folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araba Almak İstiyorum Size Danışıyım (Laguna)

Araba Almak İstiyorum Size Danışıyım (Laguna)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buraq23
    buraq23's avatar
    Erkek

Laguna o fiyata normaL die düşünüyorum Kendi gözünLe bir bak bide bakıma sok kafana uyarsa kaçırma derim...

ßu®aK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

araba şeceneğim sadece bu laguna başka araba aramıyorum. hız fln yapmıcam sadece zamanları var 150 in üstüne kısa sürede çıksın yeter hız manyağı fln değilim. vos vos seçeneğim olsa ztn vos vos alırım. fakat lavugun 6 bin lira borcu var ztn yeterince araba oldugundan biraz soğuk davranıyorlar bizimkiler bende iyi ve kötü yanlarını öğreniyim dedim anlattım arabayı amelenin sıralı sistemini söyledim ztn biliyormuşlar :P daha önce ne laguna kullandım ne içine bindim baya bi yabancısıyım arabanın bu gün sanayiye götürücez arabada büyük bir hasar yoksa almayı düşünüroum yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

rbtx 1250 ye hangi şehirde yaptırdın yalovada oldugum için biraz tuzlu olucak galiba (adapazarı ve ya bursayada gidip taktırsam yalovadan fazla bir fark yaparmı?)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

aracı sanayiye götürdüğümüzde usta direk bu arabayı almayın dedi büyük bir kaza geçirmiş galiba takla fl atmış şasesi kaymış arabanın almaktan vazgeçtik :(

9 milyar olmasından şüphelenmiştim ztn

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 10033 Toplam Mesaj: 34