Araba Almak İstiyorum Size Danışıyım (Laguna)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
şöyle bir şey var olmayacak yerlerdede hız yaptıgım için arada ani hareketler yapmak zorunda kalıyorsun ondan sordum neyse güzel yorumlarınızı eksik etmeyin burayı okutucam ;)
-----------------------------190 la giderken 1.5-2 tur olan direksiyonu 0.5 yada 1 tur çevirmeye kalkarsan taklanın kralını atarsın.
ama lastiklerin iyi, şöföörlüğün sağlamsa yol tutuşu hiç te kötü değil.senin olmadık yerlerde yapacağın sürat 120 140 en fazla o hızda bişi olmaz
-
arabaya tüp taktırırsak 18-19 kuruş arası yakar diyorsunuz peki tüp performansı acayip şekilde etkilermi? birde araçta enjeksiyon var tüp taktırmaya kalksak ne kadara mal olur?
-
sıralı lpg taktırırsan daha mantıklı olur.
motora verebileceği zararı en aza indirirsin.
performans kaybı derken şöyle 3ten 2ye çekince seni koltuğa yapıştıran o vahşü motor gider yerine kedi gibin bişi gelir.
hemen uzamaz ama son süratini de pek düşürmez.
masrafına gelince 1 teklik çok rahat gider.
tabi bu yaptırdığın markaya yere sisteme göre değişir.
ama 1 - 1.5 arası garanti
-
araba alacaksan alman arabasından şamayacaksın.Reno clio var bende 2 seneden beri debriyaz, motor, fren gibi bir çok arzaları iki kere tekrarından tut 2 yıllık arabanın takırdamasına kadar sorun var.
Nedir alman arabaları bildiğimi sayayım opel, ford(yapım alman), wolkwagen, mercedes, bmw, audi, volvo.Opel astra 2, ford focus bende olan şirket arabalarıydı.Onlardan memnunum.Bende özel clio var e haliyle fazla kullanmamama ramen arza çıkartıyor.
Başın ağrır.Bırak fransız arabalarını.
-
-
sibim bunu yazdı:
-----------------------------araba alacaksan alman arabasından şamayacaksın.Reno clio var bende 2 seneden beri debriyaz, motor, fren gibi bir çok arzaları iki kere tekrarından tut 2 yıllık arabanın takırdamasına kadar sorun var.
Nedir alman arabaları bildiğimi sayayım opel, ford(yapım alman), wolkwagen, mercedes, bmw, audi, volvo.Opel astra 2, ford focus bende olan şirket arabalarıydı.Onlardan memnunum.Bende özel clio var e haliyle fazla kullanmamama ramen arza çıkartıyor.
Başın ağrır.Bırak fransız arabalarını.
-----------------------------
arkadasın durmu farklı ama diger araba aLacak arkadasLara bende söylüyorum almandan sasmayın arkadasLar.. pegosunuda renosunuda sürdüm pego suratli ama cok saglam degil renodan sinir oluyorum zaten ne surat ne sagLamLık var :) ama vosvosun yeri cok cok baskadır opeli fazla sevmesemde güzel arabadır.. -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------hojucuk saol rahatlıgın onlarda farkında
jarde tüp taktırmalarınıda önericem ;) saolun
biraz nette de araştırma yaptım tork üretimi fln çok iyiymiş fakat yol tutuşu okdar iyi değilmiş buunn hakkında bişe diyebilcekmisiniz ben binersem o araba 140-150 nin altını görmez yani en ufacık şeyde savrulma fln gerçekleişirmi?
99 modellerde airbag klima fln standartmı otomatikmi en önemlisi.
-----------------------------97 model lagunalarda bile var hocam digital klima, airbag zaten otomatiktir.
-
hız yapacaksan renault alma hocam.ben düştüm o hataya iki defa silindir contalarını yaktım..
motor modifiyesine de gitmez renaultlar.
o fiyata bi araba alacaksan 106gti almanı öneririm.hiç değilse motoru zorlamaya gelir fabrika çıkışında 120bg motor var.hemde az yakar tüpe falan gerek kalmaz.
106gti yı beğenmezsen citroen saxo var.muhteşem bir motor vardır o arabada az yakar..
youtube ye girip "eskisehir tuning" yaz.orda arabaları test ettik yeterince :)
-
hocam valla ben fransız arabalarını sevmem.. renault seri arabadır ama benim kalemim değil... bizde mitsubishi lancer var.. a3 sport un eline defalarca verdik :D:D:D
-
biz 95 mercedes e 200 e 2.0 motor tüp taktırdık sıralı sistem 1.250 ytl ye mal oldu bir depoyla (40 litre) şehir içinde 250 - 300 km ancak gidiyorsun istanbul trafiği malum.Şehir dışında bir depo ile 350 kadar gidiyor.