Apple'ın Alay Konusu Olması
-
Alay edenlere soru, bootcamp test ediliyor olamaz mı? Asıl alay konusu, mac ve macos gibi mimaride, ille de windows kullanacağım diyen son kullanıcının bilinçsiz tüketmesidir. Arz-Talep doğrultusunda, sektör devi de olsan, pazara hitap etmen gerekiyor ne yazık ki.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Yerin dibine girdi apple satışları düştü, değer kayıp etti, insanların yüzlerine bakacakları kalmadı,
hahahaaaa :D
-
bu haberi telefonumdan okudum ve iphone çalışmıyor artık. :)
-
Fdumanli bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdı
Hayatı boyunca Apple kullanmamış adamlar geliyor burada Apple'a bok atıyor.
Mac de kullandım iPhone da kullandım, hem de baya kullandım emin ol. 2007 de ipod touch ile başladım 2012 ye kadar kullandım.
iPhone telefon için iyidir, hızlıdır, UI si süperdir velhasıl güzeldir. Ama şahsi görüşüm iPhone 4 'ten sonra iPhone'un pazar payının yavaşça azaldığı ve azalacağı. iPhone 5 ten sonra kabak tadı vermeye başladı. Bence iphone 2017 de falan çok düşük bir pazar payı olacak.
Ama bilgisayarları için mac kullananları ben anlamıyorum, geçen bir macbook kullandım aga bu kadar sikik mi olur bir arayüz bu nedir ya. Yazılım bulamazsın, google a her şeyden sonra 'for mac' yazmak zorundasın falan. Windows taşınamayan cihazlar için kraldır bunu artık herkesin kabul etmesi gerek, apple sırf arkadaki elma logosu için alınmıyorsa ben bişey bilmiyorum.
ne kadar süre macbook kullandın? once ona bir karar verelim.
gecen bi 10 dakkaligina baktıysan normal. ama 2007den bu yana kullanıyorsan yorumun cok garip..
-
Fdumanli bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdı
Hayatı boyunca Apple kullanmamış adamlar geliyor burada Apple'a bok atıyor.
Mac de kullandım iPhone da kullandım, hem de baya kullandım emin ol. 2007 de ipod touch ile başladım 2012 ye kadar kullandım.
iPhone telefon için iyidir, hızlıdır, UI si süperdir velhasıl güzeldir. Ama şahsi görüşüm iPhone 4 'ten sonra iPhone'un pazar payının yavaşça azaldığı ve azalacağı. iPhone 5 ten sonra kabak tadı vermeye başladı. Bence iphone 2017 de falan çok düşük bir pazar payı olacak.
Ama bilgisayarları için mac kullananları ben anlamıyorum, geçen bir macbook kullandım aga bu kadar sikik mi olur bir arayüz bu nedir ya. Yazılım bulamazsın, google a her şeyden sonra 'for mac' yazmak zorundasın falan. Windows taşınamayan cihazlar için kraldır bunu artık herkesin kabul etmesi gerek, apple sırf arkadaki elma logosu için alınmıyorsa ben bişey bilmiyorum.
Haklısın dostum sadece arkadaki elma logosu için grafikçiler, sesçiler, filmciler Apple kullanıyorlar. Büyük yükleri Mac'e yüklüyorlar, renderları Mac'te alıyorlar. Ama sadece logosu için ha, sakın yanlış anlamayın.
-
iki amerikan şirketi bir şeyler yapar ürün ortaya koyar biz de burda windowscu applecı diye ayrışırız : )
-
apple nin bedava reklamı :)
-
Mustafa bunu yazdı
Bence Microsoft asıl alay konusudur.Şu anda bile kullanılan pencere arayüzünün Apple'dan çalındığı söylenir 80'li yıllarda.Hatta Steve Jobs, Bill Gates'i arayıp telefonda tartışmış.
sanki steve o ekran görüntüsünü çalmadı :) sırf ürünü prototipini görebilmek için çaldıkları firmanın yüklü bi miktar hisse senedini alıp, adamlardan zorla fikri çalmışlardı :)
ayrıca ben apple ürünlerini ciddi anlamda kazık fiyatlı buluyorum...
-
kullandıkları montaj robotu vs test cıhazları windows ile çalışıyor ola bilir napsın adamlar oturup mac için baştan kontrol yazılımımı yazsın
-
PanxeR bunu yazdıFdumanli bunu yazdıCaniSokucu bunu yazdı
-
-
basit birşey söyleyeceğim.
android de bir albümü zip olarak indirip download klasöründen SD kart a unzip işlemi yapmak bilen biri için çok basit ve saniyelik bir iştir. bilgisayar gibi aynı.
iphone da ise böyle birşey yoktur. seçeneğin yoktur.
Basitlik , iphone bence bayanlara göre.
aklımdan geçenleri özetlemişsin, yeni yeni iphone kullanan birisiyim ve nefret ettim. istediğim şeyi yapmak isterim, ama adamlar bunları kısıtlamış.
belki donanım olarak kaliteli olabilirler ama tek başına yeterli değil...