folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/125376311/tescil.rar.html

hocam buyur bak işine yarar içindekiler:)

" ' "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

teşekkürler hoca.. indiriyorum..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Antikky microsoftta çalışıyor bildiğim kadarıyla (:

antikky microsoftu birakti oracle a gecti :)  

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bunlar iyice enayi sandı milleti.. kaçak satarım bende..

A) Ticari sırrı olmayan bilgisayar programları söz konusu olduğunda alenileşmiş olsun ya da olmasın bilgisayar programının belirleyici özelliklerini taşıyan (kaynak kodunun ilk yirmi beş ve son yirmi beş sayfası; eğer elli sayfadan az ise tümü), herhangi bir araca gerek olmaksızın görülebilecek şekilde, varsa özel işareti ile birlikte çoğaltılmış bir kopya,         

İMZA

B) Ticari sır içeren bilgisayar programları söz konusu olduğunda ilk ve son yirmi beş sayfalık ticari sırlar bloke edilmiş şekilde kaynak kodu veya bloke edilmeksizin ilk ve son on sayfası veya amaç kodunun ilk ve son yirmi beş sayfası ile kaynak kodunun herhangi bir on veya daha fazla ardışık sayfası veya elli sayfadan kısa uzunluktaki programlar için ticari sırlar bloke edilerek  tüm kaynak kodu,

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Valira bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:
    Antikky microsoftta çalışıyor bildiğim kadarıyla (:

antikky microsoftu birakti oracle a gecti :)  

oha :|

oracle dan sorada google, yahoo, vs.vs diye gider heralde :D

Antikky hocaya başarılar harbiden her yiğidin harcı değil :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

bunlar iyice enayi sandı milleti.. kaçak satarım bende..

A) Ticari sırrı olmayan bilgisayar programları söz konusu olduğunda alenileşmiş olsun ya da olmasın bilgisayar programının belirleyici özelliklerini taşıyan (kaynak kodunun ilk yirmi beş ve son yirmi beş sayfası; eğer elli sayfadan az ise tümü), herhangi bir araca gerek olmaksızın görülebilecek şekilde, varsa özel işareti ile birlikte çoğaltılmış bir kopya,

İMZA

B) Ticari sır içeren bilgisayar programları söz konusu olduğunda ilk ve son yirmi beş sayfalık ticari sırlar bloke edilmiş şekilde kaynak kodu veya bloke edilmeksizin ilk ve son on sayfası veya amaç kodunun ilk ve son yirmi beş sayfası ile kaynak kodunun herhangi bir on veya daha fazla ardışık sayfası veya elli sayfadan kısa uzunluktaki programlar için ticari sırlar bloke edilerek tüm kaynak kodu,

=)) öyle valla hoca.. ben hazırlamıştım böylede yollamadım...

" ' "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ertan haci sirketlesmeden lisans isine girismeyeceksin.Bende adanada basta veterinerlik-petshop-fabrika depolari-fabrikalarda uretilen ilac kayitlari vb yerlerde kullanilan bircok program satiyorum.Lisans falan isine girmeyeceksin,once piyasa yoklamasi yapacaksin,insanlarin ihtiyaclarina bakacaksin ki bakmissin programlar hazir galiba.Sonra diyelim veterinerlik ile ilgili yaptigin yazilimi bulundugun sehirdeki populer veterinere ucretsiz veya cuzi miktarda bir paraya vereceksin,reklamin olacak.Sonra oradan haber alan diger veterinerler seni bulacak veya sen gezip,referans olarak ilk kurdugun veterineri gostereceksin...1000-1500 arasi fiyata satacaksin.15-20 veterinere sattim , diger yazilimlarinfalan cidden insanlarin islerini kolaylastiracaksa,kisa surede kazandigin paraya sende sasiracaksin...Mesela simdi 3 tane veteriner kedi modulude istediler onunla ugrasip bitirecegim bugun +300ytl :)

buda calismadan bi screen , isler hale gelsin ,form tasarimini yapacagim :D

http://img113.imageshack.us/img113/82/adszqs9.jpg

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    valla yapabiliosan muhasebe paket program yap deli para basıo adamlar :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ertan programların istanbul pazarlama - satış ayağı benim unutma wururum :P

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi bende güzellik merkezi mü$teri otomasyonu kodlamı$tım. duruo kenarda. satsam flan alan cıkar mı acaba :D onların yazılımları zaten vardır diye hic cıkıp dola$madım aslında ama, burdaki bi kırtasiyeye stok programı yapıcam belki o sayede kırtasiyelere reklamım olur :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3462 Toplam Mesaj: 23