folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araba Almak İstiyorum Size Danışıyım (Laguna)

Araba Almak İstiyorum Size Danışıyım (Laguna)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bahsettigin fiyat oldukca uygun fakat vergisi fazla olacaktir, 1.8 motor / 99 model almani oneririm. hem 1 alt kademeden vergiye tabi olur hem 2.0 dan 250-300 ytl az odersin.

konforlu ve sorunsuz arabadir, benzini cok yer, yedek parcasi pahalidir, $anziman otomatik mi ne durumda baktir cok onemli sonra dunya masraf acar.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam laguna çok seri arabadır.. ama ben şaşırdım bu kadar ucuz olmasına :S kankardeşimde 98 polo classic var 1.6 motor 180binde.. 12bin ytl ye sayıyolar.. bu laguna 99 model 9 milyar.. biraz şüpheliyim.. sağlam bi ustayla gidiver bence..
    -----------------------------

2000 motor hacım deli gibi yakıyo.

(dün gece klima açıkken 190 gördük o ayrı :D:D)

bence araba motorun hakkını veriyo.

salla poloyu fln laguna daha kral.

bide sormayı unuttum araba kaçbin de?.

ben 80.000 de aldım 10.500 e

(bayandan temiz içinde sigara içilmemiş :D) 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

şöyle bir şey var adamın bize 6 bin lira borcu var arabayı alıp üstüne para vermeyi düşünüyoruz araba seçeneğim yok yani araba bence de çok iyi 9-9.5 bin olması beni biraz düşündürüyor .

arabayı bana vermiş olsalar her şeyini inceletirim de bana vermiyorlar daha ehliyeti almadım 2 ay var. yani arabayı benim incelemem söz konusu değil sadece arabayı biraz gözlerinde büyütücem iyi ve kötü yanlarını öğrenmek istedim.

motoru hakkında söylediklerinizden memnun kaldım. şu ne yakar konusunuda netleştirebilirsek süper olur, birkaç yere baktım fazla yakar fln diyorlar 2.0 oldugu için

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    vaLLa kardes biz 2003 passatLa takas ettik ama passatın yerini tutmadı güzeL konforLu rahat araba benzini iciyor resmen o fiyata iyi bulmussunuz ama önce incelettirin vardır bi boku.. Ayrıca Renoya karsıyım :) Bu arada bahsettigim 1,6..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

kilometresini öğrenir öğrenmez yazıcam ztn arbayı sanayiye götürmüşler parçalarının pahalı oldugu doğru 2.0 olması ztn dezavantaj vergiside fazla fkt alabileceğim araba bu adamda paramız oldugu için anca böyle alabilicez

amele galiba senin arabanla aynı motor var bu araçta tam olarak 350 bin şehir içi yakıyorsa gerçekten fazla lüx araç sıfatı taışıdığı için vergiside fazla almamak için bütün bahaneler fazla arbayı övüp aldırmam lazım güzel yanlarından bahsedelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

konforu , rahatligi ve kolay kolay sorun cikartmamasi ile ogunebilirsin, lakin unutmaki 99 model araba 2.0 motor cok yakacaktir, 200-250bin km arasi $anzimanlari ariza yapabiliyor , vites gecirme problemleri oluyor aman dikkat. 

lpg taktirin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

fiyat biraz şüpheli hasar görmüş yada değişeni çoktur bence

eğer bir sakatlık yoksa al derim ama 350 binden aşşağı yakmaz. ona bir sıralı sistem tüp taktırdın mı 160-180 bin arası yakar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hojucuk saol rahatlıgın onlarda farkında

jarde tüp taktırmalarınıda önericem ;) saolun

biraz nette de araştırma yaptım tork üretimi fln çok iyiymiş fakat yol tutuşu okdar iyi değilmiş buunn hakkında bişe diyebilcekmisiniz ben binersem o araba 140-150 nin altını görmez yani en ufacık şeyde savrulma fln gerçekleişirmi?

99 modellerde airbag klima fln standartmı otomatikmi en önemlisi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    170 i dedim savrulma fLn oLmadı sonucta söför sensin her sey elinde..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    şöyle bir şey var olmayacak yerlerdede hız yaptıgım için arada ani hareketler yapmak zorunda kalıyorsun ondan sordum neyse güzel yorumlarınızı eksik etmeyin burayı okutucam ;)

Toplam Hit: 10526 Toplam Mesaj: 34