Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer
-
Dün misafirliğe gitmiştim eve döndüğümde fark ettim çok derin şekilde motor kaputunun üzerini çizmişler tanıdık boyacı vardı pasta cila çektirdim hiç bir işe yaramadı ne önerirsiniz arkadaşlar, bu durum için,
Akşam resim eklerim, -
-
nerde bokluk varsa sende hacı bi abdest al, gerçi sana dokunmaz ama, 3 5 çizik at yenisini al :)
-
Dar gelirliliğin lüzümü yok git yeni araba al.
:D :D şaka şaka geçmiş olsun hocam. fix it kalem falan önericek arkadaşlar için yazıyorm fix it pro orjinal carrefourdan almıştım kılcal ağaç dalı ciziklerini bile kapatmıyor. boyacının halletmesi lazımdı aslında güzel bir pasta macun boya işini çözer... -
aynısı başıma geldi pasta cila işe yaramadı hatta cizikler derindir daha kuvvetli bir pasta cila deneyelim dedik boyanın anası sikildi şuan
kaputtaki çizikler daha belirgin ve ufak taş vuruklarının olduğu yerlerdeki boyalarda dokülmüş durumda sakin pasta cilayı abartma
benim gibi. tek çözüm boya ama oda aracı kazalı gibi gösterir . ben o yüzden boyatmadım
-
-
Prometheus bunu yazdı
ahahaha bu ne ya :D
-
c0nverse bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
ahahaha bu ne ya :D
bu ne ya mı :) hocam hangi zamandan geliyorsun acaba :D
@hocam misafir çocuklarıyla dalaşmadın di mi =)
DeadSoul tarafından 04/Oca/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
bu işi yapanlara anca bu şarkıyla cevap verilir daha ne diyim?
-
Kasko var mı h acı adres ver arabayı molotoflayalım. O değilde nedir senin bu çektiğin. Trafik canavarı falan mısın la =D

-
Arabanın anasını bellemişler resmen resim çizmişler.