Arasyalinkilic.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Tek amacın videoların yaynlanıp yorum vb konularda bence foruma gerek yok forum olrusa amacından çıkmış gibi olabilir yani normal formlardan farkın kalmz gibi gbi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ilk girişte çalan sesi ve navigasyondaki sesleri kaldırırsan iyi olur bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk girişte çalan sesi ve navigasyondaki sesleri kaldırırsan iyi olur bence.

artı olarak linkleri yeni pencerede açtırırsan daha iyi olur. benim farenin tekeri bozuldu da :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    İskorpitx Hack Eğitim Seti Dünya'nın En Ünlü Türk Hacker'inin Bu Unutulmaz CD sine Sahip Olmak İstemez misiniz? İçerisinde Örnek ve Belirli Program Ve Araçlarında Bulunduğu Harika İçerikli Bir Eğitim Seti...Herkese Tavsiyedir.. hocam komik adamlarsınız :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tasarım çok vasat ama eğitim setleri göz dolduruyor tabi sürekli güncellik te önemli,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

site gercekten gusel emegi gecen butun arkadaslarıma basarılar dilerim, bir de kucuk bir ayrıntı yapayım umarım kızmazsın bence sayfada ki intro yu hızlı acmanın yolunu bul daha cok ilgi ceker o zaman sanki, bana biraz zaman alıyor gibi geldi .....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

banner aşırı büyük..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Tasarım çok vasat ama eğitim setleri göz dolduruyor tabi sürekli güncellik te önemli,

çok sivrisin sen zengin :)

tasarım harika. daha iyisini yapsana?

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

çok sivrisin sen zengin :)

tasarım harika. daha iyisini yapsana?

Her eleştiriyi kabul ederim ama tasarım vasatı kabul etmem hocam :D Tasarım harika...Banner Özellikle Müthiş..Alt İçerikte Harika Duruyo bence...Ki Ben Beğenisi zor biriyim...Ayrıca Site tamamıyla Güncellenecektir...Daha yeni bi site...Sizden İsteğim Destek olmanız...elimde visual studio 2010 var keyli...İsteyen p.m atsın ayrıca arkadaşlar :D:D malum sitede paylaşamıyoruz :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

hayırlı olsun dostum sonunda yaptın bende çıkarabilsem bir ortaya..İçerik  fazla radikal olacak ama bence daha zenginleşmeli.Yav dostlar eleştiriye tabii tutmadan önce sitenin hangi amaç doğrultusunda yapıldığına bir bakın yav hit lazım tabii kide iskorpitx ten tutunda ilgi çekecek ne varsa o olacak.Yelpazenin geniş olması lazım sonuçta.Dostum daha yeni site yavaş yavaş içerikte sitede tam olarak oturacaktır daha öncede söylemiştim herhangi bir yardım gerekiyorsa sen nasıl olsa ulaşırsın bana. Kolay gelsin..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 6057 Toplam Mesaj: 42