Arap Ülkelerinde Mühendislik Alanında Staj
-
arcsinx bunu yazdı
haklısın ama hocam öyle sölüyorsun ki sanki çok kötü birşey yapıyorum.bu dilde biraz ilerledim sadece 3 ay pratik yapıp gelcem gidip orada militan olmıcam
Valla ne olacagini bilemem ama benim pis araplar hakkindaki gorusumu yazdim yukarida.
Gidip gitmemek sana kalmis.
-
Arapça kadar ne konuşması ne dinlemesi haz vermeyen bir dil yoktur heralde.Kaldı ki Arapca bilimde teknikde Lehceden bile daha önemsiz bir dildir heralde.
-
u235 bunu yazdı
Arapça kadar ne konuşması ne dinlemesi haz vermeyen bir dil yoktur heralde.Kaldı ki Arapca bilimde teknikde Lehceden bile daha önemsiz bir dildir heralde.
Hocam galiba sen hic fransizca dinlememissin.
Valla ben araplar tiksindigim icin dilleride, bana kopek kusmugu gibi geliyor.
-
sniperscope bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hocam galiba sen hic fransizca dinlememissin.
Valla ben araplar tiksindigim icin dilleride, bana kopek kusmugu gibi geliyor.
aynen aynen bide Fransızca var onuda hiç sevmiyorum.Bizim sınıfda bir Kongolu var Fransızca konuşuyor o konuşmaya başlayınca beni rahatsız ediyor.
Bide Araplar hep bağırarak konuşurlar.
u235 tarafından 25/Oca/13 10:33 tarihinde düzenlenmiştir -
arcsinx haci, gel yol yakinken bu sevdadan vazgec.
-
japoncaya mı yüklensem diyorum ama başlasam en az 4 yıl .onuda iyi seviyede öğrenemem heralde
-
arcsinx bunu yazdı
japoncaya mı yüklensem diyorum ama başlasam en az 4 yıl .onuda iyi seviyede öğrenemem heralde
hacı nie japoncaya başlıyorsun ki.
Senin yerinde olsam İngilizceye yüklenir İngilterede yada İsveçde okurum.İlla sıradışı olsun diye İngilizce olmasında ne olursa olsun diye mi düşünüyorsun napıyorsun :)
İngilterede okumak çok pahalı diyeceksin ama hem okur hem çalışır kendi kendine bakarsın o zaman ailen sana sadece okul paranı yollar her sene.
-
arcsinx bunu yazdı
Japonca kolay dil ama yazi sorunu var. Tek basina kesinlikle ogrenebilecegin bir dil degil.
Ne kadar super yazarsan yaz; cok degil sadec 1 yil hic japonca yazma %50 unutursun.
Yurtdisinda uzun sure yasayan japonlar, geri geldiklerinde afallayip kaliyorlar cunku yazmayi unutuyorlar.
-
Adamlar medal of honor warfighter a bile konu olmş : Terörist üniversitesi-Yemen kampüsü :D
-
Mühendislik okuyorsun, güzel de bir bölüm.
Düşünüyorum %100 arapça biliyor olsan, mühendisliğine ne katkı sağlayacak?