Araba Tavsiyeleriniz (20Bin Civarı)
-
2009 1.4 era team var hatasız gumüş gri 55 bınde .. tüplü konusmak ıstersen pm at ..
-
Bence Ford fiesta al 1.6 sı cok az yakıyor ve kullanışlı bi araba ford sonuçta renodan iyidir
-
tcdi dizel fiestaların yüzde altmışında 200.000 km dolmadan kompresyon problemi başlıyormuş; bunu bana ford servisinde ölçümlerle uğraşan birisi söylemişti, ne kadar doğrudur bilmiyorum. az yaktığı doğru ben bayağa bindim o araca.
-
abim 2 yil gibi fiat kullandiktan sonra bikti ve fiesta aldi. Surekli eski yeni arabasini karsilastirir bana ve fiesta dan cok memnun ustelik koy yolunda kullaniyor surekli baya dayanikli arac. Bi arkadasin dedigi gibi fiat tayken her an yolda kalacakmis gibi hissediosun :))
-
Hyundai Getz
1.5 CRDI Dizel 90 Beygir
Sınıfında kafa tutacak araba tanımam..Kralım diyenin eline verirsin..Parça ucuz işçilik ucuz, Yakıt düşük

-
Hyundai Getz'lere bak. Sıfır fiyatları sanırım 21.000 filan 22.000 e yakın birşey tam olarak bilmiyorum ama çok güzel araçtır. Şahsen bizim de vardı çok küçük görünür ama kocamandır. Somun ekmek gibi ufak tefektir ama bereketlidir öyle bişey yani. Dizelleri felaket atiktir ve küçük olmasına bakma yaklaşık 1.5 tondur. :) Özellikle siyah rengini al aynen jip gibi görünümü vardır. İkincili ele o kadar para vereceğine birazcık daha ekle sıfır araç al derim ben. Yukarıdaki arkadaşın dediklerini aynen tasdikliyorum.
-
ford fiesta dizel al. 2005-2007 modelleri arasında alabilirsin. sağlam seri ve az yakar. performansına hayran kalacaksın.
yol tutuşuda mükemmel. sadece yoldan briaz ses alıyor. onuda hallediyorlar
-
Aynı fiyatlarda yine dizel olarak bende kafayı Citroen C3 lere taktım.. Görünümü fln hoşuma gidiyor ama fransız arabalarına bi önyargı var.. O kadar araştırdım ya çok memnun insanlar yada sıkıntı yaşamış.. Gerçi her marka araba için geçerli bunlar ama forumda kullanan bilgisi olan varsa bi aydınlatırsa iyi olur.. Bence sende düşünebilirsin..
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------
civicler 20bin yüksek değilmi fiyatları?
-----------------------------daha dusuğe bulabılırsın cıvıc alamıyosan opel ıyıdır
-
Kesinlikle temizinden bir Ford al.Güvenlidirler, performanslıdırlar, dayanıklıdırlar ve bu gün satmak istesen satarsın araçı. 1.8TDCI Focus ile İstanbul/Bahçeşehir-Kocaeli/Gebze git gel 220km gece saat 2:00 gibi yollar boş 180-200km/s bastım, o kadar başmama rahmen 50TL'lik mazot vardı araçta ve en son evde garaja çekerken araçı 120km'lik mazot duruyordu.100km/s 6.2lt mazot yakıyordu.Pisman olmazsın Ford'dan.