folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Apple'ın Yeni Oyuncağı : Macbook Pro

Apple'ın Yeni Oyuncağı : Macbook Pro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Para para para 

Macler güzel ama  ms surface daha iyi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

bu touchbar olayı bana çok sikko geldi nedense. yeniliğinize sokayım dedirtti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

tuşlar insanların götünemi giriyo anlamıyorum. neden sürekli kaldırıyolar ?

önceden her notebookta ses tuşları vardı onlar gitti, telefonlardan yeşil/kırmızı arama tuşları gitti, bazı notebooklarda F tuşları gitti.  apple da göt kadar lcd ekran koyup araba parası istemiş "yenilik" diyo. 

apple dünyanın en büyük reklam ajansı heralde, adamlar bu kadar sikko şeyler yapıp bu kadar insana bedava reklamını yaptırıyo helal olsun.

size bildiğim 1/2 "yenilik" göstereyim

dell xps adamo : http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/adamo/topics/en/adamo-xps-13?c=us&l=en&cs=19

2010 da çıktı alet. ortada ultrabook diye bişey dünyada yokken adamlar bunu yaptı. dokunduğunuzda açılan lid, tersten açılan klavye falan çok efsane bişeydi

acer iconia 6120 : klavyeyi komple kaldirip yerine dokunmatik ekran koydular. (yine 2010 sanirim) https://www.amazon.com/Acer-ICONIA-6120-14-inch-Tablet/dp/B004P0WLEY

apple bunu 3/5 seneye yapip 'yenilik yaptik ekere mekere' diye pazarlar

lenovo thinkpad x1 : http://www.thinkwiki.org/wiki/Category:X1

normal voltajli islemciyi ultrabook inceliğinde kasaya koyup "owl blade" dedikleri fanla soğutmayı başardı adamlar. bu aletin lansmanında lenovo yetkililerinden biri alet çalışırken yere atıp üzerine çıktı. sonra alet çalışmaya devam etti. eline alıp "hadi macbook airle bunu yapıp, hıammına" dedi

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek

apple az bile yapıyor bu millete 50.000 tl ye satıp hardcore yaparlar inş

Amatör forever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Çok pahalı be.  Hackintosh candır... 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Yeni cikan modeli inceleme firsatim olmadi ama soyle soyliyim 2 yildir mac kullaniyorum ve gayet mutluyum. Tasarimini vs gectim windows'un zirt pirt verdigi siktiri boktan hatalari, sistem donmasini vs iki yildir yasamiyorum.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çüş a.q, 11 bin fiyat nedir ya,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

insanın içi gidiyor ama fiyatlarda tavan amk.anca videolarını izlemeye devam 

ReyiZ tarafından 29/Eki/16 00:06 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Aklıma gelen ilk soru: Neden Radeon?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 4146 Toplam Mesaj: 25
macbook