Apple'ın Alay Konusu Olması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aptal hürriyet in aptal haberleri.

cok yakın arkadasım teknoloji editörü ona da söylüyorum. aptallar.

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bil geyts de tableti mac te tasarlatıyordur kanımca

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Amaç nedir? Para kazanmak.

Dünya üzerinde para kazanmak için yapılmayacak şey yoktur ki yapıyoruz da zaten ki bu yapılan da profesyonellik. Neyin nasıl yaptığının salakça muhabettini de bizim salak haber sitelerimiz yapıyor işte.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

http://www.autoshow.com.tr/bu-mercedeste-renault-motoru-var-HaberDetay/3501.aspx

ama gel gör ki Mercedes gene Mercedes .)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

Sadece bu model değil, Doblo tipi bir modeli cikti ondada Renault motoru var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Hayatı boyunca Apple kullanmamış adamlar geliyor burada Apple'a bok atıyor.

Mac de kullandım iPhone da kullandım, hem de baya kullandım emin ol. 2007 de ipod touch ile başladım 2012 ye kadar kullandım.

iPhone telefon için iyidir, hızlıdır, UI si süperdir velhasıl güzeldir. Ama şahsi görüşüm iPhone 4 'ten sonra iPhone'un pazar payının yavaşça azaldığı ve azalacağı. iPhone 5 ten sonra kabak tadı vermeye başladı. Bence iphone 2017 de falan çok düşük bir pazar payı olacak.

Ama bilgisayarları için mac kullananları ben anlamıyorum, geçen bir macbook kullandım aga bu kadar sikik mi olur bir arayüz bu nedir ya. Yazılım bulamazsın, google a her şeyden sonra 'for mac' yazmak zorundasın falan. Windows taşınamayan cihazlar için kraldır bunu artık herkesin kabul etmesi gerek, apple sırf arkadaki elma logosu için alınmıyorsa ben bişey bilmiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Fdumanli bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

Mac de kullandım iPhone da kullandım, hem de baya kullandım emin ol. 2007 de ipod touch ile başladım 2012 ye kadar kullandım.

iPhone telefon için iyidir, hızlıdır, UI si süperdir velhasıl güzeldir. Ama şahsi görüşüm iPhone 4 'ten sonra iPhone'un pazar payının yavaşça azaldığı ve azalacağı. iPhone 5 ten sonra kabak tadı vermeye başladı. Bence iphone 2017 de falan çok düşük bir pazar payı olacak.

Ama bilgisayarları için mac kullananları ben anlamıyorum, geçen bir macbook kullandım aga bu kadar sikik mi olur bir arayüz bu nedir ya. Yazılım bulamazsın, google a her şeyden sonra 'for mac' yazmak zorundasın falan. Windows taşınamayan cihazlar için kraldır bunu artık herkesin kabul etmesi gerek, apple sırf arkadaki elma logosu için alınmıyorsa ben bişey bilmiyorum.

basit birşey söyleyeceğim.

android de bir albümü zip olarak indirip download klasöründen SD kart a unzip işlemi yapmak bilen biri için çok basit ve saniyelik bir iştir. bilgisayar gibi aynı.

iphone da ise böyle birşey yoktur. seçeneğin yoktur. 

Basitlik , iphone bence bayanlara göre.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Fdumanli bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

basit birşey söyleyeceğim.

android de bir albümü zip olarak indirip download klasöründen SD kart a unzip işlemi yapmak bilen biri için çok basit ve saniyelik bir iştir. bilgisayar gibi aynı.

iphone da ise böyle birşey yoktur. seçeneğin yoktur. 

Basitlik , iphone bence bayanlara göre.

iPhone hatta iOS hakkında hiçbir bilginiz olmadan bunu yazdığınız anlaşılıyor, dediğin şeyler iOS da neden yapılamasın öncelikle? Yapılıyor.

User agent string değiştirerek bir sunucudaki bir dosyayı indirip, zipini açıp, içindekileri istediğim gibi kullanıp istediğim yere taşıyabiliyorum, hatta kablosuz olarak ağdaki pclerime bağlanıp tüm disklerimi browse edebiliyorum, read/write yapabiliyorum, hem de bunun gibi zilyon tane işlemi androide katlanmak zorunda kalmadan iOS ferahlığında yapabiliyorum. Root, Jailbreak vs. olmadan.

Koskoca işletim sistemine bok atıyorsunuz komik oluyor, suçlayacaksan içindeki default appleri suçlarsın, kısıtlı dersin, senkronizasyon mecburiyeti var dersin anlarım, ama 3. parti applerde herhangi bir kısıt yok, istediğini yapabiliyorsun. İstersen WebDAV açar yine dosyanı taşırsın.

Bu arada hiç bir bayanda iPhone göremiyorum artık hepsi tava ekranlı samsungları daha iyi sanarak geçtiler de kurtulduk.

--

Konuyla ilgili, oradaki ekranda Windows olduğu kesin net değil, öyle bile olsa bunun Apple ile alakası yok, Foxconn ile alakası var, ordaki üretim bantları ve yazılımları yıllar öncesinden yapılmış ayarlanmış, geneli hala Windows XP kullanıyor mesela. 

Bundan ziyade, tüm Microsoft geliştirici ortamlarında adamların elinde Macbook olması çok daha büyük "alay konusu" olmalı, yapacağınız haberi tartışacağınız konuyu ...

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Rakip firmalar birbirlerinin ürünlerini kullanıyor olabilir bundan doğal ne var ki? Ona bakarsanız geçen sene şöyle bir olay yaşanmıştı.

Link : http://iphoneturka.net/2013/01/microsoft-ofisi-soyuldu-sadece-ipadler-calindi/#

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

Sadece bu model değil, Doblo tipi bir modeli cikti ondada Renault motoru var.

yok la o zaten direk reno :D

merso amblemli reno

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 5113 Toplam Mesaj: 41