Arasyalinkilic.Com
-
Arkadaşlar Şahsi olarak bi site tasarladık EntelKoylu ile...Tasarım Entel'e Ait...İçeriği Gün Geçtikçe Çoğaltıyorum...Yeni Setleri Artık burada Paylaşacağım...Eğitim Seti Sitesi olacak...Uğraşması zor biraz ama zevkli oluyo..Öneri,Yorum ve Diğer Fikirlerinizi Bekliyorum :)
Ayrıca Hem Bana Kefil Olup Beni TBT ile Tanıştıran Hem de Hiç Bıkmadan,Usanmadan Bana Yardım Eden Kardeşim EntelKoylu'ye de Teşekkürler...Tanıdığım En Sağlam Adamsın Andy...
Yapacağım İngilizce Eğitim Setini de Sitemde Paylaşacağım...Bayrama Kadar Çekimi Bitirmeyi Planlıyorum....Bakalım...
www.arasyalinkilic.com
-
İlk yorum benden gelsin hocam.Site güzel hoş tasarım ama bence amaca yönelik biraz farklı tasarım olabilir misal tıkladığın başlık üzerine bi fragman olabilr bide site domaini kişisel blog gibi belki blog sitende yayınlamak istedin ama eğtim seti üzerine bi domain olsa daha hoş olurdu gibi geldi + + konuyla ilgili başlık resmi olursa hoş durur (varsada göremedim ) şimdilik bu kadr hocam ;)
-
mayonez.net'le bi alakan varmı hocam ? site tasarımı hoş fakat biraz daha geliştirilebilir iconlar vs .
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
mayonez.net'le bi alakan varmı hocam ? site tasarımı hoş fakat biraz daha geliştirilebilir iconlar vs .
-----------------------------Sahibi kadar yakın die biliyorum :D
-
Site açılmıyor.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Sahibi kadar yakın die biliyorum :D
-----------------------------:| tesadüfe bak geçenlerde program arıyordum kılıch fln yazıyordu .. anımsadım dedim tbt'den bu eleman diye :D demekki doğru adam :D
-
Hacılar Site şimdilik Eğitim Seti Paylaşıcam biraz...Amaç Tanıtım Yapmak..Asıl Site kilich.com olacak...Tamamen Şahsi siteye dönüşecek bikaç haftaya kadar kilich.com olacak asıl site...Forum ya da vbulletin kurabilirim...bilmiyorum...
-
mayonezle alakan nedir hocam
-
kılıch hocam
türkçe karakterlerde problem var
-
türkçe karakter sorunu var sitede
-
Evet Onu Hallediyolar Hocam...Aklımda Bi Fikir Var...Yabancı Setlere Dublaj yapıp Türkçe Olarak Paylaşabilirim..O zaman Sıkıntı Olmaz Sanırım Kimseyle :)