Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=DpsyGweP5so
Adam 2 metreden ekran üstü bırakıyor kırılmıyor sen nasıl kırdın merak ettim hocam ?
Yemin ederim içim parçalandı s6 edge' i atarken :( Adamın da içi gidiyor gerçi :D
Bir de ek olarak, arka kamerasını çıkıntılı yaptılar diye sövüyordum ama galiba düşme durumunda işe yarıyor camın kırılmasını engellemek için.
Ön camının o kadar sağlam olabileceğini de düşünmemiştim ayrıca, bende de var, bebek gibi bakıyorum :D
-
ebay, amazon veya aliexpressten sadece dış camı alabilirsin. Aslında telefon tamiri düşündüğünden kolay olabilir. Benim eski telefonun sorunu kendim çözmüştüm fakat maliyet telefondan fazla çıkınca vaz geçmiştim :D Anakartı yakmışım :S Cam değişimi kısmen kolay oluyor. Camı ince bir bıçakla zarar vermeden çıkartacaksın sonra çift taraflı bantla yenisini takacaksın :) takmadan önce bantı biraz ısıtırsan daha güzel yapışır :d
-
Arka kamera çıkıntısı artık tüm telefonlarda var. Adamlar telefonu incelttiler ama lensi inceltmeyi başaramadı. Eskiden de lensler bu kadar kalındı ama kasanın içinde kaldığından anlaşılmıyordu.
-
Kendi teknik servisi (Başarı) 800TL fiyat çıkardı. Bu nedir ya...
-
Harbi yuh. İç ekran sağlam dokunmatik çalışıyorsa öyle kullan hocam gittiği yere kadar. Birde senin ekranda cam jelatin koruma yok muydu?
-
Hocam bildiğim kadarı ile garantide değiştirirsen garanti bozulmuyor özel servise gidersen garantiyi unut tabiyki
-
mkyb bunu yazdı
Harbi yuh. İç ekran sağlam dokunmatik çalışıyorsa öyle kullan hocam gittiği yere kadar. Birde senin ekranda cam jelatin koruma yok muydu?
Hocam ben Motorola Nexus 6 kullanıyorum. Bu telefon hatunun. Ne yazık ki jelatin v.s. yoktu. Nasıl kırıldı, yok artık, 3-5 metreden düşürme testleri var v.s. demeyin :) kırılıyor işte. Başınıza gelince anlarsınız. Samsung satarken de helikopter camı v.s. diyerek satıyor. Ama ne hikmetse cebinden düşüyor kırılıyor 800TL günah çıkartıyorlar. Kasasında v.s. darbe yok. Ekranın üstüne düşüyor cihaz. Bilmiyorum şuan ne yapsam kararsızım. Dokunmatikte sorun yok cihazın ekran performansında da sıkıntı yok ama cam kırık işte. Acaba üstüne damperli cam alıp yapıştırıp öyle mi kullansa :)
İlk posta durumu gosteren fotoğrafı ekledim :)
BaD_BoYs tarafından 28/Ara/15 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
www.teltaks.com dan kardeşim ramazan abiyi iste sana yardımcı olacaktır.
-
XmV bunu yazdı
www.teltaks.com dan kardeşim ramazan abiyi iste sana yardımcı olacaktır.
Hocam sen kimsin kim yönlendirdi v.s. derse ilgili kişi o zaman ne diyeceğim :) önce kendini tanitsaydin :)
-
ben ahmetin arkadaşıyım de yeter