Arabayı Değiştirdim. İzlenimler..
-
Hayırlı olsun ne kadara aldın?
-
Okuldaki Öğretmen arkadaşımdan, (güvenilir olması bakımından)
Dizel, 2004, sıfır motor, sorunsuz kaporta, standart donanım (klima, hid. direksiyon vs) 16500 lira. Dünden beridir de şehiriçi/şehirler arası 200 Km üstünde yol yaptım, çeyrek depodan biraz fazla yedi.
-
2 yıl kullandım bende 2007 model 1.6 dizelini çok memnundum şimdi abime bıraktım bu aralar ben arabasizim. Abimde bende pek atraksyonlu araba kullanmayiz bir kere arıza çıkartmamıştır renonun ilk kez bir arabasından memnun kaldık oda bu. Yakıtı super bagajı dediğin gibi geniş doldur doldurabildigin kadar. Ama dez avantajları da var her yıl muayene ticari olduğu için hız limitleri köprü geçişleri 5 yasini doldurmamissa vergileri arkası boşken savrulması vs.vs. birde uzun yolda bence yorucu uzun yola çıkınca at arabası gibi :) heleki cady le kiyaslarsan tam at arabası :) ama her türlü kendi yaşındaki fiat dobloya 3-5 basar. Bide gecen sene satmayı düşündü abim 17-18 binlira civarları verdiler o fiyata üzerine para eklemeden alabileceği bu yaşta adam gibi araba bulamadı satmaktan vazgeçti. Boktan albeaya bile 17-18 istiyorlardı bence albea ya binecegine kangoya bin 10 kat daha iyi.
oliWeR tarafından 20/Ara/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
McM bunu yazdı
Güzel günlerde, kazasız-belasız ailecek güle oynaya kullanın hocam.