Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi
-
Anasnı satim aref'in yaptıgı daha karizmatikti sırf kıskançlıktan sefa kazandı die seviniyoz işe bak :D
-
astral seyahat ney ¿
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------La bırakın onu alın size gercek yetenek http://www.facebook.com/video/video.php?v=180388058674639&oid=105625889495445&comments
Varsa bunlar kadar iddalı yetenek buyursun :))))
-----------------------------vay aq bu ne la
-
la bi siktirin gidin okumadan ögrenmeden bilmeden konusuyorsunuz yav astral seyahatte maddelere dokunamaz onların yerlerini degiştirimez yada oynatamazsınız herşeyi geçtim öyle bir ortamda zaten astral seyahat e geçemezsiniz iran lı adamın ne işi var yetenek sizsiniz türkiyede
-
ag basit la bu :D
kendi teorimi söyliyorum
3 tane kağıt koydum diyor eyw 3 top alıyor eline ama 3. süne kağıt koyarken kameradan saklıyor
yani bana göre aslında 2 kağıt koydu
buda 2. ve 3. elemanın kağıtları
1. kadın arefin adamı zaten elinde top vardı bunda zaten dikkat ettiyseniz tüm işi aynı kadın yapıyor
nabızı aynı kadın tutuyor kolyeyeyi aynı kadın veriyor diğerlerinin özel eşyaları ile hiçbir gösteri olmuyor birde dikkat ederseniz kadının hareketleri hep provalı gibi herşeyi şak diye anlayıp yapıyor
yüzük mevzusuna gelince oda sıcağa karşı etkili birşey sıcağı görünce genişleyip kolyeden düşüyor 1.kadın zaten arefin kadını olduğundan yüzükten 1 tane daha var :)
düzenek zaten önceden kurulu bir düzenek
ve en önemlisi ilk kadın oturuyor videoda aref masanın başında istediğiniz yere oturun diyor normalde bize masa başı dense bize yakın olan köşe seçilir kadın diğer köşeyi seçiyor :)
edit: kartı seçende kadın zaten ag:D
-
yildo bunu yazdı:
-----------------------------
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------La bırakın onu alın size gercek yetenek http://www.facebook.com/video/video.php?v=180388058674639&oid=105625889495445&comments
Varsa bunlar kadar iddalı yetenek buyursun :))))
-----------------------------vay aq bu ne la
-----------------------------:))) bende izleyince ne yapıcak bunlar diyordum. Asıl yetenek evet bunlar. Allah belalarını vermesin zibidilerin. Gülmekten öldüm :)
-
vay ag aref kadar olamadık kızlar arefe hasta :( bizim neyimiz eskik:)
-
Ya beyler herif tabii ki ilizyon yapıcak gerçekten onları yapıcak mıydı :D Cem Yılmaz'ın dediği gibi gerçekten yapıyor olsa peygamberliğini ilan eder zaten :D
-
ilizyon yetenek degildir. el cabuklugu. ve merak salan calisan herkes arefin yaptiklarini yapabilir.
ama sefa yetenekli. istediginiz kadar calisin sefanin yaptigini yapamazsiniz.
hak eden kazandi
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
ilizyon yetenek degildir. el cabuklugu. ve merak salan calisan herkes arefin yaptiklarini yapabilir.
ama sefa yetenekli. istediginiz kadar calisin sefanin yaptigini yapamazsiniz.
hak eden kazandi
-----------------------------aref kazanmalıydı. sefanın yaptığını coğu insan yapıyor.