folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Anasnı satim aref'in yaptıgı daha karizmatikti sırf kıskançlıktan sefa kazandı die seviniyoz işe bak :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

astral seyahat ney ¿

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------

La bırakın onu alın size gercek yetenek http://www.facebook.com/video/video.php?v=180388058674639&oid=105625889495445&comments 

Varsa bunlar kadar iddalı yetenek buyursun :))))

vay aq bu ne la

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

la bi siktirin gidin okumadan ögrenmeden bilmeden konusuyorsunuz yav astral seyahatte maddelere dokunamaz onların yerlerini degiştirimez yada oynatamazsınız herşeyi geçtim öyle bir ortamda zaten astral seyahat e geçemezsiniz iran lı adamın ne işi var yetenek sizsiniz türkiyede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ag basit la bu :D

kendi teorimi söyliyorum

3 tane kağıt koydum diyor eyw 3 top alıyor eline ama 3. süne kağıt koyarken kameradan saklıyor

yani bana göre aslında 2 kağıt koydu

buda 2. ve 3. elemanın kağıtları

1. kadın arefin adamı zaten elinde top vardı bunda zaten dikkat ettiyseniz tüm işi aynı kadın yapıyor

nabızı aynı kadın tutuyor kolyeyeyi aynı kadın veriyor diğerlerinin özel eşyaları ile hiçbir gösteri olmuyor birde dikkat ederseniz kadının hareketleri hep provalı gibi herşeyi şak diye anlayıp yapıyor

yüzük mevzusuna gelince oda sıcağa karşı etkili birşey sıcağı görünce genişleyip kolyeden düşüyor 1.kadın zaten arefin kadını olduğundan yüzükten 1 tane daha var :)

düzenek zaten önceden kurulu bir düzenek

ve en önemlisi ilk kadın oturuyor videoda aref masanın başında istediğiniz yere oturun diyor normalde bize masa başı dense bize yakın olan köşe seçilir kadın diğer köşeyi seçiyor :)

edit: kartı seçende kadın zaten ag:D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

yildo bunu yazdı:

HoRbY bunu yazdı:

La bırakın onu alın size gercek yetenek http://www.facebook.com/video/video.php?v=180388058674639&oid=105625889495445&comments 

Varsa bunlar kadar iddalı yetenek buyursun :))))

vay aq bu ne la

:))) bende izleyince ne yapıcak bunlar diyordum. Asıl yetenek evet bunlar. Allah belalarını vermesin zibidilerin. Gülmekten öldüm :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

vay ag aref kadar olamadık kızlar arefe hasta :( bizim neyimiz eskik:)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Ya beyler herif tabii ki ilizyon yapıcak gerçekten onları yapıcak mıydı :D Cem Yılmaz'ın dediği gibi gerçekten yapıyor olsa peygamberliğini ilan eder zaten :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ilizyon yetenek degildir. el cabuklugu. ve merak salan calisan herkes arefin yaptiklarini yapabilir.

ama sefa yetenekli. istediginiz kadar calisin sefanin yaptigini yapamazsiniz.

hak eden kazandi

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

demirci bunu yazdı:

ilizyon yetenek degildir. el cabuklugu. ve merak salan calisan herkes arefin yaptiklarini yapabilir.

ama sefa yetenekli. istediginiz kadar calisin sefanin yaptigini yapamazsiniz.

hak eden kazandi

aref kazanmalıydı. sefanın yaptığını coğu insan yapıyor.

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 20353 Toplam Mesaj: 90