folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

Aranızda Yazılım Şirketinde Çalışan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocalar ben veterinerlik programini yapmadna once 3-4 gun gidip o veteriner klinignde calisiyorum,izliyorum gercekten ihtiyaclarini cikartiyorum adamlarin(analiz asamasi yani) analizi iyi yaparsaniz gereksiz modullerle kullaniciyi bogmuyorsunuz sadece istedigini veriyorsunuz.LKS falan bir ton angaryasi var hic kullanilmayan...yani sen yazilima musteriyi uydurmuyorsun,musteriye gore yazilimi sekillendiriyorsun...Piyasaya cikip bakacaksin,adamlarin kullanmis oldugu yazilim olabilir ama belki memnun degiller...yani piyasa yoklamasi yapmaniz sart.Ozguvenininz olsun biraz ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocalar ben veterinerlik programini yapmadna once 3-4 gun gidip o veteriner klinignde calisiyorum,izliyorum gercekten ihtiyaclarini cikartiyorum adamlarin(analiz asamasi yani) analizi iyi yaparsaniz gereksiz modullerle kullaniciyi bogmuyorsunuz sadece istedigini veriyorsunuz.LKS falan bir ton angaryasi var hic kullanilmayan...yani sen yazilima musteriyi uydurmuyorsun,musteriye gore yazilimi sekillendiriyorsun...Piyasaya cikip bakacaksin,adamlarin kullanmis oldugu yazilim olabilir ama belki memnun degiller...yani piyasa yoklamasi yapmaniz sart.Ozguvenininz olsun biraz ;)
    -----------------------------

tecrübe ile sabit diosn :) bilgi icin te$ekkurler. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3466 Toplam Mesaj: 23