Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi
-
asagi yukari ayni sorun bendede var :) daha az ama rahatsiz edici degisim yapatirirsan banada bi pm atarmin fiyat ve sonucu zahmet verecem ama :)
-
elmor bunu yazdı
asagi yukari ayni sorun bendede var :) daha az ama rahatsiz edici degisim yapatirirsan banada bi pm atarmin fiyat ve sonucu zahmet verecem ama :)
Tabi ki hocam haberdar ederim :)
-
XmV bunu yazdı
ben ahmetin arkadaşıyım de yeter
Tamamdır hocam arayıp soralım bakalım teşekkür ederim :)
-
Çin sitelerinde ekran 200 dolar civarı. Türk lirası ile 580 lira civarı. Takacak adam 100 lirada işçilik alsa oldu mu sana 680 TL. 120 lira daha ver bari orjinal ekran taktır hocam en mantıklısı.
-
BaD_BoYs bunu yazdıXmV bunu yazdı
ben ahmetin arkadaşıyım de yeter
Tamamdır hocam arayıp soralım bakalım teşekkür ederim :)
550TL ye ekranın değişmesi gerekiyor dedi :)
-
DH' de bir arkadaş buldum. İstanbul' da eleman. 400TL' ye cam değişimi yaparım abi orjinal dedi. Eğer cam kırılırsa bana geliş fiyatına Samsung Orjinal ön paneli komple değiştiririm dedi. Cam değişimi sırasında cam kırılmış. 500TL' ye orjinal ön panel taktı. İşçilik mükemmel. Orjinalinden daha güzel olmuş :) Sorun çözülmüştür. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
-
Geçmiş olsun hocam, ek olarak hayırlı da olsun :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı
DH' de bir arkadaş buldum. İstanbul' da eleman. 400TL' ye cam değişimi yaparım abi orjinal dedi. Eğer cam kırılırsa bana geliş fiyatına Samsung Orjinal ön paneli komple değiştiririm dedi. Cam değişimi sırasında cam kırılmış. 500TL' ye orjinal ön panel taktı. İşçilik mükemmel. Orjinalinden daha güzel olmuş :) Sorun çözülmüştür. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Normali o zaten. 700 liraya ekran mı değişir amk ? Asgari ücretin yarısı.