanıyor ?
-
Apple'a bu kadar bok atan arkadaşların gerekçelerinide dinlemek isteriz, ilk iph3Gler çıktığından beridir ios ürünleri seriye bağladım ben mi aptalım bişeyden anlamıyorum hele bi anlatın öğrenelim.
-
Hayatı boyunca Apple kullanmamış adamlar geliyor burada Apple'a bok atıyor.
-

-
Mustafa bunu yazdı
Bence Microsoft asıl alay konusudur.Şu anda bile kullanılan pencere arayüzünün Apple'dan çalındığı söylenir 80'li yıllarda.Hatta Steve Jobs, Bill Gates'i arayıp telefonda tartışmış.
Eğer genel olarak pencere arayüzü fikrinden bahsediosan tuhaftır ki ikisi de xeroxun eski bir arge projesinin prototipinden çalmışlar.
Fakat pek bilen olmasa da windows 95 de gelen yeni arayüz, start menusu vs stevejobs tarafından izin alınarak yapılmıştır. karşılığında 200M dolar ve microsoft office ürünlerinin herzaman mac için çıkacağı garantisi verilmiştir.
-
Amma rezil olacak bir durummuş.
-
Haydarberk bunu yazdıMustafa bunu yazdı
aga ben de hep apple çalıyor diye biliyorum, bence kaynaklarını kontrol et
apple + microsoft ikiside çalıyor, çaldılar.
-
biz hesap makinesi bile üretemiyoz :)