folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

astral seyahatte fiziksel temas yoktur. Gerçekçi bakmak lazım biraz daha basit düşünülmeli

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bence kolaydı çözdüm ....

öncelikle topla şeçim adil görünebilir ama değildi. şöyle ki 40 tane top attı yani 40 kişi şeçti bunalrdan 3 tanesinde mavi kart var dedi ama yoktu önceden kendi arkadaşlarında aynı topların mavi kartlı halleri vardı. ve onlar (arefin şeçtiği kişiler) seçildiler böylelikle sonraki basitti masaların içlerinde bence sağlam bas sistem vardı yeterli seste arabayı parçalayan ses masayı da sallayabilir tabiki . sandalye düşmesi olayında o üç kişide tahminimce olan ipler olaiblir ve bunalrla düşürülebilir sandalyeler. kadeh nasıl kırıldı bilmiyorum ? ama o 3 kişinin yewrini belirleme yada nazı durdurma hayaldi peki ya kahvede yüzüğün kaybolması 90-100 derece arasında eriyebilen bir metal yapılırsa zincir ile yüzük arası erir ve yüzük kahvede kalır böylece kaybolmuş olur başka bir yüzük arefin bozğazına bence taa yarışmaya çıkmadan önce vardı veya uyumadan hemen önce (konuşmasını bittiği yerde) atmıştı ağızına ve saklamıştı böylelikle büyük oranda çözdüğüme inanıryor ama benim de favorim tabiki aref

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arefin ta...

Maksat konu hitlensin

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

bence kolaydı çözdüm ....

öncelikle topla şeçim adil görünebilir ama değildi. şöyle ki 40 tane top attı yani 40 kişi şeçti bunalrdan 3 tanesinde mavi kart var dedi ama yoktu önceden kendi arkadaşlarında aynı topların mavi kartlı halleri vardı. ve onlar (arefin şeçtiği kişiler) seçildiler böylelikle sonraki basitti masaların içlerinde bence sağlam bas sistem vardı yeterli seste arabayı parçalayan ses masayı da sallayabilir tabiki . sandalye düşmesi olayında o üç kişide tahminimce olan ipler olaiblir ve bunalrla düşürülebilir sandalyeler. kadeh nasıl kırıldı bilmiyorum ? ama o 3 kişinin yewrini belirleme yada nazı durdurma hayaldi peki ya kahvede yüzüğün kaybolması 90-100 derece arasında eriyebilen bir metal yapılırsa zincir ile yüzük arası erir ve yüzük kahvede kalır böylece kaybolmuş olur başka bir yüzük arefin bozğazına bence taa yarışmaya çıkmadan önce vardı veya uyumadan hemen önce (konuşmasını bittiği yerde) atmıştı ağızına ve saklamıştı böylelikle büyük oranda çözdüğüme inanıryor ama benim de favorim tabiki aref

bas sistemi gayet mantıklı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

sıctık. simdi anasayfa 2-3 gun arefin konularından gecilmez.

hadi hayırlı traslar.

hahah :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Online-Tv-Izlemek-Isteyenler-Ustelik-Son-1-Haftalik-Yayinlari-Istedigiz-Zaman-Izliyebiliyorsunuz-133511/

burdan izliyebilirsiniz o anki yayını.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu persli dangalağa koyuyim size bişi olmasın muridlerim :D

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

o adamlar anlaşmalıydı 3 mavi top zaten ceplerindeydi. atığı toplardan hiçbirinde mavi kart yoktu... tüm sorulara cevap.

edit. ah benden önce yazan olmuş neyse. ikinci numarasıdaha güzeldi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

o adamlar anlaşmalıydı 3 mavi top zaten ceplerindeydi. atığı toplardan hiçbirinde mavi kart yoktu... tüm sorulara cevap.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

İlizyon numarası demeye geldim bunu anlayamayan beyinlerle aynı forumda olmak cidden üzücü :( Adam allah mı arkadaşlar ? allahsa ona dua edeyim ben yanlış etmişiz yıllarca

"
Toplam Hit: 21562 Toplam Mesaj: 90