folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

Aref'in Finalde Yaptığı Astral Seyahat Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=7Ne4g3t_fX8

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Bence olay yine baştan sona düzmece ve herşey fizik kurallarına uygun şekilde yapılabilir. Aref'in yada bi arkadaşının yada arkadaki kişilerden birinin ciddi manada Elektronik dehası olduğunu düşünüyorum.

Nabız durdurma olayını ben bile yapıyorum koltugunun altına tenis topu koyuyosun sıkıyosun kolunu nabız hissedilmez oluyo öyle bayılma flnda olmuyo zaten dikkat ettiyseniz gözler limbir limbir oynuyo ( O kadar ışık altında oynasın bi zahmet ) Ağızdan duman olayı güzeldi ağzında bişey beklettiği aşikar tabiiki ama yinede hoş bi sunumdu bence.

Diğer olaylara gelirsek. O çıkan 3 kişinin kesinlikle önceden seçildiğine inanıyorum gösteriden önce mavi kartlı topları arkadaşlara vermişlerdir. O kendinin koyduğu toplar ise sadece kendinin bildiği şekilde açılırsa mavi kartı gösterebiliyodur. Seçtiği 3 kişi çıktı. Zaten olay önceden senaryo yazıldığı gibi gerçekleşti. O sandalye olayı zaten çok basit düzeneklerle o tahtaların içine gizlenebilecek ve uzaktan kontrol edilebilecek şekilde yapılabilir ki onu kontrol eden kişinin seyircilerden biri bile olması muhtemel. Masa olayı zaten gerçekçi bile değildi yine aynı şekilde yapımı zor değil. Yüzük olayında ise zaten sıra o kişiye geldiğinde seçtiği şeyin bardağa batırılabilicek bişey olmasını bilmesi bile açıkcası senaryo oyunu olduğunu düşündürttü bana yani mesela o telefonu koyana söyleseydi batır bardağa diye. Aha gitti güzelim telefon :)

O yüzüğü kolyede tutan şeyin sıcağa karşı çok hassas bişeyden yapılmış olmasıyla yüzüğün orda kalması çözülüyor zira zaten bardağın içini göstermediler sonra :) Kendinin çıkardığı yüzükte başından beri ağzındaydı zaten adam duman çıkarabilecek bişeyi ağzında saklıyor yüzük sorun teşkil etmez  onun için koçum benim :D  Açıkcası ben bu şovunu beğenmedim. Çözümü belki tam olarak bu değilse bile basit bişey. Yinede genel sunumu güzeldi. Astral seyahat ile uzaktan yakından ilgisi yok olayın kesinlikle eminim. 

Bundan önceki rötarlı şovu açık ara farkla daha iyiydi bence / Hay amk hülya avşarla aynı fikirdeyim şu anda sanırım /

Gösteride unuttuğum bişey varsa onuda açıklarım rahat olun. Ama eleman işini iyi yapıyor yinede bence Büyük Final'e yakışmadı bu gösteri seçilirse üzülürüm amk.

Saygılar.

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref, aref,

her 5 kişiden 4'ü aref derken 1 kişi şaibeli olarak çaktırmadan aref demeye calışıyor.vay ak :| ne adammış..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek
    easy4me bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence olay yine baştan sona düzmece ve herşey fizik kurallarına uygun şekilde yapılabilir. Aref'in yada bi arkadaşının yada arkadaki kişilerden birinin ciddi manada Elektronik dehası olduğunu düşünüyorum.

Nabız durdurma olayını ben bile yapıyorum koltugunun altına tenis topu koyuyosun sıkıyosun kolunu nabız hissedilmez oluyo öyle bayılma flnda olmuyo zaten dikkat ettiyseniz gözler limbir limbir oynuyo ( O kadar ışık altında oynasın bi zahmet ) Ağızdan duman olayı güzeldi ağzında bişey beklettiği aşikar tabiiki ama yinede hoş bi sunumdu bence.

Diğer olaylara gelirsek. O çıkan 3 kişinin kesinlikle önceden seçildiğine inanıyorum gösteriden önce mavi kartlı topları arkadaşlara vermişlerdir. O kendinin koyduğu toplar ise sadece kendinin bildiği şekilde açılırsa mavi kartı gösterebiliyodur. Seçtiği 3 kişi çıktı. Zaten olay önceden senaryo yazıldığı gibi gerçekleşti. O sandalye olayı zaten çok basit düzeneklerle o tahtaların içine gizlenebilecek ve uzaktan kontrol edilebilecek şekilde yapılabilir ki onu kontrol eden kişinin seyircilerden biri bile olması muhtemel. Masa olayı zaten gerçekçi bile değildi yine aynı şekilde yapımı zor değil. Yüzük olayında ise zaten sıra o kişiye geldiğinde seçtiği şeyin bardağa batırılabilicek bişey olmasını bilmesi bile açıkcası senaryo oyunu olduğunu düşündürttü bana yani mesela o telefonu koyana söyleseydi batır bardağa diye. Aha gitti güzelim telefon :)

O yüzüğü kolyede tutan şeyin sıcağa karşı çok hassas bişeyden yapılmış olmasıyla yüzüğün orda kalması çözülüyor zira zaten bardağın içini göstermediler sonra :) Kendinin çıkardığı yüzükte başından beri ağzındaydı zaten adam duman çıkarabilecek bişeyi ağzında saklıyor yüzük sorun teşkil etmez  onun için koçum benim :D  Açıkcası ben bu şovunu beğenmedim. Çözümü belki tam olarak bu değilse bile basit bişey. Yinede genel sunumu güzeldi. Astral seyahat ile uzaktan yakından ilgisi yok olayın kesinlikle eminim. 

Bundan önceki rötarlı şovu açık ara farkla daha iyiydi bence / Hay amk hülya avşarla aynı fikirdeyim şu anda sanırım /

Gösteride unuttuğum bişey varsa onuda açıklarım rahat olun. Ama eleman işini iyi yapıyor yinede bence Büyük Final'e yakışmadı bu gösteri seçilirse üzülürüm amk.

Saygılar.

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

en mantıklı yorumu getiriyim olaya o zaman. sadece 1 numarayı tanısa yeterli. nabzı tutan o, kartı seçen o, ağzından çıkan yüzük ona ait, masaya ilk oturup düzeni sağlayan da o, gerisi fasa fiso zaten.

hocam o kızın işin içinde olduğunu var sayarsak zaten herşet ortaya çıkıyor.oturcağı yeri biliyor, seçeceği kartı önceden biliyordu, yüzüktende 2 tane vardı biri daha önceden yapılmış arefin ağzında.diğer yüzüğünde bardağın içinde kalma olayı ise bardakta mıknatıs gibi bişi var yüzükte hassa şekilde duruyorsa çekebilir.

sandalyeler düzenek ile düştüğü belli.adamın dediği yolda gitsek ben iskembeyi düşürmem düşüyor muş gibi yaparım ne bilim direk düşürmem yani

ama direk yere düştüğü için düzenek olduğu ortada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Gaffuri gaf gafla bizi Abi Bide Cehalet almış Yürüyor Yok Bu Çocuk için cinlere bulaşmış diolar yok bu çocuk büyücüymüş Yo kbu çocuk Diğer alemlere Bulaşmış Ayy

Millet iyice neye ne diyeceğini şaşırdı mk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:

Saygılar.

3 kişi değil hocam sadece bir kişi.Oda bir numaralı kız

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam resmen astral e çıktı canlı yayında :/

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sefa şampiyon :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 21566 Toplam Mesaj: 90