Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer
-
THT2005 bunu yazdı
Ford Yetkili servise götür boyat. Başka yolu yok . Metalik renk sanırım , renk tutturmak zor olabiyor onemli olan tonun tutmasi . Istanbuldaysan yardımcı olurum.
yetkili servise götürde bi neyse götürme
-
-
çevrede kamerası olan dükkanlar varsa kayıtları al bence silinmeden.
-
Çizikleri sanki bi çocuk yapmış gibi garezi olan boydan boya çizer kısa çizgiler olması küçük bir çocuğun yaptığı izlenimi verdi bana ama derin demişsin küçük bir çocuk o kadar güçlü olamaz o yüzden no comment. Geçmiş olsun hacım.
-
Her şey bir tarafa, o değilde arkadaşlar ben gerçekten iyi bir insanım kimseye zararım dokunmaz hep faydam yararım dokunur bunları söylemek doğru değil ama bir çok kişiye yardım ederim ne bilim acırım merhametliyimdir açık sözlüyümdür dürüst bir insanımdır ama sürekli olarak özellikle son yıllarda başıma hep kötü şeyler geliyor ben bunları hak etmiyorum yav, :) misafirliğe gittiğim yer. Bir elamanımın evi idi hayırlı bir iş için oradaydım gittiğim mahalle kıraç bir yer ona bağlıyorum ben, ama yazık vallahi sonuçta bu bir milli servet sayılır a kişisinin ya da b kişisinin olması önemli değil,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Her şey bir tarafa, o değilde arkadaşlar ben gerçekten iyi bir insanım kimseye zararım dokunmaz hep faydam yararım dokunur bunları söylemek doğru değil ama bir çok kişiye yardım ederim ne bilim acırım merhametliyimdir açık sözlüyümdür dürüst bir insanımdır ama sürekli olarak özellikle son yıllarda başıma hep kötü şeyler geliyor ben bunları hak etmiyorum yav, :) misafirliğe gittiğim yer. Bir elamanımın evi idi hayırlı bir iş için oradaydım gittiğim mahalle kıraç bir yer ona bağlıyorum ben, ama yazık vallahi sonuçta bu bir milli servet sayılır a kişisinin ya da b kişisinin olması önemli değil,
hoca ufak çocuklar yapmıştır büyük ihtimalle
sonuçta aklı yerinde bir insan niye çizsin böyle birşey yapsın
yapması için sana garezi fln olması lazım
yapacak birşey yok boyancak mecburen -
kim yaptıysa önce AM yazmış sonra yaptığından utanıp karalamış üstünü
-
Abi sen boyatma taraftarı değilsen kaputa, kaput koruma maskesi al hem çizikler görünmesin hemde yenilerinden korursun derim...
Gerci yapan gider bagajı cizer vs ama önerim maske.
-
Baracuda bunu yazdı
kim yaptıysa önce AM yazmış sonra yaptığından utanıp karalamış üstünü
İlginç senin yorumdan sonra şekle bakınca mantıklı geldi, yüzde 50 o şekilde yapmış olabilir.
Veledi zinalar yahu!
-
hocam hep amerikan oyunu bunlar