Araba Alacağım Ama Arabadan Anlamıyorum Bi Yardım
-
2005 model tata indica 1.4 dizel TDI klima airbag otomatik ön cam vs.. vs.. 10 bin TeLe 130 binde ama araba
-
fiat punto abi. cok ama cok az yakıyo fenada kaliteliymiş. ((((;
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
2.el dizel niye alınmamalı?
-----------------------------Genelde 2.el dizeli motorunu ziktikleri için satıyorlar. Alan adama kitleniyor masraflar. Babamda 2006 clio vardı, bakımını falan yaptırmasına rağmen motoru öldü. Diğer parçalarla beraber 4500 lira masraf çıkardılar. Onu satıp üzerini krediyle tamamlayarak yeni araba aldı.
@nazmanya
Temiz clio bulabilirsen kaçırma. Tanıdığın varsa İstanbul'da falanda araştır.
-
tata almayın la paraya yazık gidin accent fln alın daha iyi.
-
tatanın nei warmıs
-
Kardeş Sakın yanına yaklaşma bu araçların bi kere motor sesi haddinden fazla 1,9 motor oldugu için vergisi yüksek 1, köprüden geçemez bence git 1,3 2000-2003 model arası dizel Opel corsa al fiyatı da 13000-15000 arasıdır az yakar performansıda süperdir temizini bulursan benden söylemesi
nazmanya bunu yazdı:
peugeoy partner araç 2003 model 1.9 dizel 22.000 binde fiyat 14250 sizce fiyatı iyimi?
kendi gözümle gördüm temize benziyor, bu arabanın ederi bumu. Bi yardım edin hacılar araba almam şart oldu ama anlamıyorum arabadan.
Bunun yakıtı nasıldır günde 80 km yol yapacam.
13-14 milyarım var az yakan çok kaçan ne alabilirim sizce.
----------------------------- -
DeMi_R bunu yazdı:
Kardeş Sakın yanına yaklaşma bu araçların bi kere motor sesi haddinden fazla 1,9 motor oldugu için vergisi yüksek 1, köprüden geçemez bence git 1,3 2000-2003 model arası dizel Opel corsa al fiyatı da 13000-15000 arasıdır az yakar performansıda süperdir temizini bulursan benden söylemesi
evet evet corsaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
bende corsacıyım hacılar. süper araba. şöle 2004-2005 bi corsa al bence. eğer tek başına kullancaksan 2004 1,3 cdti tek kapı al bi tane 14 milayara falan ama kilometreye dikkat et motor bitik olmasın.
-
Aga o bahsetdigin arabadan uzak dur özellikle motor'u 1.9D yani karadizel acılımı ise turbosuz dizel yükde agır gider cok yakar. Pejolarda elektrik sorunları cok cıkar.Kendim doblo kullanıyorum ve sana doblo önermiyorum.Az Yaksın diyorsan Renault Kangoo almanı tavsiye ederim 1.5dCi Motor verdigiside iyidir bu araca göre Renault'un servis bollugununu bilen biliyor.Ve türkiye yollarına göre araba yapmaktadır.Türkiye'De Renault'un satışlarıda iyidir.Cimri arabasıdır yani cok yakmaz v.s gibisinden.Dizel araba almaya kalkdıgın zaman Şunları cok iyi arasdır Basda olmak üzere Km'si ve aracın bulundugu Km'sine kadar Arac hangi sekilde kullanıldı.Bu gibi Ticari araçlarda amorsitör ve yay sitemlerine iyi bakdır derim.Ve sonrası bilindik isler motora bakdırma bilgisayara sokma v.s gibisinden...
-
kısa ve öz olsun : pejo alma :)