Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi
-
Merhaba Mürd/e' ler.
Samsung Galaxy S6 Edge Telefonu düşürdüm ve ekranı kırıldı. Dokunmatikte bir sorun yok. Telefonu kullanabiliyorum. Ama cam kırık. Bunun tamirini, değişimini yapabilen teknik servis işi yapan arkadaşlar var mı aramızda.
Mümkünse Ankara ama yoksa ve bu işi halledebilecek birisi var ise Ankara dışıda olur sorun değil. Ücreti nedir ne değildir bilgim yok detaylar konuşulur zaten.
BaD_BoYs tarafından 28/Ara/15 14:34 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam benden tavsiye kendi servisi harici değişim yaptırma. İleride sorun çıkartıyor. Çevremden Note 4 ekranı değiştiren oldu 4 ay sonra telefonun ekranı soldu bildiğin. Kendi servisi yanılmıyorsam 700 liraya değiştiriyordu.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam benden tavsiye kendi servisi harici değişim yaptırma. İleride sorun çıkartıyor. Çevremden Note 4 ekranı değiştiren oldu 4 ay sonra telefonun ekranı soldu bildiğin. Kendi servisi yanılmıyorsam 700 liraya değiştiriyordu.
Henüz kendi servisine götürmedim. Önce burda bi araştırayım olmadı paşalar gibi servis yolunu tutacak yapacak birşey yok.
-
BaD_BoYs bunu yazdımkyb bunu yazdı
Henüz kendi servisine götürmedim. Önce burda bi araştırayım olmadı paşalar gibi servis yolunu tutacak yapacak birşey yok.
once servisten fiyat al sonra buralara sor derim.
fiyat farki az ise yetkili servise yaptir bence.
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Telefonun bilindiği üzere normal bir akıllı telefondan farklı bir yapıya sahip bu nedenle teknik servisde yaptırmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Kolay gelsin.
-
Hocam yarı yarıdaya da fark olsa servise yaptır kalite en büyük fark ayrıca atıyorum 1 hafta sonra bozulsa garantisi yok bu dokunmatiklerin bilgin olsun servise yaptır kafan rahat etsin
-
Ankara / Kızılay - Başarı Teknik Servis
Ankara'da ki sayılı servislerden biridir.
-
bnce bir sorun olmaz hocam , makinesi olan bir yere yaptır. jelli olmasın. vakumlu olsun.
-
https://www.youtube.com/watch?v=DpsyGweP5so
Adam 2 metreden ekran üstü bırakıyor kırılmıyor sen nasıl kırdın merak ettim hocam ?
-
Bazı müridler bilir necatibeydeydim bende herkese yardımcı olurum
ama edge ekranları servisinden başka yerde yaptırma edge ekranların durumu biraz daha farklı çünkü
Piyasada yapılan işlerin tamamı toplama ekranlarla yapılır
Ekran sağlam dokunmatiği değişmiş ürün yani piyasadan takılacak her ekran 2. el gibidir ama şansın varsa kullanırsın yoksa patlarsın garantiside yoktur tabi sonuçta fabrikadan çıkmıyo
Ufak bi cihaz var ekrana ısı veriyor ekranla dokunmatiği birbirinden ayırıp yeni dokunmatik takıyoduk bizde ordayken
Ama tavsiyem edge ekranlarda servisine yaptır
-
hocam aynısından bende var en çok korktuğum şey o eğik ekranın kırılması :)
ama şu ana kadar birkaç kez düştü daha bu gun lak diye arka tarafı bildiğin yere yapıştı oturdu yere allahtan kap vardı birşey olmadı ama şu ana kadar ki düşürmelerimi değerlendirince sonuç çok olumlu. Aletin ekran fena sağlam..
elindeki aletin değerini bil bence :) Ayfon s6 nin bokunu yesin :)