Arabalara Yazılım Atarak HP Yükseltme (Ücretli)
-
Koca koca mühendisler argeler yapılıyor.Sizde oturmuş beygir yükseltiyorsunuz vallahi helal
-
Sakın yaptırma astra 1.4T aracıma yaptırdım anası sikildi aracın sağlıklı olsun diye egzos sisteminide değiştirdim yarım yarım iş olmasın diye aracın turbosu çatladı.140 bg 158 bg oldu 1000tl yaptırmıştım 3000 tl de cepten gitti 0 100 8.5 9sn arası olmuştu.
-
skyvalet bunu yazdı
Koca koca mühendisler argeler yapılıyor.Sizde oturmuş beygir yükseltiyorsunuz vallahi helal
geri dönüşleri anlık olarak değilde uzun vadede geldiği için, piyasa zaten satıcam sik anasını diyen tiplerle dolu olduğu için ve bu işten ekmek yiyen adamlar olduğu için taşlanacaksın :D
şimdi diyecekler madem yazılım işleri saçma nasıl ortaya çıktı. olay tamamen şöyle
motor bloğu güçlü ancak turbosu, enjektörleri küçük, biyel kolu zayıf pistonları yüksek byegiri kaldırmayacak arabayı donanımla güçlendirdin diyelim ve eklemelerin çalışması için yazılımın yeni donanıma göre ayarlanması gerekir
bu şekilde yazılım gerçekten mantıklıdır. araç blokları zaten çok yüksek güçler kaldırabilir ancak çevre donanımlar öyle değildir
ve çevre donanımlar değişmeden yapılan yazılımları ben tasvif etmiyorum.
-
ecufast yapıyor ben de düşünüyorum
-
Üreticilerin kendi lisanslarına sahip olmayan hiçbir firmaya map yazdırmayın.
-
DestinatioN bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
geri dönüşleri anlık olarak değilde uzun vadede geldiği için, piyasa zaten satıcam sik anasını diyen tiplerle dolu olduğu için ve bu işten ekmek yiyen adamlar olduğu için taşlanacaksın :D
şimdi diyecekler madem yazılım işleri saçma nasıl ortaya çıktı. olay tamamen şöyle
motor bloğu güçlü ancak turbosu, enjektörleri küçük, biyel kolu zayıf pistonları yüksek byegiri kaldırmayacak arabayı donanımla güçlendirdin diyelim ve eklemelerin çalışması için yazılımın yeni donanıma göre ayarlanması gerekir
bu şekilde yazılım gerçekten mantıklıdır. araç blokları zaten çok yüksek güçler kaldırabilir ancak çevre donanımlar öyle değildir
ve çevre donanımlar değişmeden yapılan yazılımları ben tasvif etmiyorum.
Dişlilerin bile dayanabileceği maksimum tork değerleri var.Zaten dünyanın boku çıktı yapsınlar amk:D
-
Bazi araclarda durum biraz farkli.
Ornek olarak ford focus 1.0 motorlar bu araclar uretim esnasinda bolgelere gore 2 tip uretilmis 125hp ve 100hp olarak donanimlar bire bir ayni bilyasina kadar hicbi degisiklik yok sadece yazilimla kisilmis guc (vites konusunda emin degilim bazilari 5 ileri bazilari 6 ileri) yani anliyacaginiz fabrikalar bolgesel olarak yazillimla oynayip gucu degistirebiliyorlar
-
-
ayhun bunu yazdı
Bazi araclarda durum biraz farkli.
Ornek olarak ford focus 1.0 motorlar bu araclar uretim esnasinda bolgelere gore 2 tip uretilmis 125hp ve 100hp olarak donanimlar bire bir ayni bilyasina kadar hicbi degisiklik yok sadece yazilimla kisilmis guc (vites konusunda emin degilim bazilari 5 ileri bazilari 6 ileri) yani anliyacaginiz fabrikalar bolgesel olarak yazillimla oynayip gucu degistirebiliyorlar
demek istediğim bu
-
Stage1 araca zarar vermez, stage2 de düzgün yapılırsa zarar vermez.
Bmw320d, 525dyi ele alalim.
320d stage 2, downpipe cut ve büyük intercooler ister.
525d zaten büyük bir intercoolera sahiptir sadece downpipe cut ile stage 2 yapılabilir.
To be continued...