Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..
-
Kangoo ların eskilerini kullanmıştım 99-2000-2004 falan. Bildiğin eşek araç. Performans namına hiçbir şey yoktu. Ama 2012 ve 2013 modellerini denediğimde o eski halinden hiç mi hiç eser kalmamıştı. Yine de bu tarz ticari araçlar arasında en beğendiğim Caddy. Hem tork hem beygir bakımından kat be kat önde. Performans açısından kangoo yanında gene eşek gibi kalır :D
Bu arada şunu da eklemekte fayda var. Ticari olarak geçtiğinden src belgesi gerektiriyor. Bir de hız limiti normal binek tipi araçlara göre daha aşağıda.(90km hız limiti olan yolda ticari araç hız limiti 70km gibi) Bunlara da dikkat etmen gerekir hocam uzun yola çıkacaksan eğer.
Bir de uzun yola çıkarken zaten hız limitleri düşük ama gözümü kararttım limitin canı cehenneme dersen bagaj boş gidersen araç çok savruluyor bunu da belirteyim.
-
Hocam onlar ticari sınıfına giriyor her yıl muayine ettirmek zorunda değil misin?
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Yakit tasarrufu disinda arabadaki ilk iki onceligim yuksek hacimli ve yerden olabildigince yuksek olmasi
Kangoo tarzi araclarda guzeldir
Yakit tasarrufu haricinde ikici onceligim yere yakin olmasi , ne kadar yakin o kadar guvenli.
-
eski modellerinin hususisi var belki eski model almıştır
-
Uno 70sxie var isteyen alsancak varsa
-
Kangoo nun en büyük sıkıntısı fren ve viraj. Gidişine, ivmelenmesine laf yok ama durabilmek de önemli hocam.
Abs var mı?
-
Kangoya binmek yerine partneri tercih ederim daha seri.
2010 partner var akrabada eski kasa 2.viteste 80 i görüyosun 25 kuruş yakıt
Bütcen varsa vw caddy on numara beş yıldız -
DJ_Alper bunu yazdı
Uno 70sxie var isteyen alsancak varsa
ne kadar alper sahibinden.com linki filan var mı?
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile
bende yeni araç aldım daha 0, aracı cıkardım bi tane rampadan inioz, rampada da kasis var öndeki yavaşladı geçti, ben yavaşladım geçerken bişi dürttü içimden aynadan bakayım arkadaki nabıo die lavuk geldi langıırtt diye geçirdi. Geldiğini gördüm hissetim yani. Allahtan biraz kaçırdım arabayı önede benim plakalığın köşesi kırıldı , lavuğun ön tamponda boya yara kabuğu gibi kalktı.
Kalkmış bide öndekine laf atıo yok tır geçirio sanki,50 saniyede geçemedi edemedi diye
-
Hocam renault kangoo deneyimlerime göre 2 defa uzun yol yaptım o arabayla , antalya - izmir , antalya - burdur şeklinde uzun yolda hiç yormuyor yakıtı harika az ayrıca ev taşırken evin yarısını o arabayla taşıdım arka koltukları yatırınca arka taraf acayip genişliyor. Son olarak normal binek araçlardan biraz daha yüksek olduğu için off-road bile yapabiliosun :P