Ararsa Açın Ama Tekrar Aramayın.
-
Neyseki telefonlarda numaraları kara listeye ekleme durumu var,
-
cinsel fantazilerimi anlatıyorum kapatıyorlar
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Alerji taktiği de iyiymis ama garanti bankasinin hayat sigortasi icin aramalarına fln pek bir cozum olmuyor.
Sevdiklerinizin colugunuzun cocuunuzun hayatını sigortalamak istemezmisiniz fln diyorlar bende diomki yok coluum cocuum. Kari da felaket senaryolarını bir bir sıralamaya başlıyor.
Merak ediyorum gerçekten ısrar ede ede alan insanlar varmı? hangimiz küfür edip kapatmıyoruz ki?
-----------------------------alan insanlar oldukça fazla bizzat kendim satıyordum telefon başında :)
-
gene seni arayan Türk benimkiler ya bulgar yada rus anlamadım :)
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------cinsel fantazilerimi anlatıyorum kapatıyorlar
-----------------------------iyiymiş :D
-
Beni de bolu ve karşıdan arıyorlar gibi oldu. Açmadım tabii ki. +0216 :D Dikkat edilmesi gereken yer '+'
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Ararsa Açın Ama Tekrar Aramayın.
:D hacı başlığı görünce "dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" geldi aklıma :D salak salak gülüyorum haala :D reklam için arayan oldumu bascan küfrü kapatcan ne diye kasıyonki =)
-----------------------------çağrı atıyor müdür durmadan sinirlerim bozuldu , uyku sersemliğiyle sinirlenip aradım reklam yapıyorlarmış .
-
0216 ile baslayan numaralar bu aralar sabit hatlarada musallat oldu sakın geri dönüş yapmayın yoksa haşırt dı black board nacizane tavsiyem
-
benide turkcell den arıyorlar. avea yım ben arkadaş, geçen kızın biri aradı sorular soruyor diyor aylık ne kadar yükleme yapıyorsunuz, öğrenciyim ben pek yükleyemiyorum 90 100 arası dedim :D :D
kaç dakka konusuyosunuz diyo telefon hiç kapanmıyor diyorum, aylık 11 000 sms yetmiyor fazlası varmı sizde dedim göt oldu kapattı.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------cinsel fantazilerimi anlatıyorum kapatıyorlar
-----------------------------süper çözüm hocam herkes aynısını yapsın bu sistemi bi daha uygulamazlar :D onlara otobüs fantazilerimi anlatacam ben :D