Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?
-
http://rapidshare.com/files/125376311/tescil.rar.html
hocam buyur bak işine yarar içindekiler:) -
teşekkürler hoca.. indiriyorum..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
Antikky microsoftta çalışıyor bildiğim kadarıyla (:
-----------------------------antikky microsoftu birakti oracle a gecti :)
-
bunlar iyice enayi sandı milleti.. kaçak satarım bende..
A) Ticari sırrı olmayan bilgisayar programları söz konusu olduğunda alenileşmiş olsun ya da olmasın bilgisayar programının belirleyici özelliklerini taşıyan (kaynak kodunun ilk yirmi beş ve son yirmi beş sayfası; eğer elli sayfadan az ise tümü), herhangi bir araca gerek olmaksızın görülebilecek şekilde, varsa özel işareti ile birlikte çoğaltılmış bir kopya,İMZA
B) Ticari sır içeren bilgisayar programları söz konusu olduğunda ilk ve son yirmi beş sayfalık ticari sırlar bloke edilmiş şekilde kaynak kodu veya bloke edilmeksizin ilk ve son on sayfası veya amaç kodunun ilk ve son yirmi beş sayfası ile kaynak kodunun herhangi bir on veya daha fazla ardışık sayfası veya elli sayfadan kısa uzunluktaki programlar için ticari sırlar bloke edilerek tüm kaynak kodu, -
Valira bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
Antikky microsoftta çalışıyor bildiğim kadarıyla (:
-----------------------------antikky microsoftu birakti oracle a gecti :)
oha :|oracle dan sorada google, yahoo, vs.vs diye gider heralde :D
Antikky hocaya başarılar harbiden her yiğidin harcı değil :D
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------bunlar iyice enayi sandı milleti.. kaçak satarım bende..
A) Ticari sırrı olmayan bilgisayar programları söz konusu olduğunda alenileşmiş olsun ya da olmasın bilgisayar programının belirleyici özelliklerini taşıyan (kaynak kodunun ilk yirmi beş ve son yirmi beş sayfası; eğer elli sayfadan az ise tümü), herhangi bir araca gerek olmaksızın görülebilecek şekilde, varsa özel işareti ile birlikte çoğaltılmış bir kopya,İMZA
B) Ticari sır içeren bilgisayar programları söz konusu olduğunda ilk ve son yirmi beş sayfalık ticari sırlar bloke edilmiş şekilde kaynak kodu veya bloke edilmeksizin ilk ve son on sayfası veya amaç kodunun ilk ve son yirmi beş sayfası ile kaynak kodunun herhangi bir on veya daha fazla ardışık sayfası veya elli sayfadan kısa uzunluktaki programlar için ticari sırlar bloke edilerek tüm kaynak kodu,
=)) öyle valla hoca.. ben hazırlamıştım böylede yollamadım... -
Ertan haci sirketlesmeden lisans isine girismeyeceksin.Bende adanada basta veterinerlik-petshop-fabrika depolari-fabrikalarda uretilen ilac kayitlari vb yerlerde kullanilan bircok program satiyorum.Lisans falan isine girmeyeceksin,once piyasa yoklamasi yapacaksin,insanlarin ihtiyaclarina bakacaksin ki bakmissin programlar hazir galiba.Sonra diyelim veterinerlik ile ilgili yaptigin yazilimi bulundugun sehirdeki populer veterinere ucretsiz veya cuzi miktarda bir paraya vereceksin,reklamin olacak.Sonra oradan haber alan diger veterinerler seni bulacak veya sen gezip,referans olarak ilk kurdugun veterineri gostereceksin...1000-1500 arasi fiyata satacaksin.15-20 veterinere sattim , diger yazilimlarinfalan cidden insanlarin islerini kolaylastiracaksa,kisa surede kazandigin paraya sende sasiracaksin...Mesela simdi 3 tane veteriner kedi modulude istediler onunla ugrasip bitirecegim bugun +300ytl :)
buda calismadan bi screen , isler hale gelsin ,form tasarimini yapacagim :D
-
valla yapabiliosan muhasebe paket program yap deli para basıo adamlar :)
-
ertan programların istanbul pazarlama - satış ayağı benim unutma wururum :P
-
abi bende güzellik merkezi mü$teri otomasyonu kodlamı$tım. duruo kenarda. satsam flan alan cıkar mı acaba :D onların yazılımları zaten vardır diye hic cıkıp dola$madım aslında ama, burdaki bi kırtasiyeye stok programı yapıcam belki o sayede kırtasiyelere reklamım olur :D