folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi

Aramızda Teknik Servis İşi Yapan Mürid Var Mı? | Samsung Galaxy S6 Edge Ekran Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

asagi  yukari ayni sorun bendede var :) daha az ama rahatsiz edici degisim yapatirirsan banada bi pm atarmin fiyat ve sonucu zahmet verecem ama :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    elmor bunu yazdı

asagi  yukari ayni sorun bendede var :) daha az ama rahatsiz edici degisim yapatirirsan banada bi pm atarmin fiyat ve sonucu zahmet verecem ama :)

Tabi ki hocam haberdar ederim :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    XmV bunu yazdı

ben ahmetin arkadaşıyım de yeter

Tamamdır hocam arayıp soralım bakalım teşekkür ederim :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çin sitelerinde ekran 200 dolar civarı. Türk lirası ile 580 lira civarı. Takacak adam 100 lirada işçilik alsa oldu mu sana 680 TL. 120 lira daha ver bari orjinal ekran taktır hocam en mantıklısı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    XmV bunu yazdı

ben ahmetin arkadaşıyım de yeter

Tamamdır hocam arayıp soralım bakalım teşekkür ederim :)

550TL ye ekranın değişmesi gerekiyor dedi :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

DH' de bir arkadaş buldum. İstanbul' da eleman. 400TL' ye cam değişimi yaparım abi orjinal dedi. Eğer cam kırılırsa bana geliş fiyatına Samsung Orjinal ön paneli komple değiştiririm dedi. Cam değişimi sırasında cam kırılmış. 500TL' ye orjinal ön panel taktı. İşçilik mükemmel. Orjinalinden daha güzel olmuş :) Sorun çözülmüştür. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam, ek olarak hayırlı da olsun :)

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

DH' de bir arkadaş buldum. İstanbul' da eleman. 400TL' ye cam değişimi yaparım abi orjinal dedi. Eğer cam kırılırsa bana geliş fiyatına Samsung Orjinal ön paneli komple değiştiririm dedi. Cam değişimi sırasında cam kırılmış. 500TL' ye orjinal ön panel taktı. İşçilik mükemmel. Orjinalinden daha güzel olmuş :) Sorun çözülmüştür. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Normali o zaten. 700 liraya ekran mı değişir amk ? Asgari ücretin yarısı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3224 Toplam Mesaj: 29
samsung galaxy s6 edge