folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Başlıkta söylediğim gibi bu tarz şirketlerde çalışan arkadaşlara bi soru sormak istiyorum..

Yakında farklı sektörler için programlar satmayı düşünüyorum... Programlarımı fikir ve sanat eserleri kanunuyla korumak istiyorum ayrıca sattığım şirket bu programı lisanslı olarak kullanmalı.. Yani maliyeden yada bsa gibi kuruluşlardan geldiğinde başına bir dert gelmemesi gerekir..

yazılım şirketlerinde çalışan arkadaşların yazdığı programlar için lisans  nasıl yapılıyor, ücret veriliyor mu nerelere başvuruluyor? şirket olmak şart mı? sattığım programın gelirinden herhangi bi vergi vermek zorunda mıyım?

Cevaplarınızı bekliyorum:)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    vay yer altından yer üstüne çıkıyorsun ha :) Umarım işini gücünü yoluna koyarsın ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

sağol hoca.. şuan plan aşamasındayım.. en iyi şekilde birşeyleri yapmam gerekir! Ahmaklığımdan 4-5 yıl boş durmuşum.. Bu sene fırtına gibi eseceğim..

bu arada tahribat.com için bi makele yaptım.. visual basicte bir trojan.. reverse connection yöntemini kullanarak bağlanıyor... bunu da paylaşacağım :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

sağol hoca.. şuan plan aşamasındayım.. en iyi şekilde birşeyleri yapmam gerekir! Ahmaklığımdan 4-5 yıl boş durmuşum.. Bu sene fırtına gibi eseceğim..

bu arada tahribat.com için bi makele yaptım.. visual basicte bir trojan.. reverse connection yöntemini kullanarak bağlanıyor... bunu da paylaşacağım :)

eline koluna sağlık ertan dört gözle bekliyorum dökümanı.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

evet döküman gerçekten iyi olur.zaten ben de buaralar tatili fırsat bilip vb ye dönüş yapmayı düşünüyorum...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

dökümanın yanında kodlarını da verebilirm belki.. dökümanı pdf olarak hazırlayabilirim (dökümanı .doc olarak bitirdim)

bi tek log tutma özelliği yok.. onu da koysam artık millet kendi komplike trojanını hazırlar :) ama onu da kendisi yapsın. amacım sadece mantığını kavratmak... göreceksiniz ki mantık çok basit

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Kodlarını vermezsen daha iyi olur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Antikky microsoftta çalışıyor bildiğim kadarıyla (:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    Kodlarını vermezsen daha iyi olur.

kodlarını vermezsem adam nasıl yapacak ve mantığını anlayacak.. proje halini verme desen anlarım :)

cold-m4, biliyom antikky microsoftta çalışıyor.. ama ben microsoft gibi değilim..o kadar param yok.. bana küçük bi yazılım şirketinde çalışan biri lazım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ya bu lisanslama olayında işte programın içinden belirli başlı yerlerin kodlarını fln doc olarak isiyorlardı bir kaç bişiler daha vardı sanrmda  unuttumçok oldu... bakıyım bulabilirsem paylaşırım.

" ' "
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    bekliyorum hoca.. bulursan iyi olur

Toplam Hit: 3463 Toplam Mesaj: 23