Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer
-
Hocam geçmiş olsun valla çok üzüldüm. Bende arabanın arka tarafını sürttüm çok kötü oldu. Bakalım ne olacak.
Not: Bu arada hocam buruna su verirken öyle bir çek ki, genzin yansın. (Birde böyle dene bakalım)
-
yeni kaput al :D
-
Ya kaput koruma karbon fiber yapican satarkende bak botle boyle deyip acip gistericen. Yada sanayide iyibir kaportacida orjinal kaput alip taktirican. Cebinden vercen ki pahali olur servise goturme islem yapmasalarda muhtemelen yazarlar aracon durimunu. Sonra kayda gecmis olur.
-
Baracuda bunu yazdı
kim yaptıysa önce AM yazmış sonra yaptığından utanıp karalamış üstünü
Suçlu kendini nasılda belli etmiş, Neden bu tesbiti birtek sen yapabildin ve Yaptığından utandığını felan bilmeler bilemiyorum artık :D -
konu gizli olsa cok kötü giydircekdim hocam :) senın yerınde olsam arabayı bi kac kez daha aynı yere götürür cekerdim sonra elime kırılmaz bi sopa alirdim ve o sopayı ıyıce ıslatırdım vurdukca daha cok acıtsın dıye... belki mayasını s. evladi tekrar gelirdi sonra eşşek sudan gelınceye kadar döverdım. Boyat bence orayı komple.. kasko varsa kaskoda yaptır degıstırme yanı ilerde sıkıntı cıkar ve resımlerde sende kalsın kaybetme..
-
şifreli bir şeyler var sanki orda eski latince gibi. Papaz büyüsü hocam o bi rahibe götürmelisin aracı.
-
Prometheus bunu yazdı
Ellerinde keser var lan!!! :)))
-
hatayi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
0:50 1:13 arası akıp gidiyo
-
erebos bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
kim yaptıysa önce AM yazmış sonra yaptığından utanıp karalamış üstünü
Suçlu kendini nasılda belli etmiş, Neden bu tesbiti birtek sen yapabildin ve Yaptığından utandığını felan bilmeler bilemiyorum artık :Ditiraf ediyorum ben yaptım bu suçla daha fazla yaşayamam herkese elveda !!!111!11
-
Baracuda bunu yazdıhatayi bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
0:50 1:13 arası akıp gidiyo
http://youtu.be/uI56cMQqa4A?t=30s
hatayi tarafından 05/Oca/14 22:02 tarihinde düzenlenmiştir