folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..

Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Kangoo ların eskilerini kullanmıştım 99-2000-2004 falan. Bildiğin eşek araç. Performans namına hiçbir şey yoktu. Ama 2012 ve 2013 modellerini denediğimde o eski halinden hiç mi hiç eser kalmamıştı. Yine de bu tarz ticari araçlar arasında en beğendiğim Caddy. Hem tork hem beygir bakımından kat be kat önde. Performans açısından kangoo yanında gene eşek gibi kalır :D

Bu arada şunu da eklemekte fayda var. Ticari olarak geçtiğinden src belgesi gerektiriyor. Bir de hız limiti normal binek tipi araçlara göre daha aşağıda.(90km hız limiti olan yolda ticari araç hız limiti 70km gibi) Bunlara da dikkat etmen gerekir hocam uzun yola çıkacaksan eğer.

Bir de uzun yola çıkarken zaten hız limitleri düşük ama gözümü kararttım limitin canı cehenneme dersen bagaj boş gidersen araç çok savruluyor bunu da belirteyim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam onlar ticari sınıfına giriyor her yıl muayine ettirmek zorunda değil misin?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

Yakit tasarrufu disinda arabadaki ilk iki onceligim yuksek hacimli ve yerden olabildigince yuksek olmasi

Kangoo tarzi araclarda guzeldir

Yakit tasarrufu haricinde ikici onceligim yere yakin olmasi , ne kadar yakin o kadar guvenli.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eski modellerinin hususisi var belki eski model almıştır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Uno 70sxie var isteyen alsancak varsa

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Kangoo nun en büyük sıkıntısı fren ve viraj. Gidişine, ivmelenmesine laf yok ama durabilmek de önemli hocam.

Abs var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

Kangoya binmek yerine partneri tercih ederim daha seri.
    2010 partner var akrabada eski kasa 2.viteste 80 i görüyosun 25 kuruş yakıt
    Bütcen varsa vw caddy on numara beş yıldız

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Uno 70sxie var isteyen alsancak varsa

ne kadar alper sahibinden.com linki filan var mı?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile 

bende yeni araç aldım daha 0, aracı cıkardım bi tane rampadan inioz, rampada da kasis var öndeki yavaşladı geçti, ben yavaşladım geçerken bişi dürttü içimden aynadan bakayım arkadaki nabıo die lavuk geldi langıırtt diye geçirdi. Geldiğini gördüm hissetim yani. Allahtan biraz kaçırdım arabayı önede benim plakalığın köşesi kırıldı , lavuğun ön tamponda boya yara kabuğu gibi kalktı.

Kalkmış bide öndekine laf atıo yok tır geçirio sanki,50 saniyede geçemedi edemedi diye

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Hocam renault kangoo deneyimlerime göre 2 defa uzun yol yaptım o arabayla , antalya - izmir , antalya - burdur şeklinde uzun yolda hiç yormuyor yakıtı harika az ayrıca ev taşırken evin yarısını o arabayla taşıdım arka koltukları yatırınca arka taraf acayip genişliyor. Son olarak normal binek araçlardan biraz daha yüksek olduğu için off-road bile yapabiliosun :P

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 4372 Toplam Mesaj: 35