folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..

Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayırlı olsun ne kadara aldın?

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Okuldaki Öğretmen arkadaşımdan, (güvenilir olması bakımından)

Dizel, 2004, sıfır motor, sorunsuz kaporta, standart donanım (klima, hid. direksiyon vs) 16500 lira. Dünden beridir de şehiriçi/şehirler arası 200 Km üstünde yol yaptım, çeyrek depodan biraz fazla yedi.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

2 yıl kullandım bende 2007 model 1.6 dizelini çok memnundum şimdi abime bıraktım bu aralar ben arabasizim. Abimde bende pek atraksyonlu araba kullanmayiz bir kere arıza çıkartmamıştır renonun ilk kez bir arabasından memnun kaldık oda bu. Yakıtı super bagajı dediğin gibi geniş doldur doldurabildigin kadar. Ama dez avantajları da var her yıl muayene ticari olduğu için hız limitleri köprü geçişleri 5 yasini doldurmamissa vergileri arkası boşken savrulması vs.vs. birde uzun yolda bence yorucu uzun yola çıkınca at arabası gibi :) heleki cady le kiyaslarsan tam at arabası :) ama her türlü kendi yaşındaki fiat dobloya 3-5 basar. Bide gecen sene satmayı düşündü abim 17-18 binlira civarları verdiler o fiyata üzerine para eklemeden alabileceği bu yaşta adam gibi araba bulamadı satmaktan vazgeçti. Boktan albeaya bile 17-18 istiyorlardı bence albea ya binecegine kangoya bin 10 kat daha iyi.

oliWeR tarafından 20/Ara/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Güzel günlerde, kazasız-belasız ailecek güle oynaya kullanın hocam.

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 4371 Toplam Mesaj: 35