folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Apple'ın Yeni Oyuncağı : Macbook Pro

Apple'ın Yeni Oyuncağı : Macbook Pro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=RDpOB-OXypQ

https://www.youtube.com/watch?v=wJdeVtnUxuk

Touch bar olayını beğendim açıkçası. Özellike video ve grafik ile uğraşanlar için pratik bir özellik.

Yalnız fiyatlar acayip abartı :

13 İnçler :

15 inçler :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

valla şahsen monster notebook sahibiyim, şükür güzel makina 3.senem ama gecen arkadaşın macbook pro su nu bi kullanayım dedim ( ki mac os x ten zerre anlamam ), usta sahiden cok ayrı bi olay ya heriflerin ki ..

kaymak gibi avradını sktimin makinası :\ cilet cilet, ama cok pahalı işte .

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Pahalı mahalı ama çok güzeller be... İçim gidiyor şu Mac lere. :))

Gel de Apple fanı olma mnskym.

Tabi ülkemizde dolar makul seviyede olsa bu kadar pahalı olmazdı. 

1. Dell

2. Apple

Candır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

hsdgfhjds :D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şu reklam videosunun başındaki Apple'ın 20 sene önceki laptopları var ya şuanda tasarım olarak o seviye Windows laptoplar. Gerisini siz düşünün.

Apple kazık falan ama adamlar tasarımı iyi yapıyor.

mkyb tarafından 27/Eki/16 23:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

piyasadaki espiri, esc tuşunu unutmuşlar diye dalga geçiyolar ama adalar yine olmayan birşeyi ilkez ve çok akılcı tasarımlarla yaptılar helal olsun

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Microsoft yeni Surface Book ve Surface Studio ile inovasyonun amına koydu. Apple siktirsin gitsin kumda oynasın. Hele Surface Studio nedir arkadaş. Dehşet bir alet açıkçası.

Yenilik nedir amk? Ayrık bir ekran kartı bile koymuyor amına kodularım. Sözde iş makinesi.

Yenilik nedir amk? İncelttik! İncelt amk kağıt inceliği ile mi inovasyon yapıyorsun?

Dokunmatik ekran yerine dokumantik oled panel koymuşlar. Göreceğiz kullanışlılığını.

Yeni Surface Book'un kalemi bile 2 adet usb 3 çıkışı bile, tablete dönüştürülebilmesi bile siker atar. Hatta Surface book performance based e girersem...

Ah ulan ah para ....

DrKill tarafından 27/Eki/16 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-studio

6000 Tl den başlıyormuş. Şu MS ürününe 6000TL verende akıl yoktur arkadaş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Surface Booklar Türkiye'ye gelmez hocam o yüzden kıyaslamaya bile gerek yok. Microsoft'un bazı şeyleri cidden iyi ama adamlar reklam konusunda zayıf. Mesala çoğu kişi bilmez ama zamanında Steve Jobs'a mühendisler tablet bilgisayar prototipi getirir ama Jobs geleceği yok deyip istemez. 2000'leri başında Bill Gates Windows Xp'li tablet pc çıkartır ancak reklamı yapılmadığından, laptoptan bile ağır olmasından ve Xp'nin dokunmatik ekranla kullanıma göre olmamasından dolayı tutulmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=AQS-jU3xWKI

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

yeni surfacebook un yanına yaklaşamaz, bir önceki surfacebook un yarısı etmez.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

hsdgfhjds :D:D

Asıl ismine geri dönüşüne sevindim hoca.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 25
macbook