folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi

Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba Mürd/e' ler.

Samsung Galaxy S6 Edge Telefonu düşürdüm ve ekranı kırıldı. Dokunmatikte bir sorun yok. Telefonu kullanabiliyorum. Ama cam kırık. Bunun tamirini, değişimini yapabilen teknik servis işi yapan arkadaşlar var mı aramızda.

Mümkünse Ankara ama yoksa ve bu işi halledebilecek birisi var ise Ankara dışıda olur sorun değil. Ücreti nedir ne değildir bilgim yok detaylar konuşulur zaten.

BaD_BoYs tarafından 28/Ara/15 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam benden tavsiye kendi servisi harici değişim yaptırma. İleride sorun çıkartıyor. Çevremden Note 4 ekranı değiştiren oldu 4 ay sonra telefonun ekranı soldu bildiğin. Kendi servisi yanılmıyorsam 700 liraya değiştiriyordu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam benden tavsiye kendi servisi harici değişim yaptırma. İleride sorun çıkartıyor. Çevremden Note 4 ekranı değiştiren oldu 4 ay sonra telefonun ekranı soldu bildiğin. Kendi servisi yanılmıyorsam 700 liraya değiştiriyordu.

Henüz kendi servisine götürmedim. Önce burda bi araştırayım olmadı paşalar gibi servis yolunu tutacak yapacak birşey yok.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhatsApp
    WhatsApp's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Henüz kendi servisine götürmedim. Önce burda bi araştırayım olmadı paşalar gibi servis yolunu tutacak yapacak birşey yok.

once servisten fiyat al sonra buralara sor derim.

fiyat farki az ise yetkili servise yaptir bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Telefonun bilindiği üzere normal bir akıllı telefondan farklı bir yapıya sahip bu nedenle teknik servisde yaptırmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. 

Kolay gelsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam yarı yarıdaya da fark olsa servise yaptır kalite en büyük fark ayrıca atıyorum 1 hafta sonra bozulsa garantisi yok bu dokunmatiklerin bilgin olsun servise yaptır kafan rahat etsin

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Ankara / Kızılay - Başarı Teknik Servis

Ankara'da ki sayılı servislerden biridir.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

bnce bir sorun olmaz hocam , makinesi olan bir yere yaptır. jelli olmasın. vakumlu olsun.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=DpsyGweP5so

Adam 2 metreden ekran üstü bırakıyor kırılmıyor sen nasıl kırdın merak ettim hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Bazı müridler bilir necatibeydeydim bende herkese yardımcı olurum

ama edge ekranları servisinden başka yerde yaptırma edge ekranların durumu biraz daha farklı çünkü 

Piyasada yapılan işlerin tamamı toplama ekranlarla yapılır

Ekran sağlam dokunmatiği değişmiş ürün yani piyasadan takılacak her ekran 2. el gibidir ama şansın varsa kullanırsın yoksa patlarsın garantiside yoktur tabi sonuçta fabrikadan çıkmıyo

Ufak bi cihaz var ekrana ısı veriyor ekranla dokunmatiği birbirinden ayırıp yeni dokunmatik takıyoduk bizde ordayken

Ama tavsiyem edge ekranlarda servisine yaptır

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam aynısından bende var en çok korktuğum şey o eğik ekranın kırılması :) 

ama şu ana kadar birkaç kez düştü daha bu gun lak diye arka tarafı bildiğin yere yapıştı oturdu yere allahtan kap vardı birşey olmadı ama şu ana kadar ki düşürmelerimi değerlendirince sonuç çok olumlu. Aletin ekran fena sağlam.. 

elindeki aletin değerini bil bence :) Ayfon s6 nin bokunu yesin :)

Toplam Hit: 3226 Toplam Mesaj: 29
samsung galaxy s6 edge