folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Sürdüğünü Zanneden Hanzoları Şikayet Edebileceğimiz Bir Site Var Mı?



Araba Sürdüğünü Zanneden Hanzoları Şikayet Edebileceğimiz Bir Site Var Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    saposcol bunu yazdı
    mustafa_unax bunu yazdı

    Şunu izlemişmiydiniz? Her izlediğimde ürperiyorum. Karşınızdakini kendiniz gibi düşünmeyin. Manyağın kralı var memlekette karşına çıkar pişman olursun.

     

     

    oha, valla sinirlenince trafikte gider yapıyoruz millete ama her an böyle bir ihtimali düşünmek gerekiyor.

    beni çıldırtıp tüfek çektiren bir şahinci olmuştu, en sağ şeritten hayvan gibi hızla gelip selektör yapmaya başladı ulan zaten sağ şerit 50 ile gidiyorum yük var araçta, tepeleme fidan dolu station wagon araba; neyse aldırış etmedim bu beni sollarken el kol yaptı sonra önüme geçti yavaşladı ve durdu mecbur ben de durdum, Allah kitap sövüyor ne biçim geliyorum görmüyormusun lan falan diyor, el kol vücuttan kopmuş nasıl oynuyor bir de bira içmiş itler leş gibi kokuyolar salyası konuşurken cama yapışıyor o derece, 19 20 yaşlarında 3 züppe. camı yumrukluyor araladım camı sakince dur dedim iniyorum biraz geri çekil, tiplerden de belli bıçak taşıdıkları hiç riske girmedim tüfeği dayadım bunun göğsüne, biri topukladı öteki yalvarıyor tüfeği dayadığımda titremeye başladı, işemeseydi abi kafamız güzeldi falan çekmeseydi e5 in ortasında vuracaktım piçleri. İçip de millete salça olmayın, agrasif de olmayın paşa paşa yolunuza gidin, özellikle servis şöförü, halk otobüsü şoförü, apaçi şahinci... bunlar insanı cinnete yaklaştırıyor.

    hocam o sinirle onu sıkma ihtimalin de var. Bir it yüzünden hayatını berbat edebilirsin. Ülkede kanunlar çalışana, emniyet görevini yapana kadar, bu lavukların borusu ötecek. cebelleşmemek uzak durmak lazım. Belasını başkasından illaki bulurlar.

    Silah taşıyanlar genelde sakin olur, olayın sonunu bilir ve en son ihtimale hazır iner benim durumumda bunlar haplı içkili ve cepte bıçak görünüyor muhtemelen saldıracaklar önüm de kapalı inip yüzleşeyim durumu vardı, Allaha şükür karşıdaki salak ayıldı ve kendine geldi de olay büyümedi. Düşmanı çok olan adam silah taşır bu mecburi bir durum Burdur vakasına gelince ben de bunu izleyince şaşırmıştım ancak önü kesilen elemanın inişi sakinlikle 3 kişiyi öldürmek için sıkışı bana bu olayın evveliyatı vardır gibi göründü ve biraz araştırınca bu elemanı daha önce defalarca sıkıştırmış rahatsız etmişler gerçekten evveliyatı varmış. Vuran öldürmek için ve hapsi kabullenmiş gibi vuruyor yani temizleyeyim de bir daha salça olmasınlar ben de girer yatarım der gibi. Vurulanı gören diğer vurulanlardan ilki inanamıyor kaçamadan yiyor fişeği, diğeri de kaçamıyor abi bokunu yiyim sıkmazsın dimi moduna girmiş yoksa kaçardı o. Ola ki trafikte veya yaşamda silah görürsünüz mal gibi beklemeyin topuklayın.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2937 Toplam Mesaj: 32
araba araba