folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Arabalara Yazılım Atarak HP Yükseltme (Ücretli)

Arabalara Yazılım Atarak HP Yükseltme (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Koca koca mühendisler argeler yapılıyor.Sizde oturmuş beygir yükseltiyorsunuz vallahi helal

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Sakın yaptırma astra 1.4T aracıma yaptırdım anası sikildi aracın sağlıklı olsun diye egzos sisteminide değiştirdim yarım yarım iş olmasın diye aracın turbosu çatladı.140 bg 158 bg oldu 1000tl yaptırmıştım 3000 tl de cepten gitti 0 100 8.5 9sn arası olmuştu.

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Koca koca mühendisler argeler yapılıyor.Sizde oturmuş beygir yükseltiyorsunuz vallahi helal

geri dönüşleri anlık olarak değilde uzun vadede geldiği için, piyasa zaten satıcam sik anasını diyen tiplerle dolu olduğu için ve bu işten ekmek yiyen adamlar olduğu için taşlanacaksın :D

şimdi diyecekler madem yazılım işleri saçma nasıl ortaya çıktı. olay tamamen şöyle

motor bloğu güçlü ancak turbosu, enjektörleri küçük, biyel kolu zayıf pistonları yüksek byegiri kaldırmayacak arabayı donanımla güçlendirdin diyelim ve eklemelerin çalışması için yazılımın yeni donanıma göre ayarlanması gerekir

bu şekilde yazılım gerçekten mantıklıdır. araç blokları zaten çok yüksek güçler kaldırabilir ancak çevre donanımlar öyle değildir

ve çevre donanımlar değişmeden yapılan yazılımları ben tasvif etmiyorum.

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ecufast yapıyor ben de düşünüyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Üreticilerin kendi lisanslarına sahip olmayan hiçbir firmaya map yazdırmayın. 

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

geri dönüşleri anlık olarak değilde uzun vadede geldiği için, piyasa zaten satıcam sik anasını diyen tiplerle dolu olduğu için ve bu işten ekmek yiyen adamlar olduğu için taşlanacaksın :D

şimdi diyecekler madem yazılım işleri saçma nasıl ortaya çıktı. olay tamamen şöyle

motor bloğu güçlü ancak turbosu, enjektörleri küçük, biyel kolu zayıf pistonları yüksek byegiri kaldırmayacak arabayı donanımla güçlendirdin diyelim ve eklemelerin çalışması için yazılımın yeni donanıma göre ayarlanması gerekir

bu şekilde yazılım gerçekten mantıklıdır. araç blokları zaten çok yüksek güçler kaldırabilir ancak çevre donanımlar öyle değildir

ve çevre donanımlar değişmeden yapılan yazılımları ben tasvif etmiyorum.

Dişlilerin bile dayanabileceği maksimum tork değerleri var.Zaten dünyanın boku çıktı yapsınlar amk:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bazi araclarda durum biraz farkli.

Ornek olarak ford focus 1.0 motorlar bu araclar uretim esnasinda bolgelere gore 2 tip uretilmis 125hp ve 100hp olarak donanimlar bire bir ayni bilyasina kadar hicbi degisiklik yok sadece yazilimla kisilmis guc (vites konusunda emin degilim bazilari 5 ileri bazilari 6 ileri) yani anliyacaginiz fabrikalar bolgesel olarak yazillimla oynayip gucu degistirebiliyorlar

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=4XRmGRbqnKk

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Bazi araclarda durum biraz farkli.

Ornek olarak ford focus 1.0 motorlar bu araclar uretim esnasinda bolgelere gore 2 tip uretilmis 125hp ve 100hp olarak donanimlar bire bir ayni bilyasina kadar hicbi degisiklik yok sadece yazilimla kisilmis guc (vites konusunda emin degilim bazilari 5 ileri bazilari 6 ileri) yani anliyacaginiz fabrikalar bolgesel olarak yazillimla oynayip gucu degistirebiliyorlar

demek istediğim bu

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Stage1 araca zarar vermez, stage2 de düzgün yapılırsa zarar vermez. 

Bmw320d, 525dyi ele alalim. 

320d stage 2, downpipe cut ve büyük intercooler ister. 

525d zaten büyük bir intercoolera sahiptir sadece downpipe cut ile stage 2 yapılabilir. 

To be continued... 

Toplam Hit: 5443 Toplam Mesaj: 34
araç hp